אנשים קצת עזרה אני צריך סאונדים של סירנות בכל הסוגים שיש אם תוכלו לעזור לי אתם גדולים וגם אם לא
י יוסי הגדול New member 20/6/02 #1 אנשים קצת עזרה אני צריך סאונדים של סירנות בכל הסוגים שיש אם תוכלו לעזור לי אתם גדולים וגם אם לא
א אמנון מרגלית New member 20/6/02 #2 אצלי באתר...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif בדף "התחנה שלנו" תמצא את "משחק הסירנות" : מצגת עם כל סוגי הסירנות במד"א...
אצלי באתר...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif בדף "התחנה שלנו" תמצא את "משחק הסירנות" : מצגת עם כל סוגי הסירנות במד"א...
א אמנון מרגלית New member 20/6/02 #3 כתובת האתר...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif שכחתי לצרף את כתובת האתר....
י יוסי הגדול New member 20/6/02 #4 אמנון תודה אבל... הורדתי אותה כבר אבל אני לא יודע איך לפרק אותה ולקחת רק את הסאונד אולי תוכל לעזור לי בזה ? ודרך אגב האתר שלכם יפה ומאד עזרת לי עם הדו"ח כונן ששמת שם תודה
אמנון תודה אבל... הורדתי אותה כבר אבל אני לא יודע איך לפרק אותה ולקחת רק את הסאונד אולי תוכל לעזור לי בזה ? ודרך אגב האתר שלכם יפה ומאד עזרת לי עם הדו"ח כונן ששמת שם תודה