אנשים שבוע חדש-מטרות חדשות

פתי בו

New member
אנשים שבוע חדש-מטרות חדשות

קדימה אולי בזכותכם יכנס בי חשק לרשום מטרות חדשות
אז קדימה אנישם שרשרו מטרות לשבוע הבא...
שבוע מקסים שיהיה לכולנו

michal24

New member
המטרות שלי לשבוע החדש ../images/Emo9.gif

מאוד שמחה על התכתובות האלו של המטרות בתחילת השבוע ובדיקת סטטוס בסופו, עוזר לי מאוד להתפקס ולהתכוונן עם עצמי. המטרות שלי לשבוע הקרוב, שוב - בוחרת רק 2 שחשובות לי ושאני מאמינה שאוכל לעמוד בהן, ושיקדמו אותי הרבה : 1. כושר - להגיע ל 2 אימונים והפעם לא רק לשחיה אלא גם לחדר כושר עצמו, שזה יותר קשה לי (להתאמן עם עוד אנשים שיכולים להסתכל עלי זה קצת קשה לי...) 2. ללכת לפסטיבל סגול. זו מטרה לא פשוטה כי זה אומר ללכת לבד, לא מצאתי מישהו שרוצה לבוא איתי. מצד שני בשנה שעברה הייתי, גם לבד, וזו הייתה אחת החוויות הכי טובות שזכורות לי מהשנה שעברה, בין השאר כי הייתי לבד. הבעיה היא רק לגרום לעצמי להגיע לשם, אח"כ זה כבר בטח יסתדר... בלי קשר במקביל אני עובדת יומיומית על חיפשי עבודה והולכת לראיונות, רק שזה כבר בשוטף ולא דורש "אומץ" או קפיצה למים כלשהי כמו המטרות שאני קובעת למעלה. שיהיה לכולנו שבוע מעולה !

michal24

New member
פסטיבל בגול -קישור לאתר

פסטיבל סגול זה פסטיבל שמתעסק במודעות, נמשך 3 ימים על חוף הים ובמהלך הימים האלו יש מלא מלא סדנאות שונות במקביל בנושאים של מודעות, תנועה, תקשורת, יצירה, מדיטציה וכדו'. השנה בנוסף לסנדאות יש גם מסלולי עומק, שבהם מתעסקים בנושא אחד לאורך כל 3 הימים. מצרפת קישור לאתר הפסטיבל http://www.sagol.org/pest_areas_details.php?pest_id=1&area_id=52&category_id=4

אני כמובן ../images/Emo13.gif אני אמורה להרצות שם

לא בטוחה שאני ארצה בפועל, אבל בטוח אהיה עם גידי שאנחנו מרצים ביחד. אנחנו שייכים למתחם עומק בנושא יחסים. ואם אתם מגיעים אשמח כמובן לדעת ולהיפגש.

liat sa

New member
פסטיבל סגול

אני הולכת עם שתי הבנות שלי אשמח להיפגש איתך שם . ליאת

פתי בו

New member
../images/Emo183.gifהמטרות שלי השבוע../images/Emo183.gif

ללכת למכון 4 פעמים בשבוע:
4 פעמים אירובי
פעמיים שיעור עיצוב.
להתמיד אחר התפריט.
לקרוא בספר ולעשות משימה אחת מתוכו. זהו,מקווה לעמוד בזה.

המטרות שלי -

לכתוב את הפרק הראשון בתוכנית החדשה שלי לסיים את הידיעון שלנו - שיהיה מוכן לפסטיבל סגול להגיע לקורס שיווק שאני מתחילה השבוע, ליהנות ולמצות אותו עד תומו להעביר ערב מבוא מוצלח היום בערב (ראשון) ליהנות בפסטיבל סגול ולסיים את מה שלא עשיתי בשבוע שעבר

Gali112

New member
המטרות שלי

-ללכת 5 פעמים השבוע לפחות 20 דקות כל פעם -לקחת אוכל לעבודה ולאכול בבית ארוחות מסודרות -לבלות לפחות 3 פעמים השבוע מחוץ לבית עם התינוק בשעות אחה"צ -לארגן את המזווה בבית ולעשות רשימת קניות 'ידידותית לתזונה בריאה' יש לי כמובן יעדים חשובים בעבודה שאני לא מפרטת פה

ושלי לשבוע הזה

אפתח בזה שעמדתי במטרה משבוע שעבר וירדתי 1.200 (התחייבתי ל500 גר') המטרות שלי כמו בשבוע שעבר מתאימות גם לשבוע הנוכחי. ואוסיף 5-10 דקות 3 פעמים על מכשיר שיש לי בבית(שכחתי את שמו). בנוסף יש לי רעיון להכין תפריט שבועי קבוע כתוב ,אז נשב על זה אני והילדה. שבוע טוב

shirleyrozental

New member
המטרות שלי

להתחיל את הסמטר החדש שנפתח לו ברגל ימין - על פניו נשמע שהקורס הולך להיות אחד המעניינים - פסיכופתלוגיה.
ללמוד בקצב לקראת המבחן שיהיה ביום חמישי הבא בקורס שנורא אהבתי - פסיכולוגיה של המינים.
להמשיך את הטיפול הפסיכולוגי ולמצוא פתרון למה שמציק לי. לא רק לדבר על זה. ליישם את זה בחיים.
להכיר מוזיקה חדשה, סרטים חדשים.
לא להתעצל - לעשות שיעור עיצוב וחיזוק הגוף.
לעשות סדר עונתי - לכבס מה שצריך, לסדר את הניירת, לראות מה צריך לקנות לקראת החורף.
לצאת לדייט רומנטי לפחות אחד.
לנסות להפסיק להתווכח עם ההורים.
לשכוח מהאקס. או לפחות להפסיק להתגעגע ולכאוב עליו. הוא לא שווה את זה.
להנות מהמזג אוויר, מהעבודה ובכלל מכל מה שהחיים מזמנים לי. לעשות את כל מה שטוב לי ואני נהנית ממנו. מגיע לי. אני ראויה לכך.
למצוא טיפים לחיים טובים ומהנים יותר, שימלאו בי תקווה ואופטימיות. לתלות במקום בולט.
למצוא ארועים מעניינים ולמצוא אנשים שיהיו מעוניינים לבוא איתי ויהנו גם כן. שבוע טוב לכולם

12רוניתי

New member
שלי

אז ככה- מטרות שהצבתי והצלחתי- לקרוא הרבה, לרדת במשקל בשבוע, כמעט קילו, והגברתי פעליות במכון. והשבוע- שוב להגביר את הפעילות במכון כושר לרדת במשקל עם תפריט בריא לקרוא המון לארגן בגדי חורף ללכת להצגה עם חברה והבת לבדוק מבחנים לארגן חומרי עבודה ליצור עבודת אומנות אפילו אחת. ושיהיה שבוע טוב.

למעלה