אנשים תכנסו...

אנשים תכנסו...../images/Emo26.gif

אני לא יודעת למהה אבל היה לי ת'צורך לרשום את זה פהה... כמה שהחיים ק-ש-י-ם מ-ס-ו-ב-כ-י-ם ו-ל-א מ-ו-ב-נ-י-ם!!! בסוף בסוף בסוף הכל יסתדררר (בע"ה) תהיו חזקים כי בסוף החיים יהיו י-פ-י-ם...
אוהבת אותכם תמידד ותהיו חזקים.. שקדיה.

muma

New member
מצטערת שהת גובה די באיחור....../images/Emo39.gif

ואני חולקת עלייך. החיים ק-ש-י-ם מ-ס-ו-ב-כ-י-ם ל-א מ-ו-ב-נ-י-ם ו-י-פ-י-ם... סתם.. תודה על העידוד!!

mushie

New member
ואותי את לא אוהב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נעלבתי. נפגעתי. לקחתי ללב. ואפילו הגבתי להודעה שלך. והחיים יפים!! הם מסובכים- לחקלנו יותר, לחלקנו פחות. הם קשים- לחלקנו יותר, לחלקנו פחות.. אבל בסוף- הכל מסתדר! בא לי לצעוק, כי רק עכשיו אני באמת מקשיבה לעצמי. ואני אהנה מהחיים. ואני לא אצטער על הטעויות שלי. אני פשוט אמשיך הלאה ואלמד מהן! אני שולטת! שיר שולטת! כולם לסגוד לי! טוב, אולי הגזמתי קצת.. קבלו את סליחתי. אוהבת את כולכם!!!
<חוץ מאת 'אריה כחול' שרואה אותי אחרת. ארג'...
>

mushie

New member
לא היה לי איפה לכתוב את זה...

התגברתי עליו!!! לגמרי!!! הוא יצא לי מכל המערכות בגוף! אני לא חושבת עליו יותר! לא רוצה להיות בחברתו! אני אפילו לא קצת דלוקה עליו! לא מקנאה! לא שום דבר! אני הבן אדם הכי מאושר בעולם!!! ויאללה! אנשים! מפגש פורום! אוקי.. קבענו בת"א? מי כאן מבין בת"א ויכול להגיד איפה להיפגש? מה אם ה15 לאוגוסט? מי שלא יכול באותו יום שיכתוב שלא יכול. מי שיכול שישרשר "
אני יכול" ואם אתם כבר משרשרים.... אז... יאללה, כולם לשרשר עד איפה הם הגיעו עם............... כבשה!
אוקי... לא.

muma

New member
יש!! אז יש מפגש..? אני בכל מקרה,

לא נוסעת, טסה, לאילת, סיני, ארה"ב, צרפת, ברצלונה, אנגליה וכל מה שידיד עושים ..
אז יאללה... להחליט

mushie

New member
אוקי! אז ככה..

6 באוגוסט- יום ד'. ת"א. כל מי שרוצה מפגש ויכול להגיע בתאריך הנ"ל, שישרשר הודעה "
נ אני יכול"... יאללה אנשים! לדרך!

gabriela r

New member
אז ככה:

אני אהיה בתל אביב כול מיקרה ב-6 באוגוסט אבל אני לא יכולה. זה חייב להיות לפני ה-6 באוגוסט. אין מצב שאני יבוא 3 שבועות אחרי ה-6 באוגוסט........

mushie

New member
יש מצב...

בעיקרון לא נעולים על ה-6. פשוט ראיתי שקשה ליצור כאן מפגש פורום, אז אני מנסה לקחת את העניינים בידיים. אז.. מה עם ה- 25 לאוגוסט?

למעלה