אנשים "רגילים"

התהוות

New member
אנשים "רגילים"

פעם דמיינתי שאנשים שצועדים בדרך הם אנשים מאד מיוחדים... ממש, הלכתי ברחוב ובכל פעם שראיתי מישהו מוזר, עברה בי מחשבה "אולי זה הוא לוחם?". דמיינתי אנשים רציניים כאלה, אנשים שלא מעניין אותם לכעוס או לקנא או לרצות משהו מתוק אחרי האוכל (הרי זה "קטנוני ולא נחוץ"). אנשים שלא מעניין אותם "סתם לדבר", או לעשות משהו כמו לראות טלויזיה או לשבת עם חברים. זה מצחיק אותי עכשיו, בדיעבד. (טוב, בתכל'ס יש בי עוד שאריות של התדמית הזאת.)
האם אתם מדמיינים משהו על "לוחמים"? משהו בסגנון של איך הם צריכים לראות/ להתנהג, מה הם צריכים לעשות, מה הם צריכים לחשוב וכיו"ב. - אם כן, אני ממליצה לכתוב את זה, לאו דווקא פה (אתם לא חייבים אתם יודעים) ותו"כ לראות למה יש בכם את התבניות/תדמיות האלה על "לוחמים". ואם אפשר אז גם לוותר על הבולשיט.
האם אתם מזהים תדמיות שפעם היו בכם בהקשר זה? את זה אתם מוזמנים לכתוב פה סתם בשביל השעשוע (וגם לצורך סיבות אחרות כמובן, אל תיהיו קטנוניים)

דימויים

כן, פעם היה לי דימוי על אנשים שהם לוחמים (בדרך הלוחמים). פגשתי כמה אנשים שהגדירו את עצמם כלוחמים, והם היו מלאי חשיבות עצמית (אז לא ראיתי את זה. הייתי בתחילת דרכי). הם היו רציניים כאלו, ואמרו שהם מנסים לא לבזבז אנרגיה והתנהגו כל כך ברצינות, וכאילו לא תיקשרו עם אנשים בגלל החיסכן באנרגיה. חה חה חה. חשבתי שלוחמים אמורים להיות רציניים וממוקדים כמובם. מאז אני התפתחתי, וצעדתי בדרך הלוחמים, ופגשתי עוד לוחמים, והחשיבה שלי התחדדה, והאגו הפסיק פחות לשלוט..... וכיום, אני יודעת שאלו שפגשתי שהיו רציניים מאד, הם לא לוחמים (לפחות איך שאני תופשת לוחמים). אדם שהוא באמת לוחם הוא - חופשי, שמח, נהנה מהחיים, והוא לא לוקח את עצמו ברצינות, והוא מתקשר עם אנשים (לפי רצונו), והוא מעצב את הסביבה הפנימית והחיצונית, ועוד.
תודה.

התהוות

New member
שששש...

מה את כותבת את ההודעה הזאת כאן! את גורמת לי לקרוא אותה! זה מבזבז לי אנרגיה! וזמן! אהאהאהאהאאהאהאאאהאהההההה!!!!!!!!!!! טוב, טוב. ברצינות: אוי אוי יויויויוי סתם. אני שמה לב שלפעמים כשאני קובעת עם אנשים והם מאחרים, אני חושבת לעצמי "איזה חוצפה! הזמן שלי חשוב! מה הם לא יודעים שכל שניה חשובה?! איך זה שהם נותנים לי ככה לחכות". ואז אני משתכנעת שהם מבזבזים לי ת'אנרגיה ות'חיים. האנשים המרשעים האלה.

טוליוחד

New member
למה???

למה את מרשה שהאנרגיה שלך תתבזבז? הרי בזמן שאת ממתינה לאנשים את נושמת, חיה ומודעת. על-פניך חולפים דברים, ומראות וקולות מעוררים את חושייך. העולם אינו עוצר רק מפני שאת ממתינה למישהו שמאחר. למה את צריכה לסגור את עצמך מפניו באותו זמן? כל שניה חשובה לא רק לעשיה מתוכננת, אלא גם לאלו שנקבעו מחוץ לשליטתנו, וכיבוד של עצמך הוא גם בידיעה שאי-אפשר לבזבז את הזמן שלך , כ י ה ו א ש ל ך !!! אני לא מת כשאני לא עושה, אני לא עושה בשביל לא למות...

nivinivini

New member
טוליוחד, תראה מה עשית. העלת את

למה??? מתרדמת עמוקה. חחח, סתם צוחק לי.

Talia E

New member
זה משעשע

מישהו שממש "לוקח את עצמו ברצינות" ביחס לדרך הלוחמים כי הוא חושב שזה נורא חשוב (מה שהוא עושה נורא חשוב, והוא נורא חשוב...)

Talia E

New member
הבהרה:

אני נופלת למלכודת הזו כל הזמן... לא מתיימרת להיות מעליה או מעל כל אדם שחשיבותו העצמית מסחררת אותו...

Talia E

New member
וואלה ../images/Emo6.gif

ממש מגניב שהעלית את זה! בהחלט החזקתי ומחזיקה כל-מיני דימויים לגבי לוחמים, שמן הסתם אין להם שום קשר למציאות (רק מהספרים של קסטנדה אפשר לראות שללוחמים שונים יש קווי אופי שונים לחלוטין
). אני דמיינתי/מדמיינת לעתים אנשים מאד רציניים, ענייניים כאלה וחמורי סבר
אולי זה קשור לזה שכשאני מנסה להתרכז ולהיות מודעת וערנית יותר, אני לעתים מקבלת פרצוף כזה... (הביצה והתרנגולת?)

nivinivini

New member
חחח, פרצוף של פיל, פרצוף ארוך כזה

בסדר, כולנו נופלים לפעמים לפרצוף הזה...אחר כך צוחקים על עצמינו.

למעלה