אנשים רעים ניסו לפרוץ את המנעול של

אנשים רעים ניסו לפרוץ את המנעול של

המושב של הקטנוע. הם אומנם לא הצליחו לפרוץ אך הם אכן עיקמו לי את התושבת של המנעול. הברירה הייתה או להדביק ולראות מה יקרה או להחליף את כל החלק הצדדי (הפלסטיק) בחדש ולשלם כמה מאות שקלים. אבל מה שהכי הכי הכי מעצבן
פה שהקטנוע חדש בערך 3 שבועות. פשוט יש אנשים זבל בעולם שנהנים רק להרוס לאחרים! אף פעם אין לי מזל!
האם קרה גם לכם דבר כזה?

purple

New member
../images/Emo7.gif באמת גועלי! ../images/Emo5.gif

לא קרה לי אבל עזבי אותך תתקני את זה ותשכחי מזה

לי זה קרה בקטנוע הקודם שלי טייפון

פרצו את המושב, ודרך אגב לא נראה לי שצריך לפרוץ אותו, מספיק למשוך בחוזקה או לדפוק מברג לתוך המנעול. בקיצר, למזלי הרע גנבו לי משם גם קסדה שלמה, אמנם זולה אבל בכל זאת. חוצפה של אנשים לגנוב קסדה שעולה בקושי 300 400 שקל חדשה, ולאלץ אותי לרכב בקצב צב 4 ק"מ ללא קסדה ! מזל שהייתה לי עוד אחת בבית. בקשר למנעול, במקרה שלי כנראה לא נשבר כלום, אז סידרתי את הצבת שתופס את המושב כאשר הוא סגור, והכנסתי מפתח ושיחקתי מעט, וזה הסתדר טוב מאוד. אז אולי תנסה גם ותחסוך כמה מאות שקלים. בהצלחה

ixmix

New member
1 ו 2, 1 ו 2, 1 ו 2

1. פרצו. 2. תיקנתי עם אפוקסי. 1. פרצו שוב. 2. תיקנתי עם אפוקסי. 1. פרצו שוב. 2. תיקנתי עם אפוקסי. פרצו שוב. הפסקתי לתקן (תיקנתי לפני שמכרתי, עם... אפוקסי).

הבוקר ניסו שוב לפרוץ

ניסיתי לעשות תרגיל אתמול. שמתי אותו באלכסון ובבוקר כשבאתי הוא היה ישר ומתוך המושב ביצבצה לה שקית שהייתה שם. הם לא שברו משהו אבל ניסו איכשהו להוציא. אוף
איך בא לי לקחת טביעות אצבעות או לשים מצלמה קטנה אם הייתה לי כמובן. האם אתם חושבים שזה יכול להמנע אם אני פשוט אשים את הקטנוע ליד הכניסה?

ועוד עצה...

לפני שבאמת גונבים לך את הקטנוע,תעיפי אותו מהמיקום הנוכחי שלו... מישהו כנראה חם עליו ובסוף הוא עוד יצליח לפרוץ אותו.

אהוד א1

New member
תשאירי פתוח.

בעבר גרתי בשכונה ממש לא טובה.הארלם זה סביון לידה.לאחר מספר נסיונות פריצה פשוט התחלתי להשאיר את התא פתוח.אני לא מתכוון להשאיר אותו כך שהמושב ממש עומד בניצב לכלי אלא פשוט להניח את המושב מבלי לתת לו את הלחיצה שנועלת אותו.כשהגנב יבוא הוא יסתכל,יראה שהתא ריק וילך כלעומת שבא מבלי לגרום נזק.

ixmix

New member
בעייתי

ואז הוא ירוקן את השמן והמנוע יילך?... או ייקח ליטר דלק, וכמה זה מרגיז?... בקיצור, יש רק פתרון אחד (למטה) עברי דירה

אהוד א1

New member
בדרך כלל

הגנבים שפורצים תא מושב או ארגז מחפשים ציוד.אלו בדרך כלל נרקומנים/ילדים מהשכונה.ברגע שהם רואים שהמושב לא נעול והתא ריק- הם ממשיכים הלאה.לגבי שמן-יכולים לרוקן לך גם כשזה סגור.כנ"ל לגבי דלק.אצלי בכלל (סופר דיוק) אין קשר בין הכסא לפתח התדלוק. לסיכום:מי שרק רוצה לגרום לך נזק יכול לעשות זאת באלף צורות.מי שרוצה לגנוב,בדרך זו תמנע ממנו לגרום נזק...

אתה צודק. אני גם חושבת שזה אולי ה

ילדים של השכונה. מדובר בין גילאי 6-10. פעם ראיתי איך הם הפילו קטנוע אחר. פשוט ונדליסטים קטנים גדולים!

natla

New member
וישנו הפתרון האולטימטיבי...

יקר רצח אבל ללא ספק עושה את העבודה... כלוב סורגים. חסרונות : עולה הון תועפות, נייח ולא נייד, גדול מאוד ותופס הרבה מקום. יתרונות : ימנע נסיונות גניבה של קטנוע/אופנוע.

למעלה