אנשים ראיתי את פיטר בשנקין!!!!!!!!

מסטולית

New member
אנשים ראיתי את פיטר בשנקין!!!!!!!!

והוא כזה מאמי וכזה חמוד ויםה במציאות!!!!!!!!! הצטלמתי איתו ביחד....!!! וואו ריגוש........

omerikooo

New member
היית נשארת...ברגע זה ממש מתנהלת

שם הופעה של יהלי סובול....באוזן השלישית אולי הוא הלך לראות

S m e l l y Cat

New member
הוא לא..../images/Emo108.gif

הייתי שם..נהנהנה

ShadowiT

New member
גם אני הייתי ../images/Emo13.gif, מי היית את? ../images/Emo13.gif

ודעה שלי: הייתה הופעה ממש טובה בהתחשבות שזה היה חינם. הוא עשה שירים מהדיסק סוס... זיהיתי רק את אל תנדנד את הסירה וסוס... את השאר אני לא מכירה בשמות. הוא ניגן את כביש מהיר בגירסה קצת שונה, אבל עדיין יפה. הוא עשה גם את מילי ואת איש קש, גם בגירסה שונה. אני אישית מאד נהנתי הסולואים (ככה כותבים ברבים?) של הגיטרות היו ממש יפות, והשילוב בין הגיטרה החשמלית לאקוסטית גם היה יפה. בקיצור היה שווה
בונוסים:
יהלי אמר ששוב מוציאים לאור את הדיסק סוס... נראה לי הוא אמר בחודש הבא.
יהלי חתם לי על תמונה שצילמתי אותו, והוא כתב גם הקדשה!
*מתלהבת, מחר זה יעבור*
כל מי שהיה שם קיבל 15% הנחה לקניית דיסק אז יש לי את האוסף הכפול של המכשפות

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo108.gif

את זאתי שהתבאסת שאמרו שסוס יצא עוד חודש בגרסא מחודשת?.. חיח פשוט אמרת שישלך את סוס סופסוף..

ShadowiT

New member
חן לא הבנתי תשאלה

התכוונת למה הוא ניגן(כי אני דיי עניתי על זה), או שאלת אם הוא ניגן שם לבד? אם התכוונת לזה אז לא, הוא ניגן עם אורן לוטנברג

S m e l l y Cat

New member
חח יא אני יודעת מי את../images/Emo108.gif

את זאתי ששאלת את יהלי אם הוא יכול לחתום על התמונה ואם הוא זוכר אותך..חיחי

מסטולית

New member
מה...?

אני בכלל שמעתי שיהלי כתב את השיר על חברה שלו לשעבר שעשו בה אונס קבוצתי כמה פעמים.. והיא כן נכנסה להריון בגלל זה כל הבית על ההפלה. ומישו אמר לי שזה היה בקריית טבעון שזה ממש מפחיד כי אני לומדת שם... אם אתם יודעים פרטים תעדכנו כי זה קטע מוזר...!!! וחוץ מזה לדעתי הקטע על המופים דווקא מדבר על זה שהם (האנסים) היו ילדים טובים שלא ציפו מהם שפתאום יאנסו מישהי...

למעלה