אנשים...שאלה..

tchch

New member
אנשים...שאלה..

אני רוצה לפתוח פורום טאטו מה אתם אומרים עליהן ועל הרעיון?

AndreaCorr ©

New member
כמה שירים מוכרים כבר יש להן ../images/Emo168.gif

שמגיע להן פורום? ואולי יש ואני לא מכירה...

tchch

New member
הן צמד די חדש...

אבל עוד מעט יצא להן קליפ חדש... אם תוריד/י את השירים שלהן אז תבין/י למה מגיע להן פורום!!(או שתקנה/י את הדיסק שהוא שווה קנייה!!!)

GlitterKitten

New member
שרון תתביישי!!

חחחחחחחח הן להקה טובה!!! מספיק הסינגל הענק הזה!!!! תני סיכוי ללהקה "מתחילה"..!!! מה? רק להקות ישנות? וותיקות???? לאאאאאאאאאאאאאא טאטו לשלטוןןןןןן

לא נראה לי רעיון טוב.

את כמובן יכולה לפתוח אחד כזה אבל אל תתפלאי אם אחרי שתי עמודים הוא יסגר. מה כבר אפשר להגיד על שיר וקליפ אחד שהם הוציאו? כמה כבר אפשר להגיד על זה? זו דעתי בכל אופן...

tchch

New member
חכה..

הן חדשות,יהיה להן עוד שירים יפים בהמשך... אז עד שיפתחו את הפורום כבר יהיה הרבה מה להגיד עליהן!

tchch

New member
לא...

הוא עדיין לא יצא אבל קוראים לו not gonna get us ובקליפ רואים אותן נוסעות במסאית או משהו כזה...
והיה להן קליפ שכולם כבר מכירים all the things she said שדרך אגב זה שיר גדול אבל אני חייבת לציין שזה לא השיר הכי יפה שלהן!!

RIP CURL1

New member
לדעתי אל תפתחי אליהם פורום עדיין

בינתיים מכירים רק שיר אחד שלהן,ואני לא בטוח אם ישאלו מי אלו tatu ידעו מי אלה (רק המבינים ידעו) אז תחכי כמה זמן ואז תפתחי פורום לא צריך למהר

i got u aj

New member
לא נורא...

אני ינסה לפתוח ונראה מה יהיה...נכון ירדן? וגם אם הוא לא יצליח, היה שווה לנסות!! נחייה ונראה...

Curly

New member
בלי לזלזל פה באיש

ן לא הרכב חדש כלל.. אני אומנם לא חובבת גדול של פופ בעיקר לא פופ רוסי(אני רוסיה) אבל ההרכב לא חדש.. פשוט בגלל שעכשיו הן הוציאו שיר באנגלית פתאום מכירים אותם.. יש להם לפחות שני אלבומים ואלבום אחד "טטו נגד פראפגנדה" אי אפשר לפתוח אליהם פורום כי אנשים לא מכירים אותם.. רק חוביי הפופ הרוסי.. טל

טוב בגלל שלא הצלחתי לפתוח טופיק חדש

אז הנה אני אכתוב את זה כאן.... למה אין כאן פורום למעריצי כריסטינה??? יש בריטני אבל אין כריסטינה? אפליה... טוב אני מסכימה עם זה שהיא HO אבל יש לה קול מהמם! היא יודעת לעשות מוזיקה כמו שצריך, שלא לדבר על זה שהיא כותבת יפה... ולא משחקת אותה בלונדינית מטומטמת בניגוד לבריטני... טוב אז תענו לי למה... או שפוט תגידו לי מה צריך לעשות כדי לפתוח פורום... תודה!
עדי

למעלה