סיכום האנגר 11- אכזבה !!!!../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif
חברים,דבר ראשון הכל יכול להתגמד מול החג המדהים שיש לנו , אבל.... אין ספק שמדובר כאן באכזבת השנה!! אתם חייבים להבין שהיה מדובר באחת ההפקות המדוברות והחזקות לנוער בישראל !! מאין הפסטיגל של הנוער לשנות האלפיים !!! הכל היה כלכך נכון ,מבחירת המקום להאנגר 11 עד לסאונד הטואטלי והמדהים שיש שם וכמובן לבחירת האומנים: דודי שרון,ג'ואל,ינון יהל,מאיה,KNOB ,ונציגות היפהופ שפחות עניינה אותי,לשם כך אני חייב לציין שמזמן לא סיפק ההרכב הופעה שנמצאת בתוך רשימה פסטיבלית ומסחרית בכמות כזו ודגש לנוער!! דודי שרון וג'ואל הנם שם דבר שיכולה למנות בהחלט הפקה בניפרד ,אבל שוב השיקוליים היו להתאחד ולבנות באמת את הקונספט להפקה המושלמת!! מה שקרה שלמרות תנאי מזג האוויר האנגר בנמל ת"א הביא קרוב ל8,000 בני נוער שבאו לחגוג ערב עוצמתי רווי מוזיקה משובחת!! ולעומת זו קיבל הקהל העצום התנהגות ברברית ומזעזעת של מספר אנשים חסרי הגיון ,חסרי חיים,חסרי הערכה לחיים!! פשוט עצם המחשבה לצאת למועדון של בילויים בידיעה שאתה עם סכין ממש לא ניתפס לי !! אני בטוח שיום אחד שנסתכל לאחור נימצא את עצמנו צוחקים על ערב מזוויע כזה והכל יישכח!! חברים כמו רב ישראל המשפט הישן והנדוש !! "הכל קורה לטובה !!! יאללה חברים להתאושש ולהמשיך את החג יש עוד המון וכלכך המון בדרך............ SHOW MUST GO ON........................