אנשים שמשיגים את כל מה שרוצים

סקיילוב

New member
אנשים שמשיגים את כל מה שרוצים ../images/Emo70.gif

איך הופכים להיות כאלה
הרבה פעמים בחיים אני שומעת על כאלה... שכל מה שהם רוצים, הם מקבלים. הם כמובן עובדים קשה מאוד בשביל זה... אבל הם מצליחים... ואני שואלת, איך

שמעי

אני אומנם לא מצליח להשיג הכל (ואני לא מאמין שקיים אחד כזה), אבל אני כן מצליח להשיג הרבה. כמו שאמרת מצליחים בחיים דרך עבודה קשה. אין נוסחת סתרים, הכל דרך עבודה קשה.

לצערי במדינה שלנו יש מילה אחת

קומבינה מילה בינלאומית שאומצה בחום על ידינו צריך לדעת עם מי להתערבב ולמי ללקק כדי להתקדם החבר שלי הצליח מכלום כעת הוא מנהל צוות בבזק בינלאומי כאשר הוא מועמד לקידום נוסף הוא פשוט הצליח מאפס מה שהוא רצה בעזרת שני דברים תפיסת עולם ורכישת חברים הוא עשה מה שאומרים לו ידע למי ללקק ידע את מי לקחת בתור חבר והתקדם זה הסוד בגדול

ועוד משהו פשוט יש משפט שאומר

אתה לא צריך לעבוד רק שמי שיראה אותך יחשוב שאתה עובד זה פשוט כל כך נכון פה שזה מעצבן

אז מה...

נראה לך שפרוטקציות באות במקום עבודה קשה? אני יכול לתת לך הרבה מאוד אנשים שהגיעו רחוק בחיים, ועבדו קשה מאודד בשביל זה.

זה כמו הוויכוח של שכל מול מזל

תראה ברור שיש אנשים שעבדו קשה והצליחו אבל יש לך מלא עובדים שהם עובדים קשה מאוד ומניסיון אני אומר לך שזה לא ממש עזר להם לעומת זאת קומבינה נותנת לך ייתרון בזה שאתה לא צריך להוכיח כלום אני אכלתי את זה על בשרי עבדתי בבית מלון הייתי עובד מס 1 שלהם בלי להשתחצן הייתי עושה עבודה של 2 אנשים והתפנתה משרה של אחראי משמרת ומינו את העובד שידע ללקק למנהל חדר אוכל מה לעשות אלה החיים לזה אני מתכוון

ברור שפרוטקציות עוזרות

אבל זה לא אומר שכל העשירים והמצליחים, השתמשו בפרוטקציות במקום לעבוד קשה.

שמעת אותי אומר את זה

אני אמרתי פשוט שהדרך הקלה היא קומבינה ברור שאם תעבוד קשה ועם קצת מזל תתקדם יש הרבה עשירים שעשו את זה בעזרת עבודה קשה

סקיילוב

New member
לא יודעת,

פשוט ראיתי את החתימה שלך.. והלכתי לחפש מי נהרג בתאריך הזה בשם יוני - ופתאום נזכרתי במקרה הזה של החייל ממגלן. זה ממש עצוב, הוא היה חבר טוב שלך?

אוח, זה פשוט מעורר קנאה../images/Emo80.gif

להביט על מישהו שהכל הולך לו בחיים, שכל דבר שהוא רוצה - הוא מצליח, כל דבר שהוא מבקש - הוא מקבל. לא משנה אם עבד עבור זה קשה, או אם לאו. זה פשוט מעורר קנאה. פעם רציתי להיות כמוהם, כמו האנשים הללו שמצליחים בהכל כולל הכל. ואז הבנתי, שגם להם יש מודל כזה, שגם הם אנושיים, וגם הם רוצים להיות לפעמים "מישהו אחר". זה פשוט הכי נוח לראות את הדברים מהצד ורק מבחוץ.

שמעי..

בצבא היה לי מפקד סגן אלוף שאת רואה שהבן אדם הוא אחד מאלה.. המצליחנים.. גם תפקיד בכיר והוא היה צעיר בגיל גם נראה טוב ( ואני לא הומו חס וחלילה וחס ) גם הייתה לו אישה כוסית.. היו לו כמה בתים.. עד שהתינוק שלו נפטר פתאום וגילינו ביחידה שזה הילד השני שלו שנפטר ממחלה בגיל צעיר.. מסקנה.. תהיי מאושרת בחלקך.. בטוח שהוא היה מחליף הכל.. בשביל הילדים..

אני יודעת../images/Emo80.gif

זו בדיוק היתה הנקודה שלי. זה מאוד קל לרצות להיות כמו "המצליחנים", אבל קשה לראות מה מתחולל בפנים, בתוכם. אני מאושרת בחלקי :]

למעלה