אנשים ..שאלה קטנה מישו יודע אם יש קומיקס של מסע בין כוכבים? תודה מראש!
ע עכשיו מ ע ו נ ן New member 14/5/02 #1 אנשים ..שאלה קטנה מישו יודע אם יש קומיקס של מסע בין כוכבים? תודה מראש!
H howlingwolfstudios New member 14/5/02 #2 יש Wildstorm שנמצאת תחת DC מוציאה מדי פעם חוברות של מסע בין כוכבים אם אני לא טועה. יש ישנים של מארוול.
יש Wildstorm שנמצאת תחת DC מוציאה מדי פעם חוברות של מסע בין כוכבים אם אני לא טועה. יש ישנים של מארוול.
ע עכשיו מ ע ו נ ן New member 14/5/02 #3 עשית לי ת´יום תודה ורגע.. איפה אפשר להשיג את החוברות? (רצוי באזור השרון) תודהההה רבה רבה רבהההההה מממוווווואה
עשית לי ת´יום תודה ורגע.. איפה אפשר להשיג את החוברות? (רצוי באזור השרון) תודהההה רבה רבה רבהההההה מממוווווואה
B bigbadjoe New member 15/5/02 #4 תודה לך ! הזכרת לי מצאתי פעם חוברת ישנה משנות השישים של סטארטרק (כשזה עוד יצא ב- Golden Key או משהו) בחנות ספרים משומשים, וקניתי אותה ב90 אגורות בערך. אח"כ בדקתי ב- Wizerd והיא שווה (לפני 5 שנים זה היה) משהו כמו 180 דולר !!!!!
תודה לך ! הזכרת לי מצאתי פעם חוברת ישנה משנות השישים של סטארטרק (כשזה עוד יצא ב- Golden Key או משהו) בחנות ספרים משומשים, וקניתי אותה ב90 אגורות בערך. אח"כ בדקתי ב- Wizerd והיא שווה (לפני 5 שנים זה היה) משהו כמו 180 דולר !!!!!
G green lantern New member 15/5/02 #5 גם .DARK HORSE הוציאו טייטל של מסע בן כוכבים..אפשר להשיג בעולם הירחונים ועולם הקומיקס