אנשים...שאלה!

sacrament

New member
אנשים...שאלה!../images/Emo168.gif

נאמרו כאן כל מיני דברים על קשרים של שירים של זפלין ל"שר הטבעות" וגם שמעתי על זה כמה דברים בעבר... מישהו יכול להגיד לי איזה קשרים כאלה יש? אה...וסתם כי זה קשור. קניתי סלולרי חדש וקראתי לו "רוברט". כמה סמלי! אגב, לקודם קראתי mr. toad (מונטי פייתון...למי שלא זיהה) בתודה, עדי

Miss CB

New member
הרבה אנ'לא יכולה לעזור..

אבל אני יודעת להגיד לך שבגדול, הלהקה (או שמא רק פלאנט? לא יודעת) מאוד אהבה את ספרי שר הטבעות -הסרט עוד לא היה אז
- וזה נשמע בכל מיני שירים, שיש בהם איזכורים למקומות מסוימים שמוזכרים בספרים, ויש שאומרים שהשורה ב"סטרווי טו הוון" - "THERES A FEELING I GET WHEN I LOOK TO THE WEST" גם קשורה... לא יודעת איך בדיוק... אני לא ממש מכירה את הספרים

ouria

New member
לאו דוקא לשר הטבעות

כי אם בכלל לפנטזיה, למשל בשיר Achilles Last Stand, או בRAMBLE ON

Miss CB

New member
ובכן,

דבר ראשון - לא ידעתי את זה
דבר שני - שאלו על שר הטבעות אז עניתי על שר הטבעות... מנצל"שת, ברשותכם: קיבלתי ליומולדת את 1, 2, ו-4! את אחד וארבע כבר שמעתי מזמן, היו לי אותם צרובים (בעעע) אבל עכשיו הם מקוריים אז אני מאושרת
את 2 הספקתי לשמוע אולי פעמיים, אבל הוא ממש מגניב בנתיים... התרשמות כללית, אני יודעת...

ouria

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif

מזלטוף! 2 מעולה, 3 מדהים ו4 אורגזמטי

Blind Idiot

New member
לד זפלין ושר הטבעות

זפלין כתבו כמה שירים עם תכנים קשורים לשר הטבעות בחלקם עקיפים (סטרויי למשל) וחלקם ישירים יותר כמו רמבל און ובאטל אוף אברמור המלצה שלי- תקראו את המילים!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה