אנשים פתחתי אתר חדש על דאגי

Bartal j

New member
אנשים פתחתי אתר חדש על דאגי../images/Emo13.gif

הוא עדיין חדש ואני עדין מעדכנת ומוסיפה דברים חדשים לאתר.. אבל אתם מוזמנים להכנס ולהגיד מה דעתכן מקווה שתאהבו.. הנה לינק לאתר: http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=95657986445931 תהנו.. שבת שלום! בר

הלו הלו הלו!!!!

מזה צריך להיות! יש לי מיתחרה!? אני לא מסכימה לכך!!!!!!! לא יכלת ליפתוח אתר על דני או תום או הארי!? שמעי לי טוב יש רק מקום אחד לאתר ישראלי על דאגי והוא שלי!!!!!!! לא להעתיק בבקשה !!! רעיון שלי זה רעיון שלי תיפתחי על מישו אחר!!! חוצפה!!!!!!! אבל דיר באאלק לך אם את מעתיקה משו מהאתר שלי!!!! כי סופך לא יהיה טוב.. וחוץ מי זה שיהיה לך יום טוב !!

לא מיתעצבנת פשוט זה...

מעצבן.. כאילו היא בטח ידעה או יודעת או ראתה שיש כבר אתר ישראלי לדאגי אז למה ליפתוח לו עוד אתר על דאגי!? כאילו זה דיי מעצבן... שתיפתח אתר ישראלי על דני טום הארי הם לא קיימים רק בישביך שבנות יראו אותם ויזילו עליהם ריר! כאילו הם גם בני אדם אז למה לא ליפתוח ילהם אתר תאמינו לי אם היה לי זמן וכוח הייתי פותחת על כל אחד מהם אתר פורום וקומונה אבל אין לי זמן כי יש לי לעדכן כל יום את האתר שלי על דאגי כולל את הפורום ועוד כמה פורומים של חברות... אז למה ליפתוח תר נוסף עליו?! ולהתחיל להיות בתחרות של יריבות ודברים כאלה זההה מעצבןןן מספיק כל השבועע הזה היה לייי חרא אז למה לסיים אותו חרא!? כאילו שתחשוב על זה ..... אבל איך שבא לה...

אני לא ידעתי שיש לו אתר ישראלי!

ולא צריך להתעצבן זה כאילו אין לו איזה 200 אתרים אז לך יש וגם לה יש וגם לעוד המון אנישם שאוהבים אותו יש זה אפשרי!

Bartal j

New member
קודם כל לא פתחתי להתחרות עם אף אחת

אני מאוד מאוהבת את דאגי וחושבת שהוא מוכשר מאוד וראיתי מלא אתרים שלו (לא רק שלך) כל אחד יפה ועשוי בסגנון שלו. לפי דעתי כל אתר ואתר עושה עבודה יפה ואם יש מלא אתרים ברשת שזה ממש ענק עוד אתר אחד לא יזיק אלא רק יועיל לדעתי ואני לא רואה כאן שום תחרות אני אוהבת את דאגי פתחתי עליו אתר ויש לי עוד כמה אתרים אחרים בנושאים שונים בטיפו ומי שרוצה להכנס ולהתרשם שתכנס בכייף אני פתחתי על דאגי אתר כי בכנות חיפשתי עליו חומר ומצאתי שאין עליו יותר מידי דברים (חוץ ממלא תמונות) והחלטתי להקים אתר שיתן מענה לכל אחת.. ואני לא כזאת משוגעת על מקפלי או משהו בסגנון אני חושבת שהם נחמדים ולהקה חמודה והשירים שלהם סבבה ויש אפילו כמה שאני ממש אוהבת, אבל אני פשוט חולה על דאגי ובגלל זה דווקא עליו מכל חברי הלהקה הקמתי אתר זה שזה בטיפו כי זה הרבה יותר קל מאשר לפתוח אתר במשך חודש ודרך אגב אם תקלידי בטיפו את המילה DOUGIE תמצאי שמה לפחות 10 + אתרים עליו לא רק האתר שלי - אז את יכולה לשלוח הודעות לכל מנהלי האתרים ולהגיד תסגרו את האתר (למרותש זכותם להקים אתר על מי שהם אוהבים בידיוק כמו שלך יש זכות כזאתי) או להמשיך להשקיע באתר שלך - סתם חומר למחשבה.

כןן אני יודעץת אבל את רובם לא...

מעדכנים ביכלל ואני לא אמרתי שעכשיו אני הולכת לעשות נגדך מלחמה! או משו.. פשוט ביגלל שהיה לי שבוע מאווד חרא ומעצבן אז פשוט הוצאתי חצי מהעצבים עלייך עכשיו אני קצת פחות או יותר יותר רגועע אז אין מה לידאוג כל כך אבל שיהיה לה בהצלחה באתר אהה ודרך אגב טיילתי באתר שלך והזה של התמונות של ה"דאגי" מיתנשק אם ההוא הם לא אמיתיים הם סתם הומואים מחורפנים זה ביכלל לא דאגי ולא דני סתם זיוף...

אז למה לא!? גם אני ישים כאן את האתר

שלי... אז קבלו את האתר הישראלי שלי על דאגי תהנו משני האתרים... http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=38855690375465 ובהצלחה..

lotem levi

New member
גמאני פתחתי אתר..

אתמול.. על כל מקפליי! אין בו הרבה דברים...בינתיים.....אבל עוד מעט יהיה ..! הנה הכתובת: www.mcfly11.tipo.co.il

למעלה