מפריע לי.כי הורים נתנו לילד שם. וכך הם רוצים שיקראו לו.נניח שקוראים לכם בשם המשפחה (או למישהו אחר) והאדם המדובר הוא לא פוליטיקאי, שחקן כדורגל וכדומה.
לי קראו בתחילית של שם משפחתי ולא היה לי כל בעיה עם זה.נניח שקוראים לכם בשם המשפחה (או למישהו אחר) והאדם המדובר הוא לא פוליטיקאי, שחקן כדורגל וכדומה.
אז מהיום נקרא לך ליברמןלי כן. קוראים לי דורי ולא בשם המשפחה שלי או בשמי המלא (אביגדור). אני נוזף באנשים על כך.
שוב, אם אומרים "שר האוצר ליברמן" זה עניין אחד אבל אם אומרים תתקשר לבוזגלו זה משהו אחר.מפריע לי.כי הורים נתנו לילד שם. וכך הם רוצים שיקראו לו.
נכון כי אדם בעל תואר כלשהו הרי תרצה לכבד אותו.הרי לא תקרא לשופט או לרופא בשמם הפרטי.אבל אנשים ללא תארים שיש להם שמות מאד יפים וקוראים להם בשם המשפחה.פחות אוהבת.שוב, אם אומרים "שר האוצר ליברמן" זה עניין אחד אבל אם אומרים תתקשר לבוזגלו זה משהו אחר.
ליברמן נמצא חיובי לקורונה, ימים אחרי שהתחסן במנה רביעית: "מרגיש טוב"שוב, אם אומרים "שר האוצר ליברמן" זה עניין אחד אבל אם אומרים תתקשר לבוזגלו זה משהו אחר.
אני מעיר לאנשים על הנושא, בדיוק מהסיבות שהזכרת מקודם.נכון כי אדם בעל תואר כלשהו הרי תרצה לכבד אותו.הרי לא תקרא לשופט או לרופא בשמם הפרטי.אבל אנשים ללא תארים שיש להם שמות מאד יפים וקוראים להם בשם המשפחה.פחות אוהבת.
יש גם את פלדמן.אז מהיום נקרא לך ליברמן![]()
וגם את קהלנייש גם את פלדמן.
אמא שלי ראיינה אותו לחשופים בצריח, כשהייתה חיילת.וגם את קהלני![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.