אנשים, צריכה עזרה!!

ponpon3

New member
אנשים, צריכה עזרה!! ../images/Emo101.gif

היי לכולם! קוראים לי תמר, בת 14. אני מארגנת ערב אימה לכל הכתה שלי ואני צריכה רעיונות לעיצוב הבית בסגנון כזה של סרטי אימה וכל מיני דברים מפחידים
וחוצמזה, מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד באינטרנט מוזיקה של סרטי אימה?? בבקשה תגיבו, זה ממש יעזור לי!

sapirit14

New member
עיצוב הבית? בואי נראה...

קודם כל תעמעמי את האורות, או יותר טוב- תשימי עליהם איזה בד שקוף בצבע כהה, שימי נרות שחורים ואדומים בכל פינה... יש לך מנורה אולטרה סגולה? אם כן קחי חוטים לבנים או משהו דומה ותכיני מין קורי עכביש כאלה ותתלי אותם מעל הספות... או משהו.. יש לך מייבש שיער? קחי סדין ישן, ציירי עליו עיניים מפחידות ופה עם שיניים מחודדות וכזה, אני בטוחה שתוסיפי משהו, תלי אותו בפינה ושימי מאחוריו את המייבש שיעשה רוח מתי שבא לך להפחיד...שימי מזגן גם, שיהיה קר, תלי בד שחור על החלונות, ואת הכיבוד...הממ תני לחשוב... את יכולה לשים בקערה שיד עם אצבע כרותה מבצבצת ממנה! ואין לי מושג איך תעשי את זה! אמממ.... מה עוד...לא יודעת... מוזיקה אני ממש לא יודעת מאיפה להוריד... אה כן! את יכולה להקליט צרחות ולהשמיע אותן כל פעם שמישהו מצלצל בפעמון!(או דופק בדלת, הבנת את הרעיון) עזרתי?

avshalomariel

New member
i'm here to help!

אוקיי אז דבר ראשון תכבי את האורות לגמרי, ושימי נרות... תתלי על הקיר כל מיני מסיכות כאלה של מפלצות מפחידות (זמיר טריקים). תנסי להשיג גולגולת עם עיניים מהבהבות, ואם את ממש רוצה להשקיע כסף, תקני מזרקה של kiss
והשיר היחיד של סרטי האימה שאני מכיר הוא שיר הנושא של מגרש השדים... creepy
מקווה שעזרתי!

ponpon3

New member
בקשר למוסיקה

התכוונת שלשיר קוראים "creepy", או סתם אמרת את זה? חח, אני קצת קשת קליטה...

abiroad

New member
עשיתי את זה פעם

ביום שישי ה-13 , שיצא שבוע לפני היומולדת שלי .. אממ.. לקחתי מוזיקה מהסרט צעקה, שמתי בשלושה מקומות בבית טייפים וזה נוגן שם, יש לי מדרגות כאלה לגג לשם כולם היו צריכים להגיע מהכניסה של הבית שמתי בד שחור מהתקרה עד מעלה המדרגות ומחוצ לבד שמתי נרות וזה עשה מן אור מעומעם כזה לתוך ה"מנהרה השחורה" ומלא גזרי עיתונים על הרצפה. יצא ממש מגניב. כל הבית היה נרות ...

sapirit14

New member
ויי שכחתי לגמרי את הרצפה!

ועל הרצפה יש מלא אופציות... את יכולה (אם אין לכם שטיחים) לעשות עקבות נעליים כאלה עם קצת בוץ או משהו ולעשות עם קצת צבע (שיורד כמובן) כתמים של דם וכדומה... ואם את שמה מוזיקה מפחידה, שימי רמקולים מאחורי הספות או משהו כזה שאם יש קטע מקפיץ כל מי שיושב שם...טוב... קופץ!

ponpon3

New member
וואי...! איזה שווה!!

ממש אהבתי את הרעיון של ה"מנהרה השחורה" - יש לי ת'אישור שלך לעשות את זה גם? חח

ponpon3

New member
ואי, תודה אנשים!!

ממש עזרתם, אימצתי חלק מהרעיונות :)

למעלה