אנשים תהנו היום בהאנגר אני בטוחה שאתם חוגגים

אנשים תהנו היום בהאנגר אני בטוחה שאתם חוגגים

ספרו חוויות ואיך היה וכאלה תמונות וסירטונים יעזור מאוד פליייזזזזזזזזז<<<<<<<<<<<<

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifשמעתי שהיו מכותתתתת, משטרה בלאגנים!

שמעתי שהיה בלאגן ... יש בזה אמת או שהכל חרטה??

זה מה שהלך שמה...

היה דקירות ומכות ומלא משטרה שיצאו עם אלות פשוט סיוט היה לעמוד שם ולא רק מבחינת הילדים החולי נפש אלא גם מבחינת המזג אוויר המסריח שהיה שמה יותר אין לצאת למסיבות חג מרכזיות אפשר למות שם... פשוט סיווווווווווווווט !!!!!!!!!!!!!!!!!! בעעעע

TAL BAR ZOHAR

New member
סיכום האנגר 11- אכזבה !!!!../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

חברים,דבר ראשון הכל יכול להתגמד מול החג המדהים שיש לנו , אבל.... אין ספק שמדובר כאן באכזבת השנה!! אתם חייבים להבין שהיה מדובר באחת ההפקות המדוברות והחזקות לנוער בישראל !! מאין הפסטיגל של הנוער לשנות האלפיים !!! הכל היה כלכך נכון ,מבחירת המקום להאנגר 11 עד לסאונד הטואטלי והמדהים שיש שם וכמובן לבחירת האומנים: דודי שרון,ג'ואל,ינון יהל,מאיה,KNOB ,ונציגות היפהופ שפחות עניינה אותי,לשם כך אני חייב לציין שמזמן לא סיפק ההרכב הופעה שנמצאת בתוך רשימה פסטיבלית ומסחרית בכמות כזו ודגש לנוער!! דודי שרון וג'ואל הנם שם דבר שיכולה למנות בהחלט הפקה בניפרד ,אבל שוב השיקוליים היו להתאחד ולבנות באמת את הקונספט להפקה המושלמת!! מה שקרה שלמרות תנאי מזג האוויר האנגר בנמל ת"א הביא קרוב ל8,000 בני נוער שבאו לחגוג ערב עוצמתי רווי מוזיקה משובחת!! ולעומת זו קיבל הקהל העצום התנהגות ברברית ומזעזעת של מספר אנשים חסרי הגיון ,חסרי חיים,חסרי הערכה לחיים!! פשוט עצם המחשבה לצאת למועדון של בילויים בידיעה שאתה עם סכין ממש לא ניתפס לי !! אני בטוח שיום אחד שנסתכל לאחור נימצא את עצמנו צוחקים על ערב מזוויע כזה והכל יישכח!! חברים כמו רב ישראל המשפט הישן והנדוש !! "הכל קורה לטובה !!! יאללה חברים להתאושש ולהמשיך את החג יש עוד המון וכלכך המון בדרך............ SHOW MUST GO ON........................

ELIRAN ZOAR

New member
אני בכלל לא יודע עם ג'ואל הופיעה או לא...

חיכינו בחוץ בגלל שלא נתאפשרה כניסה... אני ציון אושריקי סאלים בודי חן אחים שלי חברים שלהם ועוד המון המון המון נוספים הכל בגלל אנשים בלי כבוד... סכין למסיבה??? חלק אומרים שהמסיבה נסגרה כבר באחת... אחרים אומרים שהתחילו להוציא אנשים כבר בשעה שתיים... וג'ואל ודודי אמורים היו להופיע כנראה רק לקראת שלוש.... מה שהלך שם בחוץ פשוט הזוי... המזג אוויר.. פייייי הרג אותנו... היינו רטובים בכל הגוף ממש רטובים שאין לתאר ועוד עם רוחות חזקות בכללל סיוט... ועוד עם כל זה מלא רעש של כל מיני ערסים מפגרים ופרחות פצועות... בכל מקרה מי שהיה שם.. אם צילם תמונות שיעלה... אם יש לו מה לספר על ההופעה שיספר... לפחות שנהנה מלשמוע איך היה בפנים!!

TAL BAR ZOHAR

New member
ההופעה לא התקיימה !!

ג'ואל ודודי היו אמורים לחתום את הערב הזה ! בכל אופן לעשות סוויצ' וכולם להתכוונן להפקת החוגרים במועדון הRICH שם מארחים לספיישל סט את דודי שרון לסט מלא אור וחגיגה שתפצה לחלוטין !! מצפה לראות את כולכם !!

DJ ELAD 17 A

New member
מקווה לראות את כולם בריץ

מזל שלא באתי לחבר היה יום הולדת בכל מקרה בקטנה כמו שטל אמר יהיו עוד הרבה הופעות טלוש שלחתי לך מסר חג ~ שמח נשמות

ייאאא איזה מסכניים וזרקוו את כולם בקור :/

לפחות אני שמחה שהשמועה אתמול אמרו שהיה פיגוע טוףףף העיקר שכולם חזרו בשלום חוץ ממי שלא חחחח סתאם לא יפה<<< ריץ יש מצב אני שם יאללה חנוכה סביבוןןןן סוסוסובובובובובובובו צריך לשנות אווירה לא?!

DJ ELAD 17 A

New member
כן חובה חובה !!!

ריץ !!!!!!!! חובה חושבים שגם גואל תבוא ? חג שמחח לא להפוצץ מסופגניות

גרוזיה

New member
בגלל זה אני שונאת כבר לצאת לנוער

למרות שאני אוהבת להצטרף לכל הופעה של דודי וג'ואל פשוט הנוער של היום דוחה אין כמו להיות בהפקות של ג'ואל ודודי בערב בוגרים ואיכותי מחר מרימות לדודיתה בריץץץץ יהיה כזה מעלFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ליסגור את הסופ"ש האווירת חג חובהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
נראה לי אני יכולה לברר את זה ../images/Emo8.gif

הלוואי חחחחח גם אם כן בחיים טל לא יספר לי אלה עם כן יעשו איזה חג חנוכה פיצוי חחח הלוואי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאא טל זה יהיה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני מאוכזב בשביל אלה שהתקלקל להם הערב

אבל מצד שני אני שמח שבסוף התכניות שלי לא יצאו לפועל ולא הלכתי! כמו שטל אמר, זו הייתה יכולה להיות הפקת ענקקקק ותכננתי ללכת כבר מזמן, ופשוט שאלתי כל בנאדם שאני מכיר אם יסכים להצטרף... ופשוט לא מצאתי. במקום זה בילתי ת'ערב עם שתי ידידות מקסימות שלי. העיקר שהקטע נגמר, יחסית, בשלום...

DORAMOR10

New member
תאמינו לי הנוער של היום צריך לישרוף אותו חחח

כל מסיבה יש את הערסים האלה בני 12 וחצי שחושבים את עצמם ובאים עם סכין שילכו לעזעזל

jakovstyle120

New member
הכל באמת לטובה..והמקרה היה דיי צפוי לצערי../images/Emo4.gif

המסיבה לא התקיימה בכלל לפי מה שהבנתי , וטוב שכך !! כל מי שהגיע יכול להיות רגוע ולדעת שלא הפסיד כלום !! למרות כל הסבל שעברתם.. יחד עם כל שיחות הטלפון הלא נעימות שקיבלתי לאורך דך הדרך , אני יכול להבין את כולם ולדעת מה באמת הלך שם .. קורה !! ושימו לב, אך ורק במסיבות נוער..אז לכל הבוגרים למינהם ..יש עוד אופציות
שיהיה ערב טוב..מחר ריץ' ריצ'וס ....

למעלה