אנשים שהכרתי בארץ חיים בארה''ב

אנשים שהכרתי בארץ חיים בארה''ב

ואני לא חושב שהם זכו בגרין קארד כי הם לא משכילים כאלה כדי להתמצא בהרשמה לגרין קארד. ולכן הפתיע אותי שכמה צעירים שהכרתי בארץ חיים בארה''ב.
על איזה תקן הם היגרו לארה''ב?
האם יתכן שהם עובדים וחיים בצורה לא חוקית שם? הרי הם חייבים לעבוד אחרת איך הם חייים שנים בארה''ב?
ואני לא מאמין שיש להם מומחיות במקצוע מסויים.

ואיפה המאמר שצריך לקרוא (זוכר שהיה מאמר שהומלץ על ידי

מנהלי הפורום) בנוגע להגירה לארה''ב?

ההגרלה של הגרין כארד

ממש אבל ממש לא מיועדת למשכילים. להיפך.
וכן, בהחלט יש לא מעט, אם לא לומר ממש הרבה, צעירים ואנשים בכלל שחיים כאן שנים בצורה לא חוקית. וכן, הם גם עובדים בצורה לא חוקית.

שמעתי על

צעירים שחיים בארה''ב כנראה בצורה לא חוקית
שלקחו את הוריהם שחיים בארץ לטיול בארה''ב. אם אותם צעירים מביאים את הוריהם לביקור בארה''ב האם הרשויות לא יכולות לעלות על אותם צעירים שעובדים בצורה לא חוקית בארה''ב?

boneguy

New member
למה שלא תשאל אותם

יש פה פוטנציאל טרול...
&nbsp
אבל מה אתה שואל? שאנחנו נגיד לך איך אנשים שאתה מכיר הגיעו לארה"ב... וואלה, לא יודע. כדאי לשאול אותם...

מה יסייע לי לכתוב כטרול?

האנשים שהכרתי פעם הם רחוקים ממני כי לא שמרתי קשר איתם. לא עם כל אחד שאני מכיר אני אמור לשמור על קשר. לפעמים שומעים סיפורים על אנשים בלי קשר אם אתה בקשר איתם או לא.
אני רק תהיתי איך הצליחו להתגורר שנים בארה''ב.

boneguy

New member
אוקי, אנחנו באמת לא יודעים

יש מאות אלפי ישראלים וישראלים לשעבר בארה"ב. יש המון דרכים להגיע לפה. חלקן חוקיות, וחלקן לא. אין לנו דרך לדעת איך הם הגיעו. אבל אם קראת את המאמרים על "איך להגיע לארה"ב" אתה יכול לראות מה הן הדרכים הנכונות לעשות את זה.
&nbsp
בהצלחה

iris mom of two

New member
יש כל מני תקנים חוקיים

הגרלת הגרין כארד
ויזת עבודה - יש כמה סוגים ולמען האמת אני לא כל כך מכירה ויודעת כי
קשר משפחתי - לדוגמא אבא שלי היה אזרח אמריקאי ולכן אני אזרחית מלידה. אבל יש גם קשרים אחרים למשל נשואים
יש לא מעט לא חוקיים. עד 2001 זה היה די קל לחיות כלא חוקי בארה"ב. לא מומלץ, אבל קל. מ2001 זה הפך יותר ויותר קשה, ועכשיו זה באמת לא נעים, ממה שאני מבינה. אבל מטעם האינרציה יש כאלו שנשארים.

למעלה