אנשים, פרדי רמז על מותו לדעתכם?

אנשים, פרדי רמז על מותו לדעתכם?

שמעתי לראשונה את השיר "The Show Must Go On", עם המלל, ויש כל כך הרבה מטאפורות ורמיזות לכך שפרדי עמד "לעזוב". לדעתכם הכל בכוונה והוא ידע כבר אז שהוא הולך למות?

Teo Toriatt

New member
RTFH

H = History הוא ידע מ1986 אבל את השיר כתב בריאן (דשנו בנושא רבות כבר) וכל המילים של בריאן ולא של פרדי. הוא כתב הסבר מעוד מעמיק על השיר וכתיבתו לפני כשבועיים באתר שלו. בשני האלבומים האחרונים (אם לא מחשיבים את MIH) יש רמיזות עבות למוות, אבל כמובן שבInnuendo הכי הרבה.

gihona

New member
ואוו, כדאי לקרוא את הדברים של בריאן

כאן. חפשו את הפסקה מתאריך ה 5 למרץ, יום ראשון. ממש מרגש... עושה חשק לשמוע שוב את השיר המדהים הזה, ללא ספק אחד השירים הטובים שבריאן אי פעם כתב ופרדי אי פעם שר...

gihona

New member
אררר, למה הקישור לא עובד? ניסיון 2:

http://www.brianmay.com/brian/brianssb/brianssb.ht

gihona

New member
מממ

מה יש בו לרוב? 1. תגובות זועמות של בריאן לכתבות וביקורות מלגלגות על קווין ברחבי התקשורת העולמית. 2. תגובות נלהבות של בריאן לכתבות וביקורות מהללות על קווין ברחבי התקשורת העולמית. 3. הגיגים של בריאן כגון: למה אני תומך במאבק נגד הכחדת הקיפודים? למה אני נגד ציד שועלים? למה אני נגד הרפובליקן הלז וההוא? כמה מרתק יכול להיות מעקב אחר כוכב שביט שחולף בשמינו אחת לאלף שנה? למה אני אוהב קריקט? ואיך לעזאזל נוצרה לי תדמית של חננה בריטי מהמעלה הראשונה? וכו וכו'. 4. מדי פעם יש יציאות ממש מעניינות כמו בקישור שהואלת בטובך לתקן (תודה
), העלאת זכרונות מימים יפים יותר, סיפורים מחוויות בדרכים עם הטור החדש וכן הלאה. שורה תחתונה: שווה מעקב חלקי. נועה.

חחחחחחחח! xD

ת'אמת הוא נראה די קיפודי....
חחחח טוב נראה לי אני אנסה לעקוב עליו, אם אני אזכור... =]

ketas

New member
למה לדרוך לי על הפצעים?../images/Emo10.gif../images/Emo205.gif

למה כל פעם מחדש לנפץ לי את האשליה שפרדי כתב את "שואו מאסט גו און"? זה פשוט לא שיר של בראין!

למעלה