אנשים תענו לי בבקשה! זו שאלה דחופה

אמברוש

New member
אנשים תענו לי בבקשה! זו שאלה דחופה

תראו התחלתי לראות את הסדרה רק בעונה השנייה.. והבנתי את כל הסיפור חוץ ממשו אחד! הסיפור עם כיילב שהוא נידון למאסר וזה קשור לילדה שהייתה לו וזה.. לא הבנתי על מה עצרו אותו. כאילו מה הוא עשה.. אוקיי אז יש לו ילדה מחוץ לנישואין אבל איך זה קשור למעצר שלו?. פליז תענו לי..!!!!!!!!1 נ.ב אם מישהו קנה פנאי פלוס אמרו שיש שם כתבה על האוסי אם למישו יש והוא יכול לסרוק אז שישים פה..

שאלה בהחלט דחופה !!!

אז ככה, בעונה הראשונה, קיילב מסתבך קצת עם החוק(כבר לא זוכרת לגבי מה) התובע המחוזי כמעט מצליח להאשים אותו, אבל אז סנדי מצליח להוציא אותו מהבוץ. אבל התובע המחוזי לא שכח מקיילב ושהוא מגלה שקיילב מעביר כספים לחברת מועצה בעיריה הוא מייד חושד שקיילב משחד אותה, אבל למעשה אותה חברת מועצה היא מישהיא שקיילב ניהל איתה רומן בעבר (שהוא היה נשוי לאמא של קירסטין) התוצאה של הרומן הזה היתה הבת הלא חוקית שלו "לינדזי", וזו הסיבה שהוא שילם לה כסף כל אותם שנים.

Aviad1987

New member
תשובה

כיילב הוא הבעלים של ניופורט גרופ והתובע המחוזי אסף עליו עדויות שהוא כביכול נתן שוחד לאמא של לינדזי - רנה בגלל שהיא עובדת בעירייה וקישרו את זה לעובדה שהוא מקבל אישורי בניה. אז למעשה זה לא שוחד אלא מזונות\דמי שתיקה.

Sole Survivor

New member
אז בעצם הסוד הקטן

הזה שהוסתר בגלל לינדזי וקרסטן..יכול לפתור משפט שלם?

Tinty

New member
הוא מוכיח שאין עילה למשפט

משום שהכספים ששילם כיילב לרנה הנם דמי מזונות, ולא שוחד.

Tinkerbell3

New member
אז לא הבנתי למה ../images/Emo58.gif

בסופו של דבר כיילב כן ניכנס לכלא

Aviad1987

New member
אממ ../images/Emo58.gif

על מה את מדברת? כיילב לא היה בכלא. זאת אומרת הוא היה במעצר (לא מאסר) ללילה אחד כי הוצא צו נגדו. לא יותר מזה. וזה גם לא ספוילר.. זה היה כבר

זה לא ספויילר

קיילב נכנס לכלא בפרק 202 לפני שהוא חושף בפני כולם את העובדה שהוא שילם לרנה כסף כי לינדזי היא הבת שלו. בשלב הזה התובע המחוזי עדיין חשב שהוא משחד את רנה עבור אישורי בניה.

למעלה