אנשים שמצאו חפצים "חוצוניים"

סנגי

New member
אנשים שמצאו חפצים "חוצוניים"../images/Emo153.gif

תחשבו נגיד והחוצונים מבקרים את עולמנו משחר ההסטורייה אז בטח פו שם קבורים חפצים ששייכים להם. מעניין אם הם משליכים פסולת שוכחים חפצים על הקרקע כול מיני גדגטים כמו ששוכחים פלאפונים. בסטארטרייק יש פרוטוקול בין גלאקטי שבו אסור ליצורים מתקדמים לחשוף עצמם לתרביות נחותות אסור לזהם את הסביבה וממש יש החמרה בנושא החפצים יש מחסנאי ספירת מלאי. אבל אני בטוח שאי שם מישהו מחזיק איזה מאפרה מצית מחללית זה נמצא אצלו בכוננית בסלון הכלב שלו משחק עם זה כי הוא קנה זאת בשוק המקומי בדרום אמריקה.

סנגי

New member
"טרול"? אני חבר ותיק בפורום מה את

סחה? השאלה נוסחה בצורה קומית אך רצינית לחלוטין. לא כול שאלה צריכה להיות בנוסח דקארט או קאנט. טוב סליחה בטח את לא מכירה את האנשים אז אני הפשט. לא כול שאלה בחיים צריכה להיות מכבידה עמוקה פילוסופית. אני לא יודע מה גילך? אך בדכ פורומים מהסוג שלנו מוצפים בילדים בגיל חטיבת בניים שחלילה לא מזלזל בהם אך דווקא הפורום הזה חבריה שמחזיקים את הרמה האינטלקטואלית הם מגסטיק וחברת הפורום גילי שידוע גם " NRG בפורום מעריב. אז תעשי טובה על תגרמי לביטול חבר או הסתה נגדי דרך סיכסוך. עלק "טרול". טוב אני חייב לחזור לעבודה.

אז צר לי לאכזב אותך...

מזמן עברתי את גיל חטיבת הביניים. אני עוד מעט בת 23... ולא רציתי שזה יגרר לויכוח, אבל מתוכן ההודעה שלך, זה נראה יותר כהודעה לא רצינית שבאה להסתבלט ולצחוק על חברי הפורום, ולא כהודעה שבאה לשאול, להביע עניין או להתייעץ. ואת חנן וגילי אני מכירה כבר בשמות ויודעת מי הם, כך שאתה באמת לא צריך להסביר לי על רמת הפורום. אני יודעת שהפורום הוא ברמה מספיק גבוהה.

סנגי

New member
אני בעצמי חבר פורום לצחוק על עצמי:-

אני לא אשם שאת לא רואה יותר רחוק מפריזמה מסויימת{חוש הומור זה דבר בריא}. חלק מהאשכולות בעלי השאלות הטובים ביותר היו שאלות שלי אז קצת ריספקט לפני שאת מנסה לדבר בשמי הפורום האחרים וליצור התנצחויות אחד כנגד השני ליצור מחנות. אני קצת מבוגר ממך והניסיון חיים קצת יותר קילומטרז ממך אחת הסכנות הגדולות ביותר היא העוצמה בלבטל אדם מול אחרים כי בני האדם עובדים בשיטת העדר ברגע שאחד בועט כול האחרים בועטים. בא לך להעיר לי תעשי זאת במסר האישי. לעשות זאת בפארסייה זה מעיד על חולשה וחוסר בטחון. בכול מיקרה אין לי שום דבר נגדך אישית.

ליצור מחנות?! חוסר בטחון וחולשה???

באיזה סרט אתה חי? ניתוח שלם עשית לי... ובסה"כ הערתי (וזה אפילו לא היה מכוון אליך) שההודעה נראית כמו הודעה טרולית טיפוסית (מחסנאים, ספירת מלאי וגאג'טים, כשמדובר פה בנושאים רציניים...) אני מבינה חוש הומור, אבל לא כל אחד היה מבין שאתה צוחק. וקילומטראז' לא משחק כאן תפקיד. (מה הקשר בכלל לגיל וניסיון, שהיית חייב לציין את זה בהודעה? ובכלל- החוכמה האמיתית היא לדעת ללמוד גם מצעירים ממך.) בכל אופן נסיים את זה כאן, ושיהיה לך יום טוב. חן.

תשמע אחי

אני לא יודע בן כמה אתה כי לא בדקתי בכרטיס, אבל אני קורא סמוי כאן בפורום ורואה את ההודעות שאתה רושם וכומבן גם כל חברי הפורום האחרים, וכולם אחל'ה וחנן וגיליאן באמת מרתקים אבל אתה- אתה מתנשא לאללה ומתנהג כמו פוץ אמיתי! ואם אתה מבוגר כאן יותר מגולשים אחרים, זה לא הופך אותך לחכם יותר, אז די. את התרופות נראה שאתה זה שחייב לקחת במקום להתנפל על הבחורה המסכנה שהביעה את דעתה, ובכלל לא הפנתה את זה אליך אלא לגולשת אחרת בפורום ממה שראיתי (וקלמנטין אני מסכים איתך שההודעה נראית כמו הודעה של טרול). ותגיד לי, על סימני פיסוק שמעת, בגילך המתקדם? בכל אופן אני לא רוצה לריב איתך, אלא רק לפקוח לך את העיניים שתירגע קצת עם התגובות המתנשאות שלך כלפי חברי וחברות הפורום. "את חושבת שאני בן 16?" "יש לי קצת יותר ניסיון ממך וקילומטראז'"... וכו' וכו'. תרגיע אחי. זה רק לטובתך.

כריסטין

New member
תשמעו כולכם ../images/Emo18.gif

כל הדיון הזה פשוט מגוחך ויצא מפרופוציה אנחנו לא בגנון כאן ואל תורידו את הרמה וויכוחים פשוט חסרי תכלית שמפריעים למהלך התקין של הפורום . למנהלת הפורום מומלץ מאוד למחוק את האשכול הזה אחרת עוד יעופו כאן סכינים בקצב הזה ....

Silly LoveSong

New member
לא ידעתי שחוצנים מעשנים....

ועכשיו ברצינות - אם הם אינם רוצים להיחשף ורוצים לחקור אותנו מבלי שנדע, אני מניחה שהם מתאמצים מאוד שלא להשאיר עקבות או לשכוח חפצים שלהם בכדור הארץ.

Gilliana

New member
הזכרת לי את אבני הדרופה

716 דיסקיות אבן שע"פ הטענה נתגלו במערה בסין בשנת 1938 ושעליהן חקוק טקסט בשפה עלומה. לפי האגדה, המגילות הללו מכילות תיעוד היסטוריה של גזע חייזרים בשם "דרופה". כאן תוכלו לקרוא מאמר מקיף על הנושא.

למעלה