אנשים שימו לב!!! עדכונים

אנשים!! ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

או קיי... אני שוב מזכיר לכם על הגלריית תמונות של חברי הפורום, לכל מי שעדיין לא ראה אותה , תיכנסו לגלריה לראות את זה! ועדיין אפשר לשוח לי תמונות שלכם והם יופיעו בגלריה כבר בזמן הקרוב!!! זה כדיי!!! שלכם חן הוכמן

אנשים שימו לב!!! עדכונים ../images/Emo124.gif

* נוספו תמונות חדשות בגלריה של התמונות של מוניקה!, שווה להכנס ולראות!! * למי שלא שם לב , הוספתי סקר חדש שליטל נתנה לי להוסיף!!! * נוספו עוד 3 מאמרים חדשים שווה להכנס, לקרוא וגם להגיב!!!!!! (שימו לב!!, היתה לי בעיה למחוק את המאמר "הסיפור האמיתי מאחורי השיר סאן חוזה, לכן מחקתי את התוכן שלו ושמתי במקום מאמר אחר, לכן עדיין נשארו התגובות למאמר הקודם!!("הסיפור האמיתי מאחורי השיר סאן חוזה") לכן אל תתיחסו לתגובות!!!) בדרך: * בדרך להוסיף עוד כמה קישורים חדשים של פורומים מומלצים! *ועוד דברים חדשים בלוח ארועים שחשבתי עליהם!!! הדבר החדש שחשבתי לשים: * אולי נוכל להוסיף ללוח ארועים תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום כמובן שבנוסף לתאריכי ההופעות!! אז מה אתם אומרים??

כנסי לגלריות...

ותראי שיש שני עמודים של תמונות.... ואתם מוזמנים להגיב בפורום על העידכונים...

אז או קיי.... ../images/Emo168.gif

בואו מכשיו בשירשור הזה, שכל חברי הפורום, ירשמו: *שם: *שם משפחה: *תאריך לידה: אני כבר הכניס אותם... ואגב רותם קראת את המאמרים?

i c y

New member
רוני- 7.4.1988../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

רותם- 20.4.1988
ורותם גם מוסרת ש: "למה אי אפשר שפשוט נוסיף את זה ללוח האירועים???"
תודה.

כי על כל אירוע ששולחים

אז הוא שולח י אותו באי מייל, ואני צריך לאשר... וכו´...

טוב אנשים!

הכנסתי בנתיים ללוח אירועים את כל התאריכים של מי שרשם פה, מי שלא רשם מוזמן עדיין לרשום את תאריך הלידה שלו...

רותמיקה

New member
חן, מזה התגובה הזאת...

אף פעם לא שמעתי על מישהו שקוראים לו ככה? וגם עם לא שמעת... זה לפעמים יכול להעליב..

eb182

New member
אם כבר

היא התבלבלה אבל לא, לא התבלבלתי ככה קוראים לי. יש לי שם מיוחד
ומבטאים אותו כמו Elee

רוXי

New member
החברים קוראים לה עלי´קה

עליק´ה פיתחתי את התמונות! אלו מהיום האחרון שלי אצלך מאיזה שש וחצי בבוקר יצאו זוועה אבל יש לך שמה הרבה תמונות חמודות לאללה! LOVE YOU ALL!!! רוXי

למעלה