אנשים ... רעיון !!!

omerikoosh

New member
אנשים ... רעיון !!! ../images/Emo140.gif

יש לי רעיון !!! אבל קודם אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שעושים מצגות של התאומות ... מי שעושה שימו איקון -
ומי שלא עושה שימו איקון -
סבבה ?!

RinRan

New member
../images/Emo31.gifבערך...../images/Emo45.gif

עשיתי מצגת על עצמי ועל מה שאני אוהבת... שזה כולל את התאומות אז כתבתי ביוגרפיה קצרה ושמתי כמה תמונות... זה נחשב

omerikoosh

New member
טוב תראו ...

אם יהיה ביקוש גדול ( אני אולי יעשה תחרות מצגות תלוי בכם ) אני אעשה ... מוטי אמר לחכות עם זה בינתיים אולי בגלל הבינגו וזה ... שייגמרו המשחקים ( הבינגו במיוחד ) אז אני יעשה ת´תחרות בטוח !!! בינתיים אם יהיה ביקוש גדול אני אעשה !!! תרשמו לי במסרים מה אתם חושבים על התחרות ב´קשה !!!

תעשי!

תעשי זה יהיה יפה! אני עשיתי מלא מצגות עליהן... יש לי עוד שלושה ימים יומהולדת!! בת-מצווה...מזל טוב לי...

omerikoosh

New member
אם את רוצה להראות את זה ויש הרבה

על התאומות אז זה נחשב קארין , כן !!!

omerikoosh

New member
אחלה !!!! omerykate

אני אשמח שתשלחי לי אותה שהיא תהיה מוכנה !!! תגידי לי במסרים ברגע שהיא מוכנה ...

omarykate

New member
אין בעייה, זה יקח קצת זמן

זאת מצגת לאננשים סבלניים, שיש להם סבלנות וזמן לראות מצגת ארוכה, שיכולה לקחת בין 5 דקות לבין רבע שעה

omarykate

New member
ועוד דבר בקשר למצגת

יש בה הרבה תמונות, חלק מהתמונות הם מהשרשורים של חברי הפורום, וחלק הם שלי, יש שיר ברקע staying cool

Nomero Uno

New member
פשש, כל הכבוד על ההשקעה

את יכולה לשלוח גם לי את המצגת כשהיא תהיה מוכנה?

omerikoosh

New member
אוקיי אנשים תגיבו !!! + הקפצה

אנשים זה לא בסדר ... אני מצפה לתגובות !!!
אני באמת רוצה שתגיבו
גם אם כולם ישימו -
לא איכפת לי אבל לפחות תגיבו

boly

New member
../images/Emo45.gif רעיון נחמד

אבל זה לוקח הרבה זמן להכין את זה... הכנתי רקע זה ממש לא קשור אבל הוא יפה.. אתם יכולים לשמור אותו...

omerikoosh

New member
אז תעשו ותמשיכו !!!

לא איכפת לי לחזור לשזה אפילו עוד איזה חודש באמת שלא אני רק רוצה שתכינו וברגע שזה מוכן תכתבו לי במסרים ואני אתן את האי מייל שלי ... מי שכבר עשה תשלחו לי הודעה במסר שעשיתם !!!!!!!!!! יאללה ביי

מריה12

New member
מישהו יכול להסביר לי מה זה מצגת?

לא ממש הבנתי על מה אתם מדברים...

למעלה