אנשים תגידו מזל טוב ותנו כבוד

אנשים תגידו מזל טוב ותנו כבוד

העלתי את הפרופיל ואני הולך להיות לוחם בצבא הגנה לישראל הפרופיל שלי הוא 82 ... לא אפרד מנחלתי לעולם ויעבור עלי מה ! פה אשב כי איויתיה, אפרד מרעיתי האהובה, אעזוב את ילדי היקרים, אשכח תבל ומלואה, אגרש מלבי כל תשוקת חיים, אבל לא אנתק מנחלתי. אהבתי אליה נשררה בלבי עמוק עמוק ומיום ליום תגבר ותמלא כל אברי. פה אחיה חיי צער, פה אסבול חרפת רעב ופה אמצא לי קבר מכפן ומחסור אם לא ירחמנו ה´ וישלח לנו עזרו ממרום ! (ספר העליה הראשונה) בתמונה זה סמל החטיבה שאני הולך אליה

wowwow2

New member
מקסים יא הומו!

שמח בשבילך שהעלו את הפרופיל אבל עדיין לא הייתי נותן לך להחזיק רובה

NiGa

New member
מזל טוב מקסים!!

בדיוק אתמול דיברנו על זה א העלו לך או לא והיינו בפרגו, היה מגש קרטון... אתה יודע, צריך לחזור ולעדכן!

Darakan

New member
טנקים = 0wnz. קצת אקשן לתמונה.

טוב יצא קצת עלוב. לא נורא.

מזל טוב!

יא כלב, בסוף עוד יש לך פורפיל יותר גבוה משלי.. סתם..בצחוק.. באמת מזל טוב.. רק שתצליח!

יאפה

New member
מקסים ..

תעשה קפה! סתם:) אתה יודע שנאי תמיד האמנתי בך:) וגאה בך:) ושמור על עצמך אם קורה לך משהו אל דבר איתי! באהבה ובגאווה חברשלך חן:)

מזל טוב!!!!

הגשמת חלום ואני שמח בשבילך אני עצוב קצת שאני לא אראה אותך הרבה
אבל אני בטוח שתשרת את מולדתנו האהובה נאמנה! אל תהרוג ערבים סתם, ותהיה החייל מספר 1!!! אני סומך עליך ומאחל לך הצלחה רבה!!! ישראל-מולדתנו, עברית היא שפתנו!!!
"הבא להורגך השכם להורגו" "וכיתתו חרבותיהם לאיתים וחניתותיהם למזמרות, לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ידעו עוד מלחמה. וישב איש תחת גפנו ואין מחריד" אלוהים תשיב בנים לגבולם ואת מקסים למרינה!!!

Firz

New member
לך תבין.......

שנים אנשים מנסים להוריד פרופיל והוא הולך ומעלה... אבל באמת כל הכבוד מקסים...!!!
תגיד אתה בחמש יחידות?

A S Y L U M

New member
מזל טוב אחי!

ושיהיה המון בהצלחה. צריך וואחד מוטיבציה והרבה אהבה כדי לעשות מה שעשית. באמת כל הכבוד.

benny afro

New member
שיחקת אותה מקס!@ אני גאה בך!

אם הייתי יכול הייתי עושה אותו דבר,אבל לצערי הבעיות שלי...באמת ימנעו ממני לשרת בקרבי
... אני לא יכול לרוץ יותר מקילומטר
,טוב דיי, אני יהיה תומך לחימה פצצות,שליש גדודי!@#!@#$%!

למעלה