אנשים שקנו לוח גרפי טאבלט לאחרונה

אנשים שקנו לוח גרפי טאבלט לאחרונה

אני מחזיר את הנושא לכותרת כי שמעתי שדברים השתנו בשוק, אנשים שרכשו לאחרונה עזרו לנו - אני רוצה לקנות לוח גרפי, משהו שיהיה מספיק טוב ונוח ובאמת לשפר לי את האינטואטיביות והפרודקטיביות באנימציה בפלאש ובפוטושופ.. אני בטוח שהתשובות לשאלות הללו יעזרו לרבים מאיתנו: (בבקשה תשובות מאנשים אמיתיים ולא פושרים\אנשי טוקבקים של החברה\ות השונות) 1 - מה הגודל הסביר המינימלי ביחס למחיר זול - של לוח שיהיה אפקטיבי והאם זה קשור לרזולוצית עבודה של המסך ? 2 - בהנחה שלוחות של וואקום הם אכן המובילים בשוק (??) איפה הכי זול לקנות ? ( ראיתי בזאפ שהסבירים מתחילים מסביבות 800 ש"ח.., וואלה?) http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-ElectronicBoard&DB134972=166557&orderby=price והלוחות של אריג'נט מארגנת הארוע - יום הכנס של וואקום מתחילים מ 1300 - http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp * אגב הם מציעים לוח קטנטן בחצי מחיר - שווה לדעתי כלוח ללפטופ שאפשר גם לסחוב איתך (אך ברור שלא כראשי לנייח..) - אנשים עם ידע וניסיון ואבייקטיבים נשמח לשמוע דעתכם .. ולשאלת השאלות - האם זה שווה את ההשקעה במובן של להוציא יותר מעצמך בזכות העט והלוח במקום העכבר (ויש לי עכבר אליפות) - אם למשל אני ידע שזה יגרום לי לעבוד יותר מהר ויהיה לי יותר קל לצייר דרכו בצורה משמעותית (בהנחה שזה התחום שלי ושאני מתפרנס ממחשבים וגרפיקה לסוגיה..) תודה! תודה ! תודה !

emage24

New member
העצה היחידה שלי בשבילך

מנסיון - לא Aiptek ובטח שלא AceCad. שווה לחסוך עוד כמה גרושים ולהשקיע בלוח Wacom אמין וטוב.

eldarinn

New member
האמת שאני מפנטז כבר כמה שנים

לקנות לוח כזה אבל זה מותרות מבחינתי וכל פעם יש לי משהו אחר יותר חשוב לרכוש. אני אשמח לשמוע גם תגובות של אחרים. מנסיון עם לוח A3 (אמנם מדור מאד ישן) של WACOM אני יכול לומר שאין כמו חוייה של עבודה על דף גדול. יש מינימום שניתן להשיג מבחינת גודל מול ביצועים ולכן לא הייתי משקיע בכלל בלוח קטן. אני חושב שלוח A4 זה פתרון הולם למי שמשתמש בו בצורה מקצועית.

omern25

New member
הזמנתי INTUOS3 A5 מארה"ב

קרובת משפחה שבאה לביקור מביאה אותו איתה - יותר זול ב1000 ש"ח מבארץ אני צריך לקבל אותו בימים הקרובים - זו הדרך הכי זולה להשיג ווקום שלפי חיפוש בפורמים של CGTALK הוא האופציה היחידה ששווה להשקיע בה A5 אמור להיות הכי פרטי גודל לעומת מחיר אבל את זה אדע בעוד כמה ימים...

shosho8k

New member
ואני מפנטז על CINTIQUE

CINTIQUE זה הדבר הכי קרוב לדף .. יש עליו מסך LCD ... רק בעיה אחת יש ... זה עולה משהו כמו 2500$ בשביל 17 INCH ............ מישהו רוצה לקנות לי ? צחוקים בצד ... דווקא TABLET PC גם כן טוב כי זה מחשב שאפשר לכתוב עליו כמו על TABLET . חבל שליהודים אין סנטה קלאוס

DT100

New member
אני מוכר INTOUS-3 A5 - 6X8

אני מוכר INTOUS-3 A5 - 6X8 כמו חדש = תרגום קניתי , השתמשתי חודש והפסקתי בגלל שסדר העדיפויות השתנה . אם אתה או או מישהו/מישהי אחרים מעוניינים , נא ליצור איתי קשר דרך מסר אישי (עדיף להשאיר מספר למרות שאין לי בעיה לשלוח את המספר שלי) המחיר הרבה יותר זול מלקנות בארץ .

למעלה