אנשים שקשורים לגלי צה"ל

1Reebok

New member
אנשים שקשורים לגלי צה"ל

אני רוצה לדעת אם לאנשים הבאים: מולי שפירא אלדד קובלנץ ישנה תוכנית רדיו מסויימת, במהלכה הם מקבלים שיחות מהמאזינים. במידה ולא - אשמח לדעת אם יש להם תיבת דואר אלקטרוני פתוחה. בתודה מראש, אלון.

תשובה

למולי שפירא יש תוכנית שבועית בגל"צ בשם "בילוי נעים" בימי שישי בבוקר בין 9 ל-11, אבל ממה שידוע לי, אין שם שיחות עם מאזינים. אלדד קובלנץ עוזב (או שכבר עזב?) את גלגלצ. הוא אף פעם לא הגיש תוכנית. עם זאת, אתה מוזמן לנסות את כתובת המייל הבאות: מולי שפירא - [email protected] אלדד קובלנץ (אם הוא עדיין שם) - [email protected] הכי טוב זה לשלוח מייל לתיבה הראשית של גל"צ - [email protected]

chen010189

New member
טוב התשובה שלך יותר מדוייקת ../images/Emo3.gif

אבל עד כמה שידוע לי ערן אליקים עונה לאימייל הכללי, לא?

1Reebok

New member
../images/Emo51.gif רבה!

אפשר לקבל סימוכין ממאזין קבוע או אדם בעל ידע דומה על תכניתו של מולי שפירא, באשר אם הוא מקבל שיחות ממאזינים? ובקשר לתיבת הדואר האלקטרוני הראשית של גלי צה"ל - אני מעוניין לשלוח מייל ספציפי לשני האישים אשר ציינתי. האם לשלוח מייל לתיבה הראשית של גל"צ תהיה יעילה יותר?
שוב, מראש!

גלעד2211

New member
שכחת משהו באתר שלך ../images/Emo13.gif

ב1980 התקליט הראשון של תיסלם היה LOUD RADIO שזה רדיו חזק בלועזית כלומר כל התקליט שהוא בעברית הוא היה שם באנגלית פשוט בהתחלה במקור הם שרו את זה באנגלית.

גלעד2211

New member
אגב עם אתה משיג לי את התקליט הזה

אתה תקבל עליו המון אני מחפש אותו שנים יש לי אותו על דיסק שמישהו המיר באיכות לא הכי טובה לכן אני מחפש את התקליט מקור בשביל לעשות המרה כמו שצריך ללא רעשים וכל השטויות האלה. מה שהוא נתן לי זה בלי רעשים אבל זה במונו וזה נשמע ממש גרוע. תזכור שזה יצא רק על תקליט לא ראה אור על גבי דיסקים <חוץ מאלה שהמירו אותו לדיסק מן הסתם>.

גלעד2211

New member
סבבה תודה כל תיקון מתקבל בברכה

לפעמים אני מקליד מהר כי אני גם מקליד עיוור בגלל זה יש לפעמים טעויות שאני לא שם לב אליהם.

1Reebok

New member
חלילה, אם יישכח לאוד רדיו

תשכח ימיני. אבל עוד לא הצלחתי למצוא אותו.

chen010189

New member
אני צריכה את רותי רובינשטיין

אחראית מחלקת שידורי חיילים וצבא של גלי צה"ל כתבתי את זה גם בפורום גלי צה"ל, פשוט אם לא ידעו שם וידעו פה. אז בכל מקרה כתבתי בשני הפורומים. בואנה אני מרגישה כאילו זה מודיעין
אבל נתנו לי את הטלפון שלה שם ומחקתי את האימייל בטעות. עכשיו אני לא מוצאת את המספר בשום מקום אז אם למישהו יש את האימייל \ טלפון שלה שם, אני אשמח.

למעלה