אכן, ועל זה נאמר:טירחת האדם לא היתה שוה כזית,כשאין מזל
יש דברים שאני מתכננת, ולא יוצא לפעול, ויד דברים שלא תכננתי, ויוצא מעולה, כך בחריזת תכשיטים, סריגה ובישול.המוצלחים,למרות שבדרך כלל הם לא תוצאה של תכנון,אלא של יד המקרה, או איך שנקרא מזל גורל
במה אתם מאמינים ,במזל גורל,או בתכנון המעשים,??
יש דברים שאני מתכננת, ולא יוצא לפעול, ויד דברים שלא תכננתי, ויוצא מעולה, כך בחריזת תכשיטים, סריגה ובישול.המוצלחים,למרות שבדרך כלל הם לא תוצאה של תכנון,אלא של יד המקרה, או איך שנקרא מזל גורל
במה אתם מאמינים ,במזל גורל,או בתכנון המעשים,??
היי פילוסוף שמחת שהגעת לכאן. הקומונה עדין פעילה, ואתה מוזמן להמשיך לכתוב איתנו.חיי אדם מושפעים ממה שיעשה ויוכל לשנות בעצמו, וממה שתלוי בגורל. את הגורל אי אפשר לשנות, אבל אני לא מאמין במזל הפועל לטובת מישהו. גורל אקראי ותלוי בגורמים שונים כמו חוקי הטבע והחלטות אקראיות חלקית של אנשים.
אכן הכל מסודר מלמעלה כרגע קיבלתי הוראה מלמעלה לענות לך, אני מחכה להוראות נוספות מה לכתוב!!!כאשר תכנון טוב פוגש את יד המקרה (ככל שיש דבר כזה), התוצאה יכולה להיות מושלמת.
אישית אינני מאמין ב'יד המקרה'. אני מאמין שהכל מכוון ומסודר מלמעלה. אבל גם ע"פ אמונה זו הדרך להצליח מתחילה במעשים עצמאיים, לא בהתבססות על הנס או על 'המקרה'.
על כן להשקפתי כאמור, טוב יעשה האדם שיתכנן היטב ואם יעשה זאת ויזכה לפגוש את 'יד המקרה' או 'הגורל' או 'ההשגחה הפרטית', מובטחת לו תוצאה שיכולה להיות מושלמת. מי שלעומתו לא יתכנן היטב, האחוז מתוך הסך הכולל שהוא יצטרך שיהיה מ'יד המקרה' וכו', גדל, כאשר אין לו כל שליטה על זה, וממילא הסיכוי לתוצאה מושלמת, על אף שתיתכן שתתרחש, יורדת בהתאמה.
ממליץ לבדוק אם אין ניתוקים בתקשורת, כי בדרך כלל הדברים האלה מתקבלים ביחד.אכן הכל מסודר מלמעלה כרגע קיבלתי הוראה מלמעלה לענות לך, אני מחכה להוראות נוספות מה לכתוב!!!
יופי של תחביבים,,,ככה זה אצל כל אחד ,,איש אחד קיבל מכתב פטורים מהעבודה,,הוא לא תיכנן זאת והיה מאד עצוב,,יש דברים שאני מתכננת, ולא יוצא לפעול, ויד דברים שלא תכננתי, ויוצא מעולה, כך בחריזת תכשיטים, סריגה ובישול.
הוא אמר לי שלא תבלבל במוח!!!ממליץ לבדוק אם אין ניתוקים בתקשורת, כי בדרך כלל הדברים האלה מתקבלים ביחד.
אשריך שזכית (וידעת!) לשמעו!הוא אמר לי שלא תבלבל במוח!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.