אנשים תעזרו לי

freakydicky

New member
אנשים תעזרו לי

בבקשה תרשמו לי פה את כל הסרטי האימה שאתם מכירים ובבקשה תגידו גם את אלה שהכי הכי הכי מפחידים אני רוצה פיפי בסלון :) וגם את הסרטים בגנון החוש השישי וכאלה שצריך לחשוב בבקשה

שרגל

New member
שלי

אני פחדתי מליל המסכות 20 שנה אחרי עם גוש הרטנט מגרש השדים קצת מפחיד והבית על הגיבעה המכושפת סרט מעולה יש גם אריזה סרא אחד עם טירה ורוחות אבל לא זוכרת איך קוראים לו

nati 911

New member
...

הצלצול, הטינה, לוכד החלומות, הניצוץ, יום אהבה קטלני (לא ממש מפחיד אבל מאוד יפה
)

milkshakit

New member
קנדימן 1 או 2 אני לא זוכרת מה../images/Emo85.gif

מהם זה היה, אני רק זוכרת שלא יכלתי לישון שבוע

milkshakit

New member
נצל"ש ../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

יש עוד סרט אחד, שממש פחדתי כשראיתי אותו..חיפשתי מידע עליו בגוגל אבל לא מצאתי כלום.. קיצר קראו לסרט Tales From The Dark Side אם אני זוכרת נכון, ובהתחלה הראו כזאת מפלצת קטנה מדברת ואז הראו את הסרט עצמו.. ובסרט אני זוכרת שכמה אנשים באו לבית מלון, ואז נכנס איזה בן אדם אחד והכניס אגרוף לשוטר אחד, כאילו אבל הכניס לו ת'יד לתוך הראש ממש... ואז האנשים עלו לקומה למעלה, והיה איש אחד עם מפתח כזה עם דם בפנים, שאם שמים בפתח של דלת קצת דם, אז השדים לא יכולים להיכנס.. ואז האנשים ישבו בחדרים והשד ניסה לפתות אותם בכל מיני דרכים.. ואז הרג אותם אחד אחד.. עד שבסוף נשארה כושית.. ואז היא עלתה לאוטובוס, ושמה קצת דם בכניסה.. ואז איש אחד בא לעלות ובסוף לא עלה..הוא היה שד מן הסתם.. וזהו זה מה שאני זוכרת, זה היה בערוץ 4 ממש ממזמן.

milkshakit

New member
אף אחד לא ראה / מכיר ? ../images/Emo85.gif

קראו לזה "סיפורים מהצד האפל", מן הסתם.

אני ראיתי

אבל זה סרט ממש דבילי כמו פרום דאסק טיל דון עם גורג קלוני והערפדים. זה ועידן המתים.

Winston Red

New member
היי....

הסרטים של טרנטינו יפים....הם יותר מצחיקים ממפחידים....אבל יפים...מישהו ראה קיל ביל...סרט מצחיק....

milkshakit

New member
מצחיק ? ../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

הסרט היחיד שראיתי שהיה בו כ"כ הרבה דם ואכזריות חח... סרט פצצה! אבל לא מצאתי בו שום דבר מצחיק

Winston Red

New member
כן סרט מצחיק!

זה סרט ממש מפגר! ומה לא מצחיק שיש 400 איש שאיזה אישה בת 40 חותכת להם את הרגליים? זה כל כך מפגר שזה מצחיק. אני זוכר שאלו את טרנטינו "מה זה הסרט הסתום הזה?" הוא אמר :" רציתי להראות שבני אדם ילכו לכל דבר שמראים להם בקולנע"

אני ראיתי

אבל זה סרט ממש דבילי כמו פרום דאסק טיל דון עם גורג קלוני והערפדים. זה ועידן המתים.

avshalomariel

New member
רק מה שאני זוכר עכשיו...

הצלצול הניצוץ מגרש השדים 13 רוחות פסיכו 1,2,3 צעקה 1,2,3 האחרים
ג'יפרס קריפרס סיוט ברחוב אלם 1 פרדי נגד ג'ייסון יום שישי ה-13 1

ליעדון

New member
קח שניים:

1. הצלצול 2. שבעה חטאים שניהם אימה אמיתית. קשה שלא לחשוב על כל אחד מהסרטים הנ"ל כמה ימים אח"כ. והטראומות - אוי הטראומות
!! המלצה שלי - בד"כ קשה לראות בערב יותר מסרט אחד. תתחילו עם שבעה חטאים להתחמם ותשאירו את הצלצול לסוף. צפייה נעימה!

Winston Red

New member
עדיף....

להתחיל עם הצלצול...ולהשאיר את הסרט היותר טוב לסוף! שבעה חטאים באמת סרט ענק!

למעלה