אני רוצה לדעת אם לאנשים הבאים: מולי שפירא אלדד קובלנץ ישנה תוכנית רדיו מסויימת, במהלכה הם מקבלים שיחות מהמאזינים. במידה ולא - אשמח לדעת אם יש להם תיבת דואר אלקטרוני פתוחה. בתודה מראש, אלון.
למולי שפירא יש תוכנית שבועית בגל"צ בשם "בילוי נעים" בימי שישי בבוקר בין 9 ל-11, אבל ממה שידוע לי, אין שם שיחות עם מאזינים. אלדד קובלנץ עוזב (או שכבר עזב?) את גלגלצ. הוא אף פעם לא הגיש תוכנית. עם זאת, אתה מוזמן לנסות את כתובת המייל הבאות: מולי שפירא - [email protected] אלדד קובלנץ (אם הוא עדיין שם) - [email protected] הכי טוב זה לשלוח מייל לתיבה הראשית של גל"צ - [email protected]
אפשר לקבל סימוכין ממאזין קבוע או אדם בעל ידע דומה על תכניתו של מולי שפירא, באשר אם הוא מקבל שיחות ממאזינים? ובקשר לתיבת הדואר האלקטרוני הראשית של גלי צה"ל - אני מעוניין לשלוח מייל ספציפי לשני האישים אשר ציינתי. האם לשלוח מייל לתיבה הראשית של גל"צ תהיה יעילה יותר?
ב1980 התקליט הראשון של תיסלם היה LOUD RADIO שזה רדיו חזק בלועזית כלומר כל התקליט שהוא בעברית הוא היה שם באנגלית פשוט בהתחלה במקור הם שרו את זה באנגלית.
אתה תקבל עליו המון אני מחפש אותו שנים יש לי אותו על דיסק שמישהו המיר באיכות לא הכי טובה לכן אני מחפש את התקליט מקור בשביל לעשות המרה כמו שצריך ללא רעשים וכל השטויות האלה. מה שהוא נתן לי זה בלי רעשים אבל זה במונו וזה נשמע ממש גרוע. תזכור שזה יצא רק על תקליט לא ראה אור על גבי דיסקים <חוץ מאלה שהמירו אותו לדיסק מן הסתם>.
אחראית מחלקת שידורי חיילים וצבא של גלי צה"ל כתבתי את זה גם בפורום גלי צה"ל, פשוט אם לא ידעו שם וידעו פה. אז בכל מקרה כתבתי בשני הפורומים. בואנה אני מרגישה כאילו זה מודיעין
אבל נתנו לי את הטלפון שלה שם ומחקתי את האימייל בטעות. עכשיו אני לא מוצאת את המספר בשום מקום אז אם למישהו יש את האימייל \ טלפון שלה שם, אני אשמח.