אנשים - רגע הקשבה. תראו מה קורה פה.

אנשים - רגע הקשבה. תראו מה קורה פה.

טוב.. יש המון דיונים ממש מעניינים אין פליי, וזה ממש טוב ויפה ואנשים רבים אוהבים את זה. באותה כמות, ישנם דיונים מטומטמים ממש אות פליי. תסבירו לי מה זה לכל הרוחות חשוב האם יהיו נשים קטינות בגיוס לפיטר פן? האם עומר קץ הוא גאון או אידיוט? נו באמת אנשים - אנחנו פה לא כדי לריב אם חופש הביטוי הוא עקרון דמוקרתי זה או אחר, האם אושר דביל או האם עומר קץ מספיק חזק כדי להרביץ לכמות העצומה של האנשים שהוא הבטיח זאת להם. אנחנו פה כדי לדבר אין פליי, ולדבר על לארפים! אנא ממכם, לפני שאתם נכנסים לנושא זה או אחר, חשבו האם זה מספיק חשוב ורלונטי בכדי להתיחס לכך. ... אני כיוויתי להביא דוגמה אישית על ידי אי כניסה לדיון של עומר קץ, אך אני רואה שזה לא עבד, פשוט תחשבו לפני שאתם עונים.

דעה שלי לגבי עומר קץ.

אני רק יגיד את דעתי, לא רוצה לריב אם אף אחד, לא רוצה שאף אחד (ובמיוחד לא עומר קץ) יגיבו לזה. אני מבין שרדגסט לא יכול\רוצה למחוק הודעות אלו או אחרות והוא אמר את הסיבה לכך. אז קודם כל: רדגסט, יש לך את התמיכה של רב האנשים פה, אולי חוץ מ 2, תמחק כל מה שאתה רוצה! תעשה את זה, זה עדיף לכולם. באשר אלינו: אם אושר לא ימחק את ההודעות, פשוט על תענו להודעות שאתם מוצאים אותם לא ברמה המתאימה לפורום הנ"ל. זה יגרום לאנשים הללו לדבר כמו שראוי, או לדבר לכיף האישי שלהם. אני קורה לכולם: לא לענות על הודעות שנכתבו ברמה לא מתאימה לפורום Do Not Answer Posts You find Unapropriat For This Forum

evil me

New member
אני קורא!

למחוק את הודעתו של אריק נסיס על חיסול ערוצי תקשורת חשובים. פגיעה במרחב הביטוי של מעל 20 אנשים שונים שהתערבו ורשמו עשרות הודעות והראו מעורבות בנושא שהוא כנראה כאוב... זה שולי? זה לא ראוי? זה הכיף האישי שלי ושלך על כפות המאזניים!!! דיקטטורה אינפליי ואופפליי.אתה מדהים אותי שוב.

5נדב

New member
די!

זה שאריק דיקטטור פאשיט אאוט פליי (כלומר, הוא באמת כזה) זה לא קשור לדמות שלו אין פליי. תפסיקו לערב בין השתיים, הניסיונות שלכם לטשטש בין הקווים מרגיז אותי. פשוט די, זה לא קשור. לא משנה לי אם תחלוק אם מי שאתה רוצה, איך שאתה רוצה (ואל תגידו לי שלא איכפת לכם מה אני חושב), אבל תפריד בין אין פליי לאאוט פליי. אני אגב מסכים עם אריק (כן, כן, גם אני קצת פאשיסט אאוט פליי).

evil me

New member
אתה לא יכול

להשתמש במילה "פאשיסט". זהו רכוש פרטי!

עוד רכוש פרטי? ../images/Emo6.gif

*מחלקת לכולם אקדחים יורי מדבקות שמות* PROPERTY OF BART SIMPSON!

ושוב כולכם לא הבנתם

נדב - זה לא עניין של פשיזם אלה של דרך להגיד דברים... אני קורה לאנשים לדבר באופן נורמלי יותר. Evil - תשמע... אני מבין שיש לך המון נגד אנשים נכון? אני מניח שאתה יודע לראה, אז תקרא: אני קורה לכולם לדבר באופן יותר נורמלי. אתה רוצה להגיד לי שאני טועה? יופי יש 2 דרכים להגיד את זה: 1: כמו שאתה, עומר קץ ועוד כמה עושים 2: כמו ששאר האנשים עושים. כמו כן, לא מדברים על ההנאה של שננו במשחק, אלה על השאלה מי יודע לקלל יותר טוב, עומר קץ או האחרים. אתם רוצים להביעה הסתייגות מדרך המשחק? יופי, תבחרו באופן השני לעשות זאת (ראה למאלה ערך 2) Cherry: יופי של דוגמה לדיון וPostחסר כל קשר לדיון.. אני מאוד צוחק ואוהב את הבדיחות שלך, באמת, אני מת עליהם אבל יש גבול
וחוץ מזה: מה לא הבנתם ב: "אני לא רוצה תגובות"? זה יפתח עכשיו עוד דיון מטומתם.

למה עשית את זה??? למה??? ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה לעיית לי ככה את השם??? מתי חטאתי נגדך? מתי??? *מתפרצת בשטף בכי מזוייף לחלוטין*

5נדב

New member
אתה מוכן רק

אתה מוכן רק להפסיק לערב בין השתיים (אוף פליי ואין פליי)? בבקשה? זה כל מה שאני מבקש... ולא השתמשתי במילה פשיסט, כי אסור להגיד פאשיסט בפורום הפאשיסטי הזה. ועוד משהו, פאשיזם, פאשסטיות, פאשיסטית, פאשיסט, פאשיסטים, (יש עוד הטיות? לא מצליח לחשוב עליהם. *מתעמק בצלילי האוקיינוס הבוקעים מראשו*) אופס, נפלט לי...

אופס

שכחת משהו אחר כשכתבת פאשיסטיות- הכוונה ל Fashitiot, או fashisti-oo-t כי יש הבדל! וזה לא יכול להיות שניהם! נכון?

עומר כץ

New member
אריק חומץ

כץ כץ כץ כץ כץ כמה קשה זה כבר יכול להיות לפחות תרשום את זה נכון

עומר כץ

New member
טוב

אחרי שקראתי עוד כמה הודעות שלך הגעתי למסקנה שאתה דילקט אז נוותר לך הפעם עומר כץ שמגיב במקום עומר קץ

כמה שאני לא אוהב את אופן הדיבור שלך

זה נכון, אני דיסלקט ויש לי מיסמכים
נץבץ: זה הייה דיי מצחיק.

למעלה