אנשים תיראו את הסרט "בני וג'ון" ג'וני מה זה נחמד שם..........
M moran14h New member 30/10/03 #3 ../images/Emo7.gifאני לא ראיתי.. אני לא בטוחה שהייתי חייה כשזה היה ולא מצאתי בשום סיפריית וידיאו..
M moran14h New member 30/10/03 #5 איזה כיף לך!! בכלל הסרט ה"ישן" היחיד שהספקתי לראות עם ג'וני זה מה עובר על גילברט? והמספריים של אדוארד (אבל זה לא כזה ישן)
איזה כיף לך!! בכלל הסרט ה"ישן" היחיד שהספקתי לראות עם ג'וני זה מה עובר על גילברט? והמספריים של אדוארד (אבל זה לא כזה ישן)
נ ניקול (גין גריי) New member 30/10/03 #6 המספריים של אדוארד יותר ישן מגילברט "המספריים של אדוארד" יצא ב1990 ו"מה עובר על גילברט?" ב93 ו13 שנה זה דיי ישן הייתי אומרת
המספריים של אדוארד יותר ישן מגילברט "המספריים של אדוארד" יצא ב1990 ו"מה עובר על גילברט?" ב93 ו13 שנה זה דיי ישן הייתי אומרת
M moran14h New member 30/10/03 #8 באמת? אל המספריים של אדוארד אני ידעתי חשבתי שמה עובר על גילברט היה יותר ישן..אולי בגלל ליאונרדו דיקפריו נראה שם ממש צעיר והיום הוא בן 30 ...הו וול זה לא כזה משנה ..
באמת? אל המספריים של אדוארד אני ידעתי חשבתי שמה עובר על גילברט היה יותר ישן..אולי בגלל ליאונרדו דיקפריו נראה שם ממש צעיר והיום הוא בן 30 ...הו וול זה לא כזה משנה ..
° °•Eowyn•° New member 30/10/03 #7 סרט מעולה שלו../images/Emo45.gif../images/Emo102.gif אחד האהובים עלי
פ פרפר15 New member 4/11/03 #10 בני וג'ון סרט ממש מתוק אהבתי את הקטע שהוא מנסה לשים את הכובע ואז הוא עושה כזה מופע ממש חמודדדדדדדדדדדד
בני וג'ון סרט ממש מתוק אהבתי את הקטע שהוא מנסה לשים את הכובע ואז הוא עושה כזה מופע ממש חמודדדדדדדדדדדד