אנשים תעזרו לי בבקשההההה!

shahar666

New member
אנשים תעזרו לי בבקשההההה!../images/Emo7.gif

יש פה מישהו שיכול בבקשה בבקשהההההה לתרגם לי חלק מהשירים של שאיקרה????? או לתת לי אתר או קישור או משהו כזה לאיפה שאני יכולה להשיג שם תירגום לשירים שלה??? (אני מתכוונת שירים בספרדית) אפשר גם אנגלית אבל עם האנגלית אני דיי מסתדרת תודה מראש לכל מי שעונה לי :)))))) האייסיקיו שלי הוא: 175068451 תודה מראש שוב פעם.......

smgfan

New member
הנה קישור טוב, שתמיד עוזר לי!

אני אנסה לקשר מפה, אז אולי זה לא יצליח כי זאת הפעם הראשונה שלי!

perrinat

New member
אני אשמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לתרגם לך את השירים מספרדית!!! אני ממש אוהבת את השירים שלה בספרדית, היא כותבת ממש יפה!!! כל יום תגידי איזה שיר את רוצה שאני אתרגם וכולנו בפורום נדון בו - למה נראה לנו שהיא התכוונה, מה היא אומרת וכו´. אז תבחרי מה יהיה השיר הראשון שיתורגם

shahar666

New member
באמת???????????../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תודה!!!!!!!!!!!!!!
באמת תודה תודה רבה!!!!!!!!!!!!!! אמממ...שיר שמאוד הייתי רוצה להבין את הפרוש שלו (אחד מהם) הוא si te vas...... אשמח אם תוכלי לתרגם לי לודה מראש!!!!

perrinat

New member
סבביישן!!!!!../images/Emo103.gif

אני מתחילה לעבוד על זה, ואח"כ אני אשים את התרגום בפורום ונדון על השיר. טוףףףףףףףףף???????

perrinat

New member
***התרגום***קוביות|

אז ככה- הנה השיר בעברית, תרגמתי אותו כדי שיוכלו להבין את הרעיון של השיר, וסידרתי את זה גם שזה יהיה די בחרוזים, אז לפעמים זה לא ממש מילה במילה, אבל סה"כ זו אותה כוונה. סבבה? תגיד לי אחרי שמגופה ימאס לך, וכאשר תחלוף הסקרנות שלך. כאשר את כל פגמיה בעל פה תדע, ותחליט שוב לחזור, אני לא אהיה כאן באותו המקום..... אם המצח שלה לא מספיק גדול, ואתה מגלה שהיא לא מצחצחת שיניים טוב, והיא לוקחת את הגרושים המעטים שיש לך, ולבסוף לאנחות נוטשת אותך. יודעת שתחזור ביום בו אותך היא תחליט לזרוק, ולא תשאיר לך אפילו כרית עליה תוכל לבכות, אך אם החלטת שאתה לא רוצה איתי שום דבר, אז כלום לא ישנה, כי בלעדייך העולם אותו דבר נשאר... פזמון: אם תלך, אם תלך, אם תעזוב, השמיים יהפכו צבעם לאפור, אם תלך, אם תלך, לא צריך שבשבילי תחזור. אם תלך ואם תחליף אותי במכשפה ההיא, חתיכת הזבל הזאת, אז אל תחזור לעולם, כי יותר לא אהיה פה!!!! מטאטא חדש הוא מטאטא טוב, אח"כ הזיפים שלו לא ממשיכים לעמוד, הקמטים את הפנים חותכים, והצלוליטים על הרגליים משתלטים. אז תחזור מהגיהנום הנ"ל עם זנב בין הרגליים, להזדמנות נוספת תתחנן עד השמיים, אך אז אני אהיה אלפי לילות רחוקה, מהעיר העצומה וממך, והעולם אותו דבר נשאר...........
אחחחחחחחחחחח, פשוט מדהים!!!!!!! עכשיו תגידו מה דעתכם על השיר. אני מתה עליו, היא אומרת למניאק שלא יחפש אחרות ואח"כ יחזור אליה, וזה מצוין כי היא לא נותנת לגברים לשחק בה!!! היא פועלת לפי שיטת ורדה רזיאל ז´קונט: "תיזרקי אותווווו"

shahar666

New member
תודההההה!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודההההה לך!!!!! איזה שיר יפה אילו מילים מדהימווווות!!!!!!! אני לא ידעתי שהיא כל כך מוכשרת ותודה לך על שהשקעת מהזמן שלך כדי לתרגם לי את השיר תודהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את אחלה תודה מכל הלב!!!!!!!!!
איזה שיר חזק!!!! יש לו משמעות מאוד חזקה!! איזה יופי תודההההההההההה

../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif ייאואואואואו

רינתיייי את תרגמת את כל זה בעצמך?! והמילים פשוט מדהימות ....

perrinat

New member
תודה גם לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

כן, אני תרגמתי. גם אני אוהבת את השיר הזה, וגם יצא לי די טוב התירגום שלו (לדעתי....) וכל השאר - איך השיר בעיינכם, אתה אוהבים אותו
טוב, אז מה השיר הבא לתרגום

perrinat

New member
אוייייי ויייייי../images/Emo103.gif

נתתי לידיד שלי לקרוא את השיר (התירגום) ומה הוא אומר לי
שזה קצת מזכיר לו את השיר של שרית חדד - "אם תלך אל תחזור הספיק לי בחיי..... הכל סגור הכל מובן, איתך חבל לי על הזמן, אני לא חוזרת אליך....." טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.........
ואני פשוט מתה על המשפט- מטאטא חדש מטאטא טוב. זה פשוט גדוווווווול

shahar666

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח......גם אם זה מזכיר שיר של שרית חדד חחח לא ניראה לי שאחת מהן העתיקה מהשנייה ותודה לך שוב על התרגום!!!!!!! ואמממ עוד שיר שהייתי רוצה שתתרגמי לי אם את יכולה כמובן ואם לא קשה לך
זה octavo dia זה ניראה לי תמיד שיר מלא משמעות ונורא חזק אני מבינה משפטים מסויימים ואפילו אני מבינה חלק מהשירים אבל הייתי רוצה אם את יכולה בבקשה לתרגם לי את השיר במדויק כי מה שאני מבינה חחח אם הספרדית שלי חחחחח ממש לא מדוייק :) תודה מראש וקחי ת´זמן את יכולה להביא לי את זה גם בעוד שבוע או בעוד חודש חחחחח אני לא רוצה ללחוץ

orly 15

New member
וואו!../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

איזו השקעה! שיר מדהים, כמו שכבר אמרתי. ואיך את יודעת ספרדית כל כך טוב?

perrinat

New member
ושוב תודה....../images/Emo103.gif

אני יודעת ספרדית מאמא, ואני גם מנסה ללמוד משירים וכאלה, אני מנסה לתרגם שירים, ומה שאני לא יודעת אני מחפשת במילון.....

למעלה