אנשים תיכנסו לגלריות

Bartal j

New member
אנשים תיכנסו לגלריות

הוספתי כמה תמונות ממש יפות במיוחד בגלריה של מריה ושל מייקל ומריה!

shasha14

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo85.gifסקר רוזוול../images/Emo85.gif../images/Emo67.gif

השחקן הזכר הכי טוב-- השחקנית הכי טובה-- הדמות המצחיקה ביותר-- הדמות הכי שנואה בסדרה-- הזוג הכי שווה-- הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת-- הפרק הכי שווה בכל הזמנים-- העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 2 או 3 יכול להצביע לה)-- הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה-- השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות-- השחקן הכי יפה-- השחקנית הכי יפה-- שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם )--

shasha14

New member
../images/Emo36.gif תשובות שלי../images/Emo26.gif

השחקן הזכר הכי טוב--מייקל
השחקנית הכי טובה--איזבל
הדמות המצחיקה ביותר--אממ מריה....
הדמות הכי שנואה בסדרה--ליז
הזוג הכי שווה--איזבל ואלכס
הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת--מקס
הפרק הכי שווה בכל הזמנים--אממ לא יודעת.... העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 2 או 3 יכול להצביע לה)--בנתיים ראיתי רק את הראשונה....
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה--כל הקטעים של מקס וליז המשעממים...
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות--איזבל
השחקן הכי יפה--מקס
השחקנית הכי יפה--איזבל
שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם )--השריף וקייל

Bartal j

New member
הנה התשובות שלי ../images/Emo23.gif

השחקן הזכר הכי טוב -מייקל
השחקנית הכי טובה- ליז
הדמות המצחיקה ביותר - מריה
הדמות הכי שנואה עלי בסדרה- טס
הזוג הכי שווה- מייקל ומריה
הדמות הכי הכרחית שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת- מקס
הפרק הכי שווה בכל הזמנים- הפרק שבו מיקל ומריה התנשקו בגל חום והפרק שבו מקס הראה לליז את הלב שעשה על הקיר עם השמות שלהם כשליז הייתה צריכה לצאת עם המישהו מהרדיו ומקס וקייל קינאו זה היה מצחיק... והפרק שמייקל חלה אחרי שביקר את ריוור דוג ממד היה כואב פחדתי על מייקל... הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה- שלקח שנה למקס ולליז להתנשק
השחקן שהייתי רוצה לפגוש במציאות - מייקל
השחקן הכי יפה- מייקל
השחקנית הכי יפה- ליז שחקן המשנה האהוב- שריף ולנטי בגלל שבסוף הוא נהיה אחלה בן אדם וקייל ממש חמוד

לא עשית את זה כבר../images/Emo35.gif

לא חשוב....תשובותיי השחקן הזכר הכי טוב- מייקל
השחקנית הכי טובה-איזבל
הדמות המצחיקה ביותר-אממ...קייל מצחיק אותי הטימטום שלו
הדמות הכי שנואה בסדרה-טס ו/או פירס
הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת-כמובן שמקס אבל בשבילי כולם חשובים! מייקל בראשם...
הפרק הכי שווה בכל הזמנים-ראיתי רק עונה ראשונה ופרק ראשון של עונה שלישית אז פרק ראשון של עונה שלישית
העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 2 או 3 יכול להצביע לה)-נא לחזור לשאלה קודמת...
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה-טס!!!! וליז בפרק האחרון של העונה הראשונה...
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות-נו באמת.....מייקל
השחקן הכי יפה-שוב-לחזור לשאלה קודמת
השחקנית הכי יפה-איזבל
שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם -אם איזבל לא נחשבת כאן אז מריה

shasha14

New member
לא נראה לי....לקחתי את זה מפורום

מש"ה זה היה די ממזמן........

h e n y

New member
מה כבר שכחתם אותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

זאת הייתה...................אני
{ נעים מאוד- חן
} ועכשיו לשאלות:
השחקן הזכר הכי טוב- מקסי
השחקנית הכי טובה-ליז
אין כמותה
הדמות המצחיקה ביותר-בעיקר מייקל, מריה וקייל אבל במיוחד קייל
הדמות הכי שנואה בסדרה-טס
בלעע
הדמות הכי הכרחית-מקס
בלעדיו לא הייתה תוכנית..
הפרק הכי שווה בכל הזמנים-הפרק של הנשיקה של מקס וליז
, או הפרק שהם התחרמנו{כול רגע}, או הפרק של בליינדיט
העונה הכי שווה- ברור שעונה 3
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה- אהמממ... שזה נגמר מהר, צריך להרחיב את השעה, או לעשות שתי פרקים ברצף- או לעשות את הסדרה כול יום{לתשומת
ערוץ 3
}
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות-ברור שמקסי
{כדי לאנוס אותו
}אבל גם את אלכס ומייקל אני רוצה לראות
השחקן הכי יפה- מקס
השחקנית הכי יפה-טס{אני שונאת אותה אבל היא יפה}
שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם-איזבל
, וגם אלכס
, חולה על שניהםם אבל בעדיפות שנייה
הערות: שמתם לב כמה אייקונים של מאוהב שמתי בסקר הזה

Lotzifer

New member
בלה בלה בלה../images/Emo108.gif

השחקן הזכר הכי טוב-- מייקל
השחקנית הכי טובה--איזבל הדמות המצחיקה ביותר--דמות מצחיקה?! טוב נו, אלכס.... הדמות הכי שנואה בסדרה-- ליז!!!
הזוג הכי שווה--מייקל ומריה הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת-- מקס הפרק הכי שווה בכל הזמנים--לא יודעת.... העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 2 או 3 יכול להצביע לה)-- ראיתי רק את 1 הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה-- ליז והתמימות שלה השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות--מייקל! השחקן הכי יפה--מייקל! השחקנית הכי יפה-- טוב נו, ליז.... שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם )-- לא יודעת....

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמיייייייייייי

השחקן הזכר הכי טוב--מייקל השחקנית הכי טובה--מריה הדמות המצחיקה ביותר--מריה הדמות הכי שנואה בסדרה--ליז הזוג הכי שווה--מריה ומייקל הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת--החיזר הזה..נוו עם האוזנים..מקס... הפרק הכי שווה בכל הזמנים--מעונה שלישית..לא יכולה לומר..סורי... העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 2 או 3 יכול להצביע לה)--פרק אחד בעונה השלישית...לורוצה לומר כדי לא להרוס לאנשים פה... הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה--פירס המניאק..אבל הכוסון!!!! השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות--מייקל השחקן הכי יפה--מייקל ופירס.. השחקנית הכי יפה-- אליזבת שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם )-- ולנטי..

sweetyheart

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo28.gif../images/Emo60.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif../images/Emo85.gif

השחקן הזכר הכי טוב--
מייקל
(ואלכס
..)
השחקנית הכי טובה--איזבל ומריה
הדמות המצחיקה ביותר--
לא יודעת.... משום מה אני אף פעם לא צחקתי מהסידרה (או שאני פשוט לא זוכרת את אותו הרגע..) אני פשוט נהנת לראות את מייקל ואלכס וזה מספיק
...
הדמות הכי שנואה בסדרה--
טס
הזוג הכי שווה--איזבל ואלכס מקום ראשון ואחרייהם מייקל ומריה (כי אני רוצה את מייקל לעצמי
)
הדמות הכי הכרחית, שבלעדיה הסדרה הייתה גוססת-- מייקל ואלכס כי כל סידרה זקוקה לחתיכים בשביל לשרוד
הפרק הכי שווה בכל הזמנים--אמממ... הפרק שאיזבל ניכנסה לאלכס לחלום (כזה רומנטי...אני מתה!) והפרק שמקס עשה לליז את הלב (כשהוא היה שיכור...זה היה כזה מתוק!)
העונה הכי שווה (מי שראה את עונה 2 או 3 יכול להצביע לה)--עונה שניה ניראה לי...כי בה קרא בנתיים הכי הרבה דברים מעניינים (ועצובים
)
הדבר שהכי הרגיז אתכם בסדרה-- זה ספוילר אז אני לא יגיד... אבל אפשר להגיד שכשראיתי את העונות בסטאר וורלד עיצבנו אותי הפרסומות... ושהסידרה נגמרת רק בעונה השלישית (העם דורש להפוך את זה לסידרה באורך של היפים והאמיצים [
] ) והכי עיצבן אותי זה שמקס הוא המנהיג ולא מייקל...
השחקן/ית שהכי הייתם רוצים לפגוש במציאות-- מייקל (לפגישה איתו אני יביא רב...
) ואז אלכס...
השחקן הכי יפה-- מייקל שליייייייייייייייייייייי
השחקנית הכי יפה--איזבל
שחקן/ית המשנה האהוב/ה עליכם )--
אממממ... לא יודעת

frikin shin

New member
עונה ואחרי זה מסתכלת על התמונות

שחקן- מייקל
בעצם לא. מקס! כי מקס משחק יותר טוב מייקל פשוט חמוד
שחקנית- איזבל
מצחיקה- לא יודעת??? הסדרה לא מבדרת כל כך. אולי נסדו???
שנואה- פירס
זוג- אין!
הכרחי- מקס
פרק שווה- האחרונים של העונה הראשונה
עונה הכי שווה - לא ראיתי את כולם
הכי מעצבן - שהתעללו במקס
לפגוש במציאות- מייקל
הכי יפה - מייקל
הכי יפה - טס
משנה - טס

למעלה