קודם כל לא פתחתי להתחרות עם אף אחת
אני מאוד מאוהבת את דאגי וחושבת שהוא מוכשר מאוד וראיתי מלא אתרים שלו (לא רק שלך) כל אחד יפה ועשוי בסגנון שלו. לפי דעתי כל אתר ואתר עושה עבודה יפה ואם יש מלא אתרים ברשת שזה ממש ענק עוד אתר אחד לא יזיק אלא רק יועיל לדעתי ואני לא רואה כאן שום תחרות אני אוהבת את דאגי פתחתי עליו אתר ויש לי עוד כמה אתרים אחרים בנושאים שונים בטיפו ומי שרוצה להכנס ולהתרשם שתכנס בכייף אני פתחתי על דאגי אתר כי בכנות חיפשתי עליו חומר ומצאתי שאין עליו יותר מידי דברים (חוץ ממלא תמונות) והחלטתי להקים אתר שיתן מענה לכל אחת.. ואני לא כזאת משוגעת על מקפלי או משהו בסגנון אני חושבת שהם נחמדים ולהקה חמודה והשירים שלהם סבבה ויש אפילו כמה שאני ממש אוהבת, אבל אני פשוט חולה על דאגי ובגלל זה דווקא עליו מכל חברי הלהקה הקמתי אתר זה שזה בטיפו כי זה הרבה יותר קל מאשר לפתוח אתר במשך חודש ודרך אגב אם תקלידי בטיפו את המילה DOUGIE תמצאי שמה לפחות 10 + אתרים עליו לא רק האתר שלי - אז את יכולה לשלוח הודעות לכל מנהלי האתרים ולהגיד תסגרו את האתר (למרותש זכותם להקים אתר על מי שהם אוהבים בידיוק כמו שלך יש זכות כזאתי) או להמשיך להשקיע באתר שלך - סתם חומר למחשבה.