מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 26/11/23 #2 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 94998 לחץ כדי להרחיב... אם אני קונה ופלים אז הרבה פעמים אני קונה עם לימון,גם שותה קולה עם לימון כמו בבתי מלון. (פסקול של לובי לפני שהמזרחיים השתלטו.)
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 94998 לחץ כדי להרחיב... אם אני קונה ופלים אז הרבה פעמים אני קונה עם לימון,גם שותה קולה עם לימון כמו בבתי מלון. (פסקול של לובי לפני שהמזרחיים השתלטו.)
hrpbiiapnrpeltework Well-known member 26/11/23 #4 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: אם אני קונה ופלים אז הרבה פעמים אני קונה עם לימון,גם שותה קולה עם לימון כמו בבתי מלון. (פסקול של לובי לפני שהמזרחיים השתלטו.) לחץ כדי להרחיב... מה קרה לך בחיים?
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: אם אני קונה ופלים אז הרבה פעמים אני קונה עם לימון,גם שותה קולה עם לימון כמו בבתי מלון. (פסקול של לובי לפני שהמזרחיים השתלטו.) לחץ כדי להרחיב... מה קרה לך בחיים?
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 26/11/23 #6 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: מה קרה לך בחיים? לחץ כדי להרחיב... אהבתי קולה עם לימון כבר בגיל 10 שהלכתי לבית מלון. ופלים עם לימון זה יותר מרגש. נדמה לי שהייתי קטן אהבתי קצת יותר ופלים עם וניל או שוקולד. הטעמים מתפתחים ונהיים יותר מורכבים שאתה מתבגר/מזדקן.
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: מה קרה לך בחיים? לחץ כדי להרחיב... אהבתי קולה עם לימון כבר בגיל 10 שהלכתי לבית מלון. ופלים עם לימון זה יותר מרגש. נדמה לי שהייתי קטן אהבתי קצת יותר ופלים עם וניל או שוקולד. הטעמים מתפתחים ונהיים יותר מורכבים שאתה מתבגר/מזדקן.
ai27 Well-known member 26/11/23 #3 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 94998 לחץ כדי להרחיב... אלו ששונאים את האנשים בעבודה אבל אחראיים על הקניות
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 94998 לחץ כדי להרחיב... אלו ששונאים את האנשים בעבודה אבל אחראיים על הקניות
hrpbiiapnrpeltework Well-known member 26/11/23 #5 נכתב ע"י ai27: אלו ששונאים את האנשים בעבודה אבל אחראיים על הקניות לחץ כדי להרחיב... על הקניות למטבחון של העבודה? אשכרה הם גם בטח קונים קפה נטול קפאין "בטעות", שמים אותו בצנצנת ולא מספרים לאף-אחד שזה נטול
נכתב ע"י ai27: אלו ששונאים את האנשים בעבודה אבל אחראיים על הקניות לחץ כדי להרחיב... על הקניות למטבחון של העבודה? אשכרה הם גם בטח קונים קפה נטול קפאין "בטעות", שמים אותו בצנצנת ולא מספרים לאף-אחד שזה נטול
ai27 Well-known member 26/11/23 #7 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: על הקניות למטבחון של העבודה? אשכרה לחץ כדי להרחיב... אני למשל. היה אצלנו פעם זללן גדול אז קניתי לו אותם אחרת הוא היה מחסל את העוגיות הטובות ולא היה נשאר לאף אחד נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: הם גם בטח קונים קפה נטול קפאין "בטעות", שמים אותו בצנצנת ולא מספרים לאף-אחד שזה נטול לחץ כדי להרחיב... יש טיפוסים מוזרים שממש דורשים אותו הנטול מסומן בנקודה אדומה אז אי אפשר להתבלבל
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: על הקניות למטבחון של העבודה? אשכרה לחץ כדי להרחיב... אני למשל. היה אצלנו פעם זללן גדול אז קניתי לו אותם אחרת הוא היה מחסל את העוגיות הטובות ולא היה נשאר לאף אחד נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: הם גם בטח קונים קפה נטול קפאין "בטעות", שמים אותו בצנצנת ולא מספרים לאף-אחד שזה נטול לחץ כדי להרחיב... יש טיפוסים מוזרים שממש דורשים אותו הנטול מסומן בנקודה אדומה אז אי אפשר להתבלבל