אנשים תגיבו ליפתי...

1danidin11

New member
אנשים תגיבו ליפתי...

הוא כתב כתבה חדשה ב"יפתי סנט" תגיבו לו...:]

../images/Emo214.gifכתבתי את האמת

התאכזבתי ולא אהבתי בכלל. יש דרכים יותר טובות לכתוב שהמציאות לא כמו שהיינו רוצים/חלמנו/הזינו מאשר ללכת וללכלך [ובוא לא נתווכח ב"קטנות", לא משנה אם מדובר במציאות או לא], לדעתי לא צריך לדבר ככה. צנון, או לא צנון.מדובר על בחורה שהיא בסך הכל שווה לך וב"קולגה" שלך במובן מסוים. [ואני יודעת שאנשים עלולים לבוא בתקיפות על התגובה הזאת, אבל זאת הדעה שלי.]

קמינסקי

New member
ללכלך? למה ללכלך?

לקרוא לה צנון זה ללכלך? ממש לא הוא בסך הכל היה אמיתי וכנה לגבי מה שהוא הרגיש כשהוא פגש אותה אחרי כל כך הרבה ציפיות.. ואם כל פעם שאני אצטרך לתת דעה אמיתית על מישהו אני אחשוב שזה ללכלך אז וואללה אני אצטרך ללכת כל היום ולחלק מחמאות לאנשים שלא מגיע להם וזה לא מתאים לי ובטח שלא ליפתי אין מה לעשות חלק מהמחיר של כנות היא שלפעמים האמת כואבת .. ובמקרה הזה ?< סך הכל קצת עוקצת.. לא לקחת ללב הכל ברוח טובה \ אבל תודה רבה על הכנות אנחנו אוהבים את זה כולם בבקשה ה להגיב קודם בוואללה זון ואחר כך כאן!! http://zone.walla.co.il/?w=/2737/1081925

../images/Emo214.gifאכן,

אני חושבת שהיה אפשר להתבטא יותר יפה מאשר לכנות אותה "צנון", אבל שוב-כמובן שמדובר בדעתי בלבד.

amir haddad

New member
זה סוג של ללכלך עלייה...

לבוא ולכתוב עלייה לפני הנסיעה כמה שהיא מדהימה והכל ושהוא מת לפגוש אותה ואז לבוא ולספר על כמה שזה לא מה שהוא חשב והוא אמר שם דברים קצת מעליבים הייתי אומרת בכל זאת אסתי והוא נפגשו היה בניהם סוג של הרגשה שסוף סוף אנחנו נפגשים אחרי הכתבות והשמועות שרצים עלהם ואסתי בטוח רואה את זה כאל מישהו שהיא יכולה לסמוך עכשיו אם כל אהבה שהוא נתן לה מהצד שלו (אם זה מחמאות וכאלו) ואז שהם נפגשו היא באה סך הכל בגישה טובה שהוא רוצה לראות אותה וסבבה נזרום,אבל כנראה שהנזרום שלה זה לא כמו הנזרום שיפתי רוצה חח אבל אין מה לעשות זה לא שהיא עשתה משהו רע,פשוט הייתה היא וסך הכל זה לא מה שהוא חשב..... ואז ופתאום לבוא ולכתוב עלייה כמה היא לא מה שהוא חשב בצורה שהיא לא הכי נחמדה זה פוגע,מדובר ברגשות של אנשים אחרי הכל ועוד שהם נפגשו.... פשוט יכל להגיד שהוא פגש את אסתי והיה כיף והכל למרות שציפה קצת יותר מהצד שלה וזהו.... לא צריך להוציא אותה רעה ..חוץ מיזה זה רגשות אישיים חבל ככה לפרסם אותם,כי הרי אנשים מבחוץ לא מבינים ואז סתם זה הופך לריכלויות מיותרות ושמועות רעות ובסוף מישהו יפגע.

../images/Emo214.gifושוב מסכימה איתך..

הכ טוב ויפה, אבל גם לכנות הזאת יש דרך להתבטא.. לפעמים צריך לדעת איך להתבטא, וכשלא מוצאים את הדרך, איך אומרים? "כשאין לך משהו חכם להגיד-עדיף שתשתוק". עדיף שאני לא אמשיך כי הדעה שלי באמת תגרום את כולנו פה לריב.. לילה טוב.

amir haddad

New member
לא צריך לבוא בגישה כזאת..

יפתי לא אשם.. סך הכל הוא ציפה יותר מידי ואז ישר שזה הגיע הוא מצא את עצמו מהר מתאכזב ומרוב אכזבה לא ממש חושבים לפני וישר מוציאים את הרגשות איך שזה במצב שאתה יודע שכבר לא אכפת לך מכלום וממה שכולם יחשבו אז זה גם לא משנה אבל אז שזה באמת יוצא ואתה רואה תתגובות של כולם אז אולי אתה מתחיל לחשוב פעמים לדעתי אם יפתי באמת לא רצה שככה יבינו אותו או שאולי הוא התכוון לדברים אחרים ואנשים לקחו את זה אחרת אבל לדעתי זה לא מאוחר מידי והוא יכול עוד לכתוב סליחה או לא יודעת מה,עד כמה שזה נשמע תמים ולדעתי בתור האישי זה היה מקום מצוין:)...

../images/Emo214.gif../images/Emo4.gif

יש זמן ומקום להוציא את הכל, לא צריך בפני כל העולם.. טוב, אלו חילוקי דעות...

לפי דעתי...

הבחורה היא צנון. ואני לא אכנס עכשיו לויכוח אם יש לי או אין לי זכות לומר זאת בפומבי. ממש לא התאכזבתי כי היא לא רצתה להתנשק איתי או משהו, אני בכלל אל נסעתי בתחושה כזאת. נסעתי בכדי לראות אותה ולהכיר אותה וגיליתי שהיא צנון. זה הכל. ממש בלי להעליב ובלי כלום. אני בטוח שהיא תמשיך להסתדר ושיהיה לה המון עבודה. סך הכל היא עדיין מדהימה פשוט אני כבר לא דלוק עליה.

amir haddad

New member
הייייי לא אמרתי לך מה לעשות

ולא השתלטתי לך גם על הזכויות שלך,אם התכוונת לדברים שאני אמרתי והינה עובדה שלא התכוונת לפגוע בה ואנשים קיבלו את זה אחרת,אפילו ממש אחרת לפי התגובות אז יש פה כולה אי הבנה ואם אתה רוצה לצאת טוב מהסיפור הזה אז אולי אפילו כדאי לך להסביר את עצמך שוב בפני כולם ומצטערת אם זה נשמע חוצפה ממני,אם איך שאני אומרת את זה. אבל אם לא התכוונת לזה,ואנשים חושבים בכלל אחרת לא מגיע לך שהתייחסו אליך ככה עכשיו,אז פשוט עדיף בשבילך שכל מה שכתבת לנו אז עדיף גם לכתוב להם שיבינו בכל מקרה אני כבר הספקתי להכיר אותך מהפורום וידעתי שאתה לא בנאדם כזה בגלל זה הייתי בשוק קטן מהכתבה

למעלה