אנשים! פרק 200 סופסוף יצא!

ThePiper

New member
אנשים! פרק 200 סופסוף יצא!

רק רציתי להודיע ^^" בינתיים אני לא אכתוב שומדבר עד שכל מי שצריך לקרוא יקרא... ומומלץ לקרוא!

ThePiper

New member
אגב, עוד משהו בקשר למנגה...

אולי שכל מי שקורא את המנגה ישרשר לכאן, ככה נוכל להיות זהירים יותר עם הספוילרים ונוכל לדעת מי כבר מעודכן (ואז אני אוכל לשגע לו את השכל על כמה שהפרק האחרון היה מותח בלה בלה בלה מוהאהאהא!)... ואם כבר עשיתם משהו דומה רק תגידו, אחחח נובית שכמוני >3<

ashkeloni

New member
פרק חביב...

וכן, השלמתי בשעה וחצי האחרונים את כל הפרקים במנגה מאיפה שהם מפסיקים באנימה, כולל ההורדה שלקחה יותר מדי זמן T_T

ThePiper

New member
חח ככה בערך זה היה אצלי...

רק שלי לקח קצת יותר זמן, מנגות אני אוהבת לקרוא לאט לאט D: וזה לא כי אני טיפשה וקוראת לאט חס וחלילה XD *תירוצים תירוצים*

לא פר! לא פר!

אני רציתי לפתוח לפרק 200..... בעעע יש 200 פרקים למנגה, בואו נעשה חגיגה לזה.

ThePiper

New member
המתח מצטבר, לא? O.O

אני בטוחה שבאחד הפרקים הקרובים יקרה משהו... רק מקווה שקובו לא יהרוג מישהו, אחרת עדר פאנגרליות ירמוס לו את הבית ><

Violettecat

New member
פרק ממש נחמד ../images/Emo58.gif מ 200

אז ככה,קודם כל ,הצחיק אותי כל הקטע עם רוקיה ואיצ'יגו,ששלוש מיטות נדחסו לחדר אחד כדי שיהיה לה איפה לישון,דבר שני -כמה חמוד!!!!! אוריהימה וראנגיקו כל כך נועדו להיות אחיות,ראנגיקו והיא אוכלות גלידה וראנגיקו לא מתלוננת על המאכלים המוזרים של אוריהימה,כמה נחמד,לדעתי מאטסומוטו צריכה לאמץ את אוריהימה ואוריהימה צריכה לקרוא לה "אונה צ'אן". רנג'י לא עשה כלום בפרק,חוץ מלשבת על הגג,אבל מכיוון שהוא נראה מגניב גם כשהוא רק יושב על הגג,נסלח לו. המתח מתחיל לעלות,הארנקורס מתחילים במתקפה והמטרה הראשונה שלהם היא צ'אד, שניצל ברגע האחרון על ידי איצ'יגו. בסך הכל הפרק היה די מענין,הפרק הבא יהיה מעניין ה-ר-ב-ה יותר !,אני כבר מתה שיגיע שבוע הבא. נ.ב אני היחידה שחושבת שכל הקטע שבו איקאקו ויומיצ'יקה דיברו על כדורי אורז למכירה ,היה משעשע?

ThePiper

New member
או מזל! ../images/Emo58.gif

חחחח לרגע חשבתי שהזיתי את כל הקטע של כדור האורז XD כמה שאני אוהבת את שני אלה ;__;

Violettecat

New member
זה היה גדול כל הקטע הזה...

כמה מתאים ליומיצ'יקה ואיקאקו להתלהב מכדורי אורז. לפעמים אני תוהה,במה מאכילים אותם שם בסול סוסייטי, כי ללא ספק אין שם משקאות מקופסא .

תסתכלי במגש של הנאטארו ../images/Emo15.gif

כשהוא הלך להביא אוכל לרוקיה- ככה תראי במה מאכילים אותם שם.

למעלה