אנשים תעזרו לי נכנסתי קצת לפלונטר...
טוב אני אשתדל לקצר (למרות שאיך שאני מכירה את עצמי קצר זה לא יהיה
) הכרתי לפני מספר שבועות בחור דרך האינטרנט בדר"כ אינני נוהגת להפגש עם אנשים בלי תמונה ברורה אבל הפעם חרגתי ממנהגי ונפגשנו. אציין שהוא גר רחוק ממני ושדיברנו שבוע לפני שנפגשנו. אציין שהוא עשה עלי רושם מאוד חיובי במסנג'ר ובטלפון ובכלל נוצר ביננו חיבור טוב. נפגשנו באיזה קניון ושם התאכזבתי קשות מהמראה שלו, מכיוון שאני מסוג האנשים שרואים עליהם הכל הוא ישר קלט והתחיל לחפור בעניין הזה הוא אמר לי שהוא מאוד ישמח להמשיך את הדייט אבל הוא לא רוצה להחזיק אותי בכוח ושאם אני רוצה ללכת שארגיש בנוח. החלטתי להשאר בכל זאת והצעתי שניסע לאיזה בית קפה. הפגישה היתה מאוד מוצלחת היו ביננו חיבור וכימיה מאוד טובים והוא גם הצחיק אותי ובכלל מבחינת האופי בשלב הזה הוא מאוד כבש אותי (וזה לא קורה הרבה). אבל מכיוון שאני יודעת שמשיכה פיזית היא מרכיב חיוני ביותר אמרתי לו ישירות בסוף הדייט שהיה מצויין ומאוד שמחתי להכיר אותו אבל שאני לא רואה טעם להמשיך את הקשר (בשלב הזה כבר לא היה צורך להסביר למה). בדרך חזרה הוא שאל אותי אם אני הולכת לחסום אותו מהמסנג'ר האמת היא שזה בכלל לא עלה בדעתי חסימה בעיני זה צעד אלים שנועד רק למקרים קיצוניים ואמרתי לו את זה ואז הוא שאל אם זה בסדר מבחינתי שנדבר במסנג'ר והסכמתי. חזרנו לדבר במסנג'ר מידי פעם ואז הוא שאל אם הוא יכול להתקשר אלי להגיד לי בהצלחה במבחן (שהיה לי) הסכמתי בקיצור משם זה כבר ממשיך לשיחץ טלפון יומית מצידו ושלא יובן לא נכון מאוד נחמד לי לדבר איתו ולאימיילים נחמדים. הבהרתי לו שאני לא רוצה שיפתח ציפיות וכל זה והוא אמר לי שזה בסדר והוא ילד גדול. אבל בשיחות האחרונות במסנג'ר הוא כל הזמן מדבר על כך שניפגש אחרי תקופת הבחינות שלי (שזה עוד חודש בערך) ועשיתי טעות שאיכשהו נסחפתי עם זה האמת היא שבאיזשהו מקום רציתי לשכנע את עצמי לתת לזה צ'אנס ושאני אוכל להתגבר על עניין המראה החיצוני כי באמת מצאתי בו הרבה דברים חיוביים שמאוד חשובים לי. למען האמת חוץ מהמראה החיצוני (שזה בעייתי בפני עצמו) יש עוד סיבה שאני לא ששה לפתח איתו את הקשר. ככל שאני חושבת על זה הוא לא נכנס לי ברשימת האנשים והתוכניות שאני באמת רוצה לעשות אחרי תקופת הבחינות, אלא יותר כמשהו שצריך, מן שכנוע עצמי שכזה (מקווה שאתם מבינים את כוונתי). אני מניחה שתאמרו לי לסיים את זה, אבל אני לא יודעת עכשיו איך לעשות את זה... מה להגיד, ברור לי שאני אעשה את זה בטלפון כי בהחלט לא מגיע לו פחות מזה אבל לא יודעת מה להגיד שזה יעבור גם חד משמעי (יש לי כנראה בעיה להיות חד משמעית ואנשים תופסים על זה טרמפים לפעמים...) אבל גם שלא יצא מעליב או פוגע מדי. מקווה שהגעתם עד פה...
טוב אני אשתדל לקצר (למרות שאיך שאני מכירה את עצמי קצר זה לא יהיה
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)