אני אסביר לך, יעל יוצאת למשימה!
אז ככה: יש את חואן מאסה הקרח שיש לו הרבה הרבה ילדים. יש את אינס, זו שנעלה את קנדלה במרתף, היא מגעילה כזו שאכפת לה רק מעצמה. יש את מריאנו שהוא די מגעיל, הוא הבן הגדול.יש את חביאר, שכל הזמן מנגן בתופים (ג´יזה שלנו לשעבר בלי משקפיים!). יש את לואיסינה שזו היפה הזו וכריסטיאן (טיטאן) שהם תאומים. טיטאן כל הזמן משחק עם ילדי האסם והוה מאוהב בקמילה (פטו שלנו). יש את חואניטה שחושבת שאבא שלה לא אוהב אותה בגלל שהיא מכוערת ויש לה את השיר הברווזון המכוער, זו זו שקנדלה הביאה לה תמונה של אבא שלה. יש את אוגוסטין, הקטן המכוער הזה ששילם לילדי הרחוב כסף כדי שירביצו לפקונדו. לחואן מאסה היה אח שנפטר. האח הזה היה אבא של קנדלה, שהיא אחת יפה ונחמדה שתמיד עוזרת, היא זו שננעלה במרתף והביאה את התמונה לחואניטה. יש את הוסאנה, האחות הקטנה של קנדלה, הגי´נג´ית עם המשקפיים שהיא חברה טובה של חואניטה. יש את פקונדו (פקו) שהוא עוד אח קטנטנן של קנדלה, זה הזה שאוגוסטין איים עליו כדי שיעשה כל מיני דברים בשבילו. בגלל שאבא שלהם מת קנדלה, הוסאנה ופקונדו עברו לגור אצל חואן מאסה. לחואן מאסה יש אבא, חואקין שהוא אדם זקן וקצת חולה שגר באסם ומגדל שם עץ זקן. חואן מאסה לא גאה באבא שלו, אז הוא לא אומר לפיה, שזו החברה שלו שהוא אבא שלו. פיה רוצה למכור את האסם, והיא מציעה לחואקין הרבה כסף כדי שימכור אותו אבל היא לא יודעת שהיא מדברת עם אבא של אהובה. יש לפיה בת, נטליה (טלי). טלי היא ילדה סנובית קטנה ומאוד שחצנית. הוסאנה וחואניטה כרגע ברוגז איתה בגלל שהיא כזו. יש לה מטפלת אלסה, שעכשיו מטפלת בכל הילדים, שאוהבת רק אותה, ושונאת את כל האחרים. חואקין מקודם מצא כמה ילדי רחוב שניסו לגנוב מחואן מאסה כי היו צריכים להחזיר כסף לאיזה אחד רשע שהעביד אותם. חואקין עזר להם ועכשיו הם מחזירים לו ע"י עבודה באסם שלו. הילדים האלו הם: סנטיאגו (טיאגו, לשער לכלוך שלנו), באטוסיטה (לשעבר ז´גו שלנו), הרנאן, קמילה (קמי, לשעבר פטו שלנו), מריה (לשעבר נדיה שלנו). יש להם גם חבר אחד דיוויד, שגר עם סבתא שלו שגם עוזר להם. עכשיו הם החליטו לעזוב את חואקין בגלל שהוא שיקר להם בקשר למחלה שלו. יש גם את פלורנסיה, שהיא המשרתת שלהם, שאינס פיטרה עכשיו, ועכשיו מריאנו וקנדלה מגנים עליה. יש את פדרו (נדמה לי שככה קוראים לו, שהוא סנטיאגו הצלם לשעבר) שהוא חבר של מריאנו. נדמה לי שאלו כולם. מקווה שעזרתי לך, יעל