אנשים קבלו חידוש

מריה12

New member
אנשים קבלו חידוש ../images/Emo9.gif

אמא שלי יושבת שעות מול הטלויזיה ורואה/שומעת שירים רוסים.. אני יחסית לא סובלת את זה!!!!!!!! אבל פתאום היה איזה שיר אחד והיתאהבתי בשיר הזה!!!!! של מישהו שקוראים לו vitos משהו כזה.. גם לא ממש אכפת לי.. השיר הזה מדהים! למרות שהוא ברוסית.. אז ניסיתי לפרש את השיר.. ובגלל שאני חרטורה ברוסית.. פירשתי רק 4 שורות.. שזה אמור להיות 5 שורות בקטע אבל לא הבנתי שורה אחת.. אז הינה זה: "אחבק אקח אותך לידיים.... (השורה שלא הבנתי) לא אותן אותך לאויב לא אתן לא אתן ולא לחבר ככה זה קורא איתי לא תמיד אתן לך במתנה חלק של אושר" וכמובן שברוסית זה נישמע יותר יפה.. וגם יש לו קול מדהים שהוא צורח כזה לקראת סוף השיר.. והוא בן.. ויש לו קול כזה יפה!!!!! וואי השיר מדהים! לא אכפת לי ממש משאר השירים שלו.. אבל השיר הזה מדהים!!!!! וואיייי

מריה12

New member
חחחחחחחחחחח

רותם!!!!! התחלת גם להציא מילים מטומטמות!!!! ישששש אתם רואים אני לא השריטה היחידה פה!!!! :]]] ממ.. כן נולדתי אי שם במקום הזה שמדברים רוסית.. באוקראינה משהו כזה..
חח ורותם מה חשבת? מריה זה שם רוסי לא?

רותם טל

New member
את את את ....תרגיעי את עצמך../images/Emo46.gif

לפני שאני יטפל בנושא הזה,ואז זה יהיה רע מאוד....... ואני לא מדברת שטויות-כמוך
ואת לא יודעת איפה את נולדת בושות בושות.... מריה..איך אומרים את זה מ-ריה או מר-יה

מריה12

New member
חחחייייי את לא שטויות? בושה!

בושה למין השריטות! הינה ציטוטון:"נולדת ברוסקה פרוסקה?" טדאם! את כן שרוטה ואל תכחישי את זה! ששששש אפילו אל תגיבי!! ואומרים את השם שלי כמו שאומרים את השם של מריה מקטנטנות..

רותם טל

New member
וואי וואי וואי

את כרגע פשוט הפללת את עצמך עלר לא אוהבת קטנטנות.....אהה את כן את כן את כן. אהה שכחתי שאסור לי לדבר אז אני יהיה כמו דג ש.....

מריה12

New member
? אני באמת לא אוהבת קטנטנות..

וכן כן עדיף שתהי כמו דג.. יא חרוקיה

NaDaV18

New member
יה חובבת דוליםםםםםם

נראה לך שמישהי תלבש כאלה נעלים מה היא הולכת לקפוץ מהבניין יה משוגנעתתת

למעלה