אנשים!!!שאלה...

justin love

New member
למישהי מיכן היה יום גיבוש??

ספרו איך היה כי אני גיליתי שיצאתי עם כיתה חרא לאללה נ.ב. אתן בגרות עיונית??

פיית

New member
אצלנו בתיכון ביטלו את היום הזה

אז הגזר דין שלי יהיה באותו יום שנחזור ללמוד.....

my josh

New member
גם אני עולה ליוד אבל אין מפגש...

אבל אני מכירה מלא ילדים מהכיתה שלי אז זה בסדר

justin love

New member
איזה כיף לכן!!

היה לי אתמול יום גיבוש והכרתי את הכיתה החדשה שלי בוא נגיד זאת לא הכיתה שהכי קיוותי לה זאת אומרת שזה ככה כנראה רק בגלל שעכשיו חילקו אותנו לבגרות מלאה וחלקית..אבל האבתי נורא את הכיתה הישנה שלי .. עכשיו יש מלא ילדים חדשים בכיתה הזאת כיאלו הם באו מהסביבה ולא יודעת הם קצת מוזרים טוב לפחות יש לי עדיין את החברים הישנים שלי.. כנראה צריך פשוט להתרגל לכיתה הזאת... ובנות!!!! בהצלחה לכן בכיתה החדשה...(ובבגרויות) יא........שאלה!!!!! כשיתנו לכם את המערכת את תבדקו אם יש לכן שעת אפס כי אצלי יש וגם תבדקו עד איזה שעה אתן לומדות כי אצלי במערכת כתוב יהיה לי ימים שאני יתחיל בשעה 7 וחצי ויסיים בשעה 5 בצהריים (בגלל המגמה שלקחתי)!! חחחח...חפרתי לכן לא נורא תתרגלו אני חפרנית מלידה...חחח...

אני עולה לי'! לי היה יום גיבוש!

כי החלטתי לעבור לתיכון חדש חהחהחה, היה די חביב בקשר לכיתה שלך זה לא כל כך נורא. תכירי אנשים חדשים ותדברי איתם. את לא חייבת להפוך להיות ישר החברה הכי טובה שלהם והכי חשוב שתשמרי קשר עם הילדים שלא בכיתה שלך אבל באמת איכפת לך...... וגם אני לומדת עד חמש!!!!!
יחלילילחילחילחילחי את בבית ספר לאומנויות?

justin love

New member
לא אני לא ...

ובטח שאני ישמור קשר עם החברים הקודמים שלי... אני חולה עליהם!!חחחח.. איזה מבאס זה ללמוד עד 5!!!!! טוב לא נורא נתרגל...

למעלה