אנשים שאנחנו לא סובלים -סקר

אנשים שאנחנו לא סובלים -סקר../images/Emo69.gif

תגידו, יש לכם כאלה אנשים שמעולם לא דיברתם איתם אבל אתם יודעם שאתם ממש לא סובלים אותם? יש לי אחת כזו שעולה להסעה איתי, מעולם לא דיברתי איתה אבל אני ממש לא סובלת איתה. ומתחום הסלבריטיז אני ממש לא יכולה לסבול את: אגם רוטברג, חיים אתגר, נאור ציון... יש לכם כאלה??

יש עשרות כאלו אצלי במכללה

וזה כבר הגיע לדרגת "שנאה" למרות שאפילו אני לא יודע את שמם, בטח שלא החלפנו מילה

אנשים

שעוברים אחרי את הרמזור כשאני עוברת אותו כשהוא כבר כתום! חוצפנים!

סנופה

New member
אנשים

שלא נוסעים בזמן כשהרמזור מתחלף ובגללם אני נאלצת להמתין לסיבוב נוסף! חארות.

אנשים שמתקשרים ב22:00 בערב

בשביל לבקש טובה מאנשים שאני לא מכיר (בשביל בן דוד של סבא של השכן שלהם) (שאותם אני שונא) , שאעבור לחצי שניה על משהו שהם קיבלו ואבדוק אם זה בסדר. אז: א. לא, זה לא חצי שניה, זה שעה וחצי עבודה!. ב. השעה 22:00 בערב, ראבאק רק עכשיו חזרתי מהעבודה/לימודים. ג.אם זו רק טובה, מי יאכיל לי את הדגים? דגים לא שורדים רק מטובות

טוב אני אמשיך...אהוד אולמרט

2.צחי הנגבי, 3.סלבריטיז שלא משרתים בצבא וגאים בכך כי נפשם כה עדינה מלשרת בצבא הברברי הזה ולא חושבים בכלל על שירות לאומי. 4. גברים בני 40+ כאלה שעומדים ומסתכלים עליך על הזמן שאת עוברת מכף רגל ועד ראש ולא חושבים להסיט את מבטם למרות מבטי האימה ששולחים לעברם. 5.מנקות שנכנסות לשירותים, בדיוק שנכנסת ומנסות לפתוח את הדלת בעוצמה...ושואלות: "יש? יש?" 6. אנשים שאין להם תחביב (אני) 7. אנשים שמארגנים טיול שעשיתם אותו לפחות אלף פעם קודם. 8. אנשים שמארגנים טיולי הליכה בנחל/שחייה באגם וכו' בחורף! 9. האישה שעובדת בחדר אוכל ותמיד מלחיצה אותי לבחור כבר וזה תמיד יוצא איזה כבד שהיה נראה כמו סטייק. לפני שהספקתי לראות מה עוד יש. 10. אנשים שמהבהבים לך עם האורות ונצמדים עם הרכב כאשר את נוסע בנתיב הימני ובמהירות המותרת כחוק וכשיש להם את הנתיב השמאלי פנוי לגמרי...איזה מפגרת זאת בחיי...אווו לקחתי את האוטו המאגניב של אבא ועכשיו אני קולית...ואני נוסעת מהר כי אני מגניבה... תלמדי את חוקי התנועה מטומטמת! 11. אוטובוס שעושים לך בחילה -נכון שזה לא בנאדם, אבל לרוב אנשים זיהמו אותו 11.

למעלה