אנשים רוצים לעשות מפגשפורום בפסח ?
B badboy3919 New member 24/3/04 #3 זה יכול להיות נחמד הקטע הוא שצריך לראות כמה אנשים יבואו ואם זה יהיה רציני....
S SUPERLOVE New member 26/3/04 #6 יאללה בואו נקבע תאריך ומקום... שכולם יגידו מתי נוח להם ואז נראה מה התאריך המתאים ביותר מבין כולם....
6 6gaia9 New member 27/3/04 #9 ../images/Emo157.gifאממ ... 1- אני גרה ליד הגן הכחול 2- אני סתם אוהבת את המקום
B badboy3919 New member 27/3/04 #12 שמעו חבר'ה...אנחנו מדברים על מפגש פורום אבל עדיין אין שום דבר סופי צריך לקבוע יום ושעה וחוץ מזה מה נעשה במפגש (ואני לא רומז שום דבר)....
שמעו חבר'ה...אנחנו מדברים על מפגש פורום אבל עדיין אין שום דבר סופי צריך לקבוע יום ושעה וחוץ מזה מה נעשה במפגש (ואני לא רומז שום דבר)....
S SUPERLOVE New member 27/3/04 #13 וואייי תגיד איך קוראים לך??? אולי גם אני מכירה אותך!!!!!!!!! אני וגאיה שכנות!
E eri21 New member 28/3/04 #14 זה נראה לי עצוב אבל בכל מקרה יהיה מעניין האוזר יארגן לנו משהו טוב ויהיה שמח..... (נסחפתי)
E eri21 New member 4/4/04 #16 אני ערן מה שלומך?? הייתי פה חיית פורום עד שהאוזר דיבר עם האנשים בתפוז וגירש אותי מפה אבל עכשיו לזרתי (בערך) וזהו
אני ערן מה שלומך?? הייתי פה חיית פורום עד שהאוזר דיבר עם האנשים בתפוז וגירש אותי מפה אבל עכשיו לזרתי (בערך) וזהו
6 6gaia9 New member 6/4/04 #19 אז איך בידיוק אתה חושב שאני מכירה א ותך או אתה מכיר אותי? חוץ מהעובדה שאתה גר בסביוני הכפר?