אנשים קבלו אתר..

• פותח הנושא Mj17
  • פורסם בתאריך

Mj17

New member
אנשים קבלו אתר..

יש שם כל מיני קונספירציות ותהיות לגבי כל מיני דברים בסדרה למשל מה שאני הכי אהבתי: שהפרופסור שנהרג הוא בעצם לא האמיתי (מי שזוכר את הפרק שהוא וכפיל נאבקו סמוך לחור תולעת) ושאלה שיש לי לשאול אליכם: למרות שקווין ומלורי התמזגו למה רמברנט לא מחפש בעולמות שונים כפיל של קווין או הפרופסור? הרי הדרך כלל הכפילים של קווין היו כמעט אותו דבר כמוהו,מדענים שהמציאו את הגלישה .אז למה הם לא מחפשים את הכפילים ונעזרים בהם?????

De fire

New member
אהבתי:)

אתר חמוד ביותר.. יכול להוות עילה לסרט איחוד:) התאוריה לגבי רמי ממש גורמת לך לחשוב... למרות שככל הנראה זה לא נכון... התסריטאים של סליידרס לא כאלה מתוכחמים... זה לא ג'וס וודון אחרי הכל..:)

אפרופו השערות בנוגע לסידרה

קראתי לפני כמה ימים באיזהשהו אתר שבפרק 4x22 - Revelations , שהתכנון המקורי היה שאנחנו מגלים שקווין הוא בעצם כן מעולם הבית של רמי, ושקולין הוא בעצם "שתול" של הקרומגס (הם יצרו אותו) והוא בעצמו לא יודע על זה (עד הפרק הזה). החליטו לרדת מהרעיון מ-2 סיבות: א. לא אהבו אותו. ב. כבר הראו גפיל של קולין ב"ליפשיץ לייב" אז זה לא יהיה הגיוני שהקרומגס יצרו אותו. אני לא בטוח אם זה מדוייק עד לפרט האחרון, אבל בתכלס זה היה התכנון. אם אני אתקל באתר שוב אני אביא את הלינק. (למרות שנראה לי שהוא מקישורי הפורום).

dugy

New member
איזה אתר אדיר!!!../images/Emo45.gif

אהבתי את התאורי הלגבי רמי. שזה בעצם לא הוא כי רמברנט המקורי לא ידע לשחות ובאחד הפרקים בוענה הרביעית רמברנט כן שחה :)

Boran

New member
ואאאי איזה אתר שווה!!

אהבתי את התיאוריה על ה"אחרים" וגם את זה שאולי העולם שבו מצאו את רמי ואמא של קווין לא היה ארת' פריים

למעלה