אנשים תגידו רק לי הדואר מתעכב בצורה מטורפת לאחרונה?

אנשים תגידו רק לי הדואר מתעכב בצורה מטורפת לאחרונה?

הזמנתי את DQ הירוז בפרי אורדר מVGP, הם שלחו את המשחק אלי כמה ימים לפני היציאה הרשמית. וזה כבר קרוב לחודשיים מאז וכלום המשחק לא מגיע.

זה כל כך מתסכל מאז המשחק היה בהנחות מטורפת באמזון ואני אפילו לא שיחקתי בעותק שלי.

זה כזה מייאש אני חושב שזה הקש ששבר את גב הגמל בשבילי ושאני עובר מעכשיו
רק לקניות דיגטליות, אין לי כוח לזה יותר.

מישהו 2

New member
משלוחים מ- VGP אף פעם לא הגיעו לי מהר...

חוץ מהפעם האחרונה שהזמנתי, היה מבצע על אוזניות וכנראה בגלל הגודל של החבילה הם החליטו לשלוח את זה דרך DHL, וקיבלתי מספר מעקב והכול...
אבל בדר"כ הם לא שולחים את זה דרכם וזה לוקח מלא זמן.
&nbsp
&nbsp

הכול באשמת דואר ישראל האימפוטנטי הזה.

כל פעם שהיו לי עיכובים עם VGP זה היה באשמת דואר ישראל הזה ותמיד גיליתי שהחבילה שלי שכבה שבועות בדואר אם לא חודש.

התרגלתי לעיכובים אבל לא של פאקינג חודשיים ובטח לא אם החבילה יצאה אלי כמה ימים מראש לפני שהמשחק בכלל יצא.ה ה

אני שוקל לבקש מVGP מספר מעקב ופשוט לדרוש מדואר ישראל שיחפשו לי את החבילה כמה שיותר מהר או שאני ארצה איזשהו פיצוי, נמאס.

תוך שניה הם ימצאו את החבילה פתאום.
על איזה אוזניות הלכת? ואיך הן?

מישהו 2

New member
המקוריות של סוני - Sony wireless gold headset

אני לא מומחה גדול באוזניות ובשמע. בסה"כ חיפשתי אוזניות שאני אוכל להרגיש כמו "גיימר אמיתי" שמשחק בפארטי עם אנשים ב- COD החדש

כל הביקורות כלפי האוזניות האלו היו חיוביות בנימה של "הן נותנות תמורה טובה יחסית למחיר הזול שלהם". ובמחיר של 300 ש"ח ~ לאוזניות דווקא נשמע לי הרבה.

אבל בכל אופן אני מאוד מרוצה מהן, הן עובדת ממש טוב. איכות השמע + באס. שינה לי את הדרך בה אני חווה משחקים. בבאטלפילד התחלתי לשמוע צעדים של אויבים מאחורי ולחוש כיוון די מדויק של רעשים כמו פיצוצים ויריות. אודות למערכת סראונד היקפי 7.1.
בוויצ'ר פתאום התחלתי לשמוע קולות טבע בצורה כל כך מגניבה.. ציפורים וצרצרים שלא שמים לב אליהם בשמע רגיל.
הרבה מאוד משחקים נבנו במיוחד עם התמיכה הזאת בסראונד 7.1, ככה שאתה מרגיש שאתה יותר ממצה את הפוטנציאל שלהם כשאתה משתמש באוזניות כאלה.

בנוסף לכל זה, יש אפליקציה ייחודית לאוזניות של סוני שניתן להוריד מהחנות ולשלוט במדויק על השמע של האוזניות, כמו גם אפשרות להוריד "חבילות שמע" לתוך האוזניות -
מחברים את האוזניות ל- PS4 בכבל, ואז מתוך רשימה של משחקים (בעיקר אקסלוקסיביים כמו אינפיימוס, קילזון , until dawn, far crt, יריות, אימה וכו')
אתה בוחר משחק ואז 'מתקין' את הקונפיגרצית שמע המתאימה לו לתוך "מצב '2'" של האוזניות.
על האוזניות יש סוויצ' לעבור ממצב 1 למצב 2, כאשר מצב 1 זה שמע ברירת מחדל של האוזניות ומצב 2 זה אם יש לי קונפיגורציה למשחק מסוים אז תוך שנייה אפשר להחליף.

בקיצור נחמד.

תודה רבה על הרשמים האלה גבר, גם אני לא בדיוק אודיופיל.

אני אשאל באינטרנט לגבי ההבדלים בין האוזניות האלה לבין אלה שאני משתמש בהן כרגע . נשמעות
אוזניות אולטימיטיביות למשחקים מהרשמים שלך.

כל מה שאני רוצה זה אוזניות שיבודדו לי רעש תוך כדי שאני מגן על האוזן חח :) ונשמע
שהאוזניות האלה מעשירות את החוויה מאוד.

אהבתי את זה שהם עשו קונפגרציה פרטנית להמון משחקים.

PlayGirl3

New member
הנה החבילה שלך

כבר מזמן לא מזמינה שום דבר בדואר. אי אפשר לסמוך עליהם, וגם אל תצפה לקבל מענה ובטח לא פיצוי.

ג'יזס. אבל זו בעיה שלהם אני את החבילה שלי אקבל.

לא איכפת לי כמה אני אצטרך לצעוק שם.אני לא אשם בזה שהם גרועים. הגיע הזמן שתהיה פה תחרות נורמלית לדואר העלוב הזה.

עדכון בעניין החבילה שלי או הטמטום של דואר ישראל!

הגיע אלי היום פתק ששמח לבשר לי שדבר דואר הגיע אלי.
לדברי הדואר מדובר בהודעה שניה!!

חחח הודעה שניה התחת שלי, אני כל יום בודק לשווא את תיבת הדואר שלי כמעט חודשיים!!!

"הודעה ראשונה" לכאורה בתאריך ה22.11 שוב, אם הם שמו הודעה ראשונה
בתאריך הזה, אני ג'סטין טמברליק.

אידוטים, פעם אחרונה שאני מזמין דרכם משהו.

אגב התאריך של ה"הודעה השניה"....

30/11 פחחחחח.
דואר ישראל לפחות שאתם משקרים תבנו שקר אמין.

voguemaster

New member
לא רק לך

בדוק עם מי ששולח לך אם יש לו אפשרות לרשום את מס' הטלפון שלך על החבילה. זה מאיץ את העניינים מאוד כי אז הם יחסית בקלות שולחים לך סמס שמזמין אותך לבוא לקחת.
הרבה פעמים גיליתי שמה שבאמת הורס ולוקח הרבה זמן זה היכולת שלהם להוציא פתקים/הודעות לאנשים כאשר מגיעה חבילה. זה גם עולה להם מלא כסף אז הם רוצים לרדת מזה.
היו לי כבר מקרים של הודעה שיצאה חודש אחרי שהחבילה הגיעה לדואר, זה קורה עכשיו עם כל העומס המטורף שיש להם. ויחד עם זאת, אם יש מס' טלפון אתה מקבל הודעה על החבילה הרבה קודם...

זה נשמע רעיון גאוני בתאוריה לשים מספר טלפון על החבילה.

אני גם כמובן מאמין לך שזה גורם לזה שאתה מקבל התראות על החבילה הרבה יותר מוקדם. פשוט לא סומך על הסניף שלי שייתיחסו למספר.

אתה לא יודע כמה אני רוצה שיהיה לי חבר/ידידה שהם עובדים בדואר זה נראה לי חוסך ים של כאב ראש.

voguemaster

New member
בינתיים זה עוזר לי

חבילות שהזמנתי ב-11.11 מגיעות בימים אלו ממש..

למעלה