אנשים !!!!!! תעזרו לי מ-ה-ר !!!!!!!

Ass Man

New member
אנשים !!!!!! תעזרו לי מ-ה-ר !!!!!!!

אני חושב שעשיתי את הטעות של החיים שלי !!!!!!!!!!!!!!!!! אני כזה אידיוט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הילדה שהכי חשובה לי כרגע !!!!!! הילדה המתוקה הזו , לא תחזור אליי יותר !!! והכל בגללי ובגלל העקרונות המטופשים שלי !!!!!!!!!!!!!! טוב אז זה הסיפור : הילדה הזו הבטיחה לי משהו ולא קיימה , ולפני שהיא הבטיחה לי את הדבר הזה אמרתי לה שאם היא לא תקיים את זה אז אני אנתק איתה כל קשר !!!! עכשיו , היא לא קיימה את זה , ומשום מה באותו רגע הייתי בערך כמו כל גבר מצוי שרוצה לשמור על "האגו" והכבוד העצמי שלו , ופשוט הראיתי לה שמה שהבטחתי יתקיים , וניתקתי ממנה כל קשר !!!!!!!!!! (זה קרה היום בצהריים) ואז חשבתי על כל העניין ואמרתי לעצמי שאם אני אוהב אותה כל כך (למרות שהאהבה הזו לא תתממש בקרוב , אבל זו בעיה אחרת פחות חשובה) ואם אני כל כך נהנה איתה , אז למה לא להיות איתה ? למה לא להמשיך לדבר איתה ולהיות איתה בקשר ? שילכו להזדיין (סליחה מראש שלומי) העקרונות והאגו שלי !!!! אני אוהב אותה ואני רוצה אותה חזרה !!!! אבל כאן הבעיה : אני לא בטוח שהיא תרצה להיות איתי בקשר אחרי כל מה שעשיתי לה ... ובכמה מילים אני אומר לכם שאני תמיד - אבל תמיד אני פוגע בה , מתנצל והיא סולחת ! זה קרה כבר כל כך הרבה פעמים שפגעתי בה קשה !! והיא נעלבה מאוד !!! ואח"כ ביקשתי סליחה , והיא עם לב זהב סלחה לי כמובן! ואני מרגיש שהפעם היא לא תסלח לי ! ואני יודע שהיא גם רוצה להיות איתי בקשר , אבל אחרי כל מה שעשיתי לה , אחרי כל הפגיעות שפגעתי בה ובייחוד הפגיעה הזו שניתקתי ממנה כל קשר , אני לא ממש בטוח שהיא תרצה לחזור להיות בקשר ! ואני מרגיש כל כך לא טוב עם זה שאני פוגע בה ככה ללא הרף , וזה כאילו התרגלתי שאם אני פוגע בה ומתנצל אז היא ישר סולחת ! אבל זה לא ככה , אני מרגיש שזה מתחיל להימאס עליה כל זה , ובצדק !!!!! אז אולי אתם תעזרו לי בכך שתגידו לי מה אני צריך לעשות כדי לשנות את האופי המגעיל שלי !!!! מה אני צריך לעשות כדי שאני לא אפגע לפחות בעוד הרבה אנשים כדוגמתה של אותה ילדה מתוקה !! אבל יותר מכל , אני מבקש מכם לנסות לעזור לי ולהגיד לי , איך אני גורם לה לחזור אליי ???? אני כל כך אוהב אותה , את הילדה המתוקה הזו !!!! וגם היא מרגישה משהו כלפיי !!!! אבל לצערה היא נפלה לרשת של מנובל ומגעיל כמוני , שרק פוגע בה ללא הפסקה !!! אני פוחד לאבד אותה לעולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wildflower**

New member
מתוק יקר.....

קודם כל הרשה לי להגיד לך שאתה ממש מתוק אמיתי..... ואם האהובה שלך הייתה קוראת את מה שכתבת עכשיו...אני בטוחה שהיא הייתה סולחת לך ברגע אחד..:) דבר שני...זה באמת לא נעים שאתה פוגע בה כל הזמן... אבל זה שהיא סולחת לך .זה מעיד על האהבה שלה אלייך.... מה שאני מציעה לך זה שתיקח אותה לשיחה..... ותגיד לה שלוש מילים פשוטות: "אני אוהב אותך"...... ועוד מילה...... "סליחה...." ותאמין לי.....תאמין לי...שהכול יהיהה בסדר.....:)))) זה טוב להיות מאוהב נכון??????:))))) אוהבת בר

Ass Man

New member
אבל...

אני מרגיש שנמאס לה לשמוע את המילה : סליחה , כל הזמן !!!!! תחשבי על זה שאם מישהו היה פוגע בך כל הזמן , אז אחרי שהוא אומר לך שהוא לא רוצה להיות איתך יותר בקשר , ואח"כ חוזר ואומר סליחה , את חושבת שזה היה גורם לך לסלוח לו ???????????? אני פשוט דפקט !!!!!!!!!!!! וכנראה שתמיד אשאר ככה !!!!!!!!!!

זה לא שאתה דפקט פשוט אתה...

אומר דברים שאתה לא מתכוון אליהם... אתה לא באמת רוצה לפגוע אבל באותה סיטואציה אתה פולט את זה וזה יוצר אחר כך מצב של קונפליט.. שלוט בעצמך! אל תגיד דברים לפני שאתה לא חושב עליהם! אבל בסך הכל אתה בחור טוב..

wildflower**

New member
הגענו כאן לפסים אישיים.:)

הייתי במצב כזה.תאמין לי שהייתי..... הייתי מאוהבת בו עד מעל הראש.....והוא היה פוגע בי ומבקש סליחה.... ואני הייתי סולחת...... ההבדל היחידי בינינו הוא.שהוא לא אהב אותי.... ואתה אוהב אותה..... ואם אתה אוהב אותה...אתה תעשה כל דבר כדי להחזיר אותה אלייך.... אז כדי שתתחיל..... :) תראה לה שאכפת לך ממנה...תתן לה להרגיש שהיא חשובה לך.... אל תאבד אותה!!!!!!!!!!!!!! האהבה מנצחת תמיד בסוף1!!!!!!1:) אוהבת בר

Miri cohen

New member
לבר, וגם ל"פרח פרא"... ../images/Emo20.gif

אני לא חושבת שהיא מרגישה שהוא אוהב אותה כ"כ... אבל, אתה תהיה בסדר!

Ass Man כנס ל-פה...!

שמע גם אני לא כל כך בטוחה שהיא תחזור אלייך.. אני לא מבינה למה היית צריך להגיע לשלב שבו אתה צריך לפגוע בה ולהשפיל אותה.. אולי אתה מסוג האנשים שעושים דברים בלי כוונה ובלי שום רגע של חשיבה ואחר כך מצטערים על זה.. אז הצעה לי אלייך בפעם הבאה שאתה מתכוון ל"רדת" או להשפיל מישהו ולאו דווקא הבחורה תחשוב טוב טוב .. כמו הפתגם: "סוף מעשה במחשבה תחילה"! עכשיו הבעיה זה איך להחזיר אותה אלייך... טוב אז מה שאני מציעה לך זה שתתקשר אלייה תדבר איתך תלבין איתה את הדברים תגיד לה שאתה אוהב אותה ושאתה לא יכול להיות בלעדייה ושאתה מצטער לפעמים אתה אומר דברים שאחר כך אתה מצטער איתה.. לא יודעת תסביר לה.. ואני מקווה בשבילך שהיא תסכים בכלל לשמוע את הקול שלך מבלי לנתק את הטלפון על הרגע הראשון.....כי בכל זאת אתה פגעת בה... אני מקווה שהבנת משהו מכל המקרה הזה.. ולהבא תדע שאסור אבל אסור בחיים להשפיל חברים! גם אתה כועס.. כי אתה עלול לאבד אותם.. והינה לך דוגמא חייה... LOVE מעיינו´ש

MetalBoy

New member
מסכן ... אתה מאוהב..

הצעה שלי תהיה כן אתה! תגיד לה מה שכתבת עכשיו! ותאמין לי היא תסלח!! מטאל

Ass Man

New member
יש לך הרגשה ?

אפשר לדעת על מה את מסתמכת שאת אומרת כזה דבר ? כאילו , למה נראה לך שהיא תסלח לאחד כמוני ? נ.ב : אהבתי את הכינוי

Miri cohen

New member
מה פשר ה- ../images/Emo8.gif ??? ../images/Emo13.gif

הקריצה הזאת נראית לי חשודההה... כן!!! נראה לי שזאת היא בכל זאת... יש לה אינטרנט? (תתנהג אלייה יפה! שמעת?
)

עצה אמיתית......

לדעתי... הדבר הכי נכון לעשות.. מה שכתבת כאן... פשוט להגיד לה... מילה במילה... כנו תבדרך כלל פותרת עניינים כאלה... כמעט תמיד.. ביי

Miri cohen

New member
ההצעה שתשנה אותך! ../images/Emo45.gif

נכון מאוד, לא נעים לשמוע כל הזמן מאותו האדם: "סליחה"... אני.. אם הייתי חברה של מישהו.. הייתי נותנת לו ורד קטן.. (ורד קטן זה סמל של אהבה לנצח, אל תביא לה זר ענקייי של פרחים!!!" והייתי כותבת לו בתוך מכתב: " לאהובתי היקרה. אני אוהב אותך מאוד... אני מבטיח שלעולם לא אתנהג ככה, כמו שהתנהגתי היום, (אם יש לך סיבה למה אמרת לה זאת. כדי שתספר לה רק את האמת!!) ואני מקווה שאת סולחת לי, אני יודע שמילים לא לוקחים חזרה.. אבל, אני מקווה שנמשיך להיות יחד, כי אני אוהב אומך, למרות כול הדברים שקרו לנו עד היום, מקווה שתשובי עליי" ככה אני מציעה לך לעשות, אני... אם אהוב ליבי... היה שולח לי את זה, ועוד עם ורד, הייתי רצה אליו ומחבקת אותו!!! באמת... תנסה את מה שהכי נראה לך!!!

Miri cohen

New member
קראו את זה... ../images/Emo29.gif ../images/Emo42.gif

אני נורא מצטערת על כול השטויות שרשמתי.. נגיד "תדיג לה במקום תגיד לה" וכול מני כאלו, אני פשוט עייפה!! הייתי כל הלילה במחשב!!!

למעלה