אנשים, צריך עזרה בבניית תכנית אימון ביתית.

PeaceWarrior

New member
אנשים, צריך עזרה בבניית תכנית אימון ביתית.

אני בן 19 עוד חדשיים מתאמן כבר שנה בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ומשלב את האימון עם לפחות 3 ריצות שבועיות, עכשיו אני רוצה לעבור לשלב שבו אני עובד גם בבית, אילו תרגילים ביתיים אני יכול להכניס לפעילות הקבועה? תודה לעוזרים!!

רן לו

New member
מגון תרגילים

לטריספס(יד אחורית) - פוש אפ מצב צר=ידיים צמודות לגוף(יד אחת \ 2) לחזה - פוש אפ מצב רחב (יד אחת \ 2 - בשיפוע עליון \תחתון) לאילופסואס ה"בטן התחתונה"- שכב על הארץ\מזרון\מיטה ותרים את הידיים למעלה עד זוית בין הרגלים לרצפה של 80-70 מעלות ורד חזרה אם הרגלים ( חובה מתיחות אחרי האימון - השריר ידוע בתכונות מאוד לא טובות שלא מותחים אותו )" בטן - עלה לאט לאט עד שאתה מרגיש את הבטן עובדת ורד ממש קצת ועלה חזרה ( התרגיל הזה יכול לעשות לעזור לך להשיג היפרטרופה משמעותית בבטן -אבל לאט!לאט!אחרת אין אפקטיביות לגב עליון - מתח (לעורף,רחב,צר ,אם הביסבס )= מתכון מצוין לדרוף סט ! מומלץ לגב תחתון-עליון גחון + הרמות קלות של הרגלים למעלה והכול שאתה שוכב על הבטן לתאומים יש עליות על רגל אחת - אני בטוח שאתה מכיר (אם לא שאל את המדריך בחדר כושר) לכמעט כול הרגלים= סקאטים \מיכרעים(סטטים\דינמים)- אני בטוח שאתה מכיר (אם לא שאל את המדריך בחדר כושר) לשילוב של השוקיים - סקוואט רחב (אם לא שאל את המדריך בחדר כושר)... ליציבה פשוט עמוד על רגל אחת ועצוב עיניים עד שתיפול -מראה , יציבה , בריאות, אנטי איג'ינג לטיביאליס אנטריור (השריר שממוקם הפוך מהתאומים - מראה יפה שלו וזה נראה חבל על הזמן ) אתה עושה עליות קצות אצבעות אני ממליץ לך להיתיעץ אם המדריך חדר כושר שלך בנוגע לחלוקה למען הימנעות מהיתנגשיות חלק , תיעץ , עבוד = תגיע מקווה שעזרתי יום טוב

למעלה