אנשים ראיתם את הפרסומת?????? ראיתם את הפירסומת בפוקס קידס עשו פירסומת חדשה מה זה יפה?????????
R rahelm New member 20/6/02 #1 אנשים ראיתם את הפרסומת??????../images/Emo23.gif ראיתם את הפירסומת בפוקס קידס עשו פירסומת חדשה מה זה יפה?????????
אנשים ראיתם את הפרסומת??????../images/Emo23.gif ראיתם את הפירסומת בפוקס קידס עשו פירסומת חדשה מה זה יפה?????????
נ נועה הרשקוביץ New member 20/6/02 #2 אני עוד לא ריאתי אף פרסומת בגלל ש.. זה בחדר של ההורים שלי ואני בסלון או בחדר רואה ודיגטיל יש רק להורים שלי ביינתים אבל בחופש אני יחרוש שם
אני עוד לא ריאתי אף פרסומת בגלל ש.. זה בחדר של ההורים שלי ואני בסלון או בחדר רואה ודיגטיל יש רק להורים שלי ביינתים אבל בחופש אני יחרוש שם
מ מריקייט New member 20/6/02 #4 יש עוד פרסומת? ראיתי פרסומת אחת שהם אומרים זאת קלואי וזאת אחותה התאומה ריילי או שזאת ריילי וזאת קלואי בלה בלה בלה... מה יש בפרסומת החדשה?
יש עוד פרסומת? ראיתי פרסומת אחת שהם אומרים זאת קלואי וזאת אחותה התאומה ריילי או שזאת ריילי וזאת קלואי בלה בלה בלה... מה יש בפרסומת החדשה?
R rahelm New member 20/6/02 #6 כן יש פרסומת חדשה!!!!!! הפרסומת החדשה היא בהתחלה מראים אותם כמו תמונת פספורט ואז אומרים הבלונדינית זאת קלואי משהו כזה פירסומת גם יותר ארוכה!!!!
כן יש פרסומת חדשה!!!!!! הפרסומת החדשה היא בהתחלה מראים אותם כמו תמונת פספורט ואז אומרים הבלונדינית זאת קלואי משהו כזה פירסומת גם יותר ארוכה!!!!
H HoNeY14 New member 20/6/02 #8 היה גם בערוץ הילדים...../images/Emo118.gif פרסומת בקרוב של מארחות הם רק אמרו:"מרי קייט ואשלי...בקרוב!
היה גם בערוץ הילדים...../images/Emo118.gif פרסומת בקרוב של מארחות הם רק אמרו:"מרי קייט ואשלי...בקרוב!
M motib4 New member 20/6/02 #9 את זה ראיתי... ../images/Emo13.gif אבל את ערוץ פוקס קידס אין לי. הזמנו חבילה שיש לחודשיים את כל הערוצים ואז צריך להזמין אותם. אני אזמין.
את זה ראיתי... ../images/Emo13.gif אבל את ערוץ פוקס קידס אין לי. הזמנו חבילה שיש לחודשיים את כל הערוצים ואז צריך להזמין אותם. אני אזמין.
O omarykate New member 21/6/02 #10 למוטי../images/Emo70.gif האם כל כך מעט זמן, תשודר בפוקס קידס-בממיר הדיגיטלי של ערוצי זהב? omary-kate
M motib4 New member 21/6/02 #11 כן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוף, תקראו שירשורים. נאמר מיליון פעם שזה גם ב"יס" וגל בדיגיטל. למה למחזר הכל
כן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוף, תקראו שירשורים. נאמר מיליון פעם שזה גם ב"יס" וגל בדיגיטל. למה למחזר הכל