אנשים תקליטו הערב את עידן

אנשים תקליטו הערב את עידן

למי שיש אפשרות להקליט ולהעביר למחשב את השיר שישיר עידן בעצרת הזכרון - שיקליט תודה

betti10

New member
מצטרפת לבקשה...../images/Emo45.gif

וגם מי שהלך לשם...שיתעדו...
תודה.

betti10

New member
אני אנסה לעשות ניסיון...

נראה איך זה יוצא... אני אנסה לתעד את בוידאו את הארוע דרך הטלויזיה.. גם זה משהו לא?

Infinity AL

New member
שר מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif

אני שומעת אותו ברגע זה ברקע
הוא שר ממש ברגש וממש יפה.

betti10

New member
../images/Emo4.gif פאאאאאאאק....לא תאמינו...

אני מוכנה עם המצלמה ביד שעידן יעלה וישיר את "היו לילות" השיר הראשון שהוא שר וכולי התרגשות כשהוא עולה ומתחיל לנגן... ואני כל הזמן מצלמת... עובר לו בית ראשון של השיר ואז מה אני מגלהההה?????? שזה על "סטנדביי"... לא לחצתי על הPLAY... כולי בדיכאון במיוחד בגלל שכולנו חיכינו שישיר את השיר ורצינו אותו ואני כל הזמן מקללת את עצמי... ואני בהתלבטות אם בכל זאת לצלם את מה שנשאר מהשיר... שזה בערך תחילת בית שני אני חושבת... אמרתי טוב נו...נצלם סתם בשביל הקטע... ואז מה אני מגלה??? רגע לפני שנגמר השיר אני רואה שיש רק עוד כמה שניות לשיר... בקיצור, כולי באסה כי אין לי גם את הסוף של השיר. מה שנשאר זה רק להינות מהתמונות של עידן שר את השיר. מה שכן,נשאר לחכות למופע ההצדעה ששם בטוח יהיה לי את השיר במלואו (אם לא אחזור על אותה טעות
) ממש התבאסתי
אם מישהו גם הקליט, זה הזמן להרים את האצבע ולהגיד... אודה לו מאוד.
בכל אופן, את השיר השני שהוא שר "האר את עיניו" יש לי במלואו כך שאם מישהו רוצה הוא יכול לשלוח לי לפרטי הודעה. ובנימה אופטימית זו... לילה טוב.

Saffron

New member
וואו. פשוט וואו. ../images/Emo29.gif

אחרי לילות כאלה אני באמת לא מצליחה להבין איך הוא טוען שהוא לא שר יפה במיוחד, הביצוע ל"היו לילות" היה מדהים. בכלל היה ערב מרגש, אבל עידן במיוחד, כשהוא שר רק הוא והפסנתר, זה... זה משהו מיוחד. היה לי קצת חבל שהוא לא שר את "אליפלט" כמו שפורסם בהתחלה כי זה אחד משירי יום הזיכרון האהובים עליי. מצד שני, לא נורא, קיבלנו את "האר את עיניו" במקום. הקלטתי את הטקס בוידיאו מערוץ 2, אבל אין לי איך להעביר את זה למחשב. מישהו אחר הקליט ויכול להעביר?

Deanb

New member
הייתי אתמול לחלק מסויים בהופעה

בכיכר.. היה מאוד נחמד, אווירה טובה, אנשים התנהגו יפה
חח והייתי כשעידן שר את "היו לילות" וזה היה יפה מאוד. אח"כ בבית ראיתי את "האר את עיניו" שהיה מאוד יפה

Saffron

New member
באמת הייתה אווירה טובה ../images/Emo29.gif

כלומר, עצובה, אבל טובה. במיוחד כשאפשר היה לשמוע את כולם מסביב שרים.

Deanb

New member
היה מרגש לשמוע את כולם מסביב

שרים את המילים

betti10

New member
אפשר להעביר ב...

חנויות צילום... סתם בשביל הידע... וכן..ראי הודעה שלי למעלה...

Saffron

New member
אני אנסה למצוא דרך ../images/Emo29.gif

אבל אני לא מבטיחה שזה יסתדר. אם כן אצליח, אעביר כבר גם את "אסיף" שהוא שר בשנה שעברה.

למעלה