אנשים תקראו חשוב!!!!!!!!!!!!!

אנשים תקראו חשוב!!!!!!!!!!!!!

אתמול אחרי ההפגנה של נוער מרצ נגד הכיבוש. הסתובבתי עם ידיד שלי וחברים שלו בת"א ליד הכיכר. אז יש באזור מקדונלדס-אז הם ישר נכנסו לשם שאני מלווה אותם בצעקות " מה אתם מטורפים תסתובבו עכשיו" בקיצור לאחר איזו שעה של ויכוח שלושה מהם נכנסו ונשארתי בחוץ עם חבר של ידיד שלי והוא אמר שאני די צודקת בטעונים שלי המשכתי להסביר לו והוא השתכנע. מה אתם אומרים? (נשיקות חיבוקים פרחים ותמונות של אביב גפן יתקבלו בברכה)

Weird Eyal 21

New member
ילדה...

בתור אחד ש99% מהחברים שלי הם "טורפים" לא נראה לי שאת צריכה לצעוק עלייהם תסבירי להם פעם אחת ,לא יעניין אותם? בעיה שלהם לא שלך אני הייתי עם כמה חברים בקניון והם רצו לאכול אצל יהודה אווזי (אבוי!!!) הסברתי להם בקצרה על כבד אווז ובכלל אז הם התחשבו בי והלכנו לאכול אוכל סיני אבל כשהם לא איתי הם אוכלים חופי באווזי אין מה לעשות אנחנו לא יכולים לשנות את כולם באהבה,נשיקות,חיבוקים ופרחים (אין לי תמונות של אביב אבל יש לי חתימות שלו) אייל

ילד..

בהתחלה זה היה "מה אתם באמת הולכים לשם" תבין יש ליס לידה עמוקה מהM המקולל גם בגללש הוא סמל הקפיטליזם וגם בגלל שאני צמחונית, בכל מקרה הם בני 20+ אבל די תינוקיים אז יש את הקטע הזה של הסתלבט: "אנחנו אוהבים חיות זה טעיםםםםם" כמעט הורדתי לכל אחד מהם כאפה. טוב בכל מקרה בדרך כלל אני לא צועקת (ילדה טובה שכמוני...) אבל מה זה חשוב העיקר ששכנעתי מישהו להיות צמחוני. באהבה נשיקות חיבוקים ו....(טוב נו שיהיה פרחים אין לי משהו אחר). גלי

Weird Eyal 21

New member
גלי

אם אני יאמר לך שאחד האנשים היותר נפלאים שאני מכיר הוא כבר שנתיים מנהל משמרת במקדונלד´ס? תראי.... גם אצלי כל החברים מתגרים בי כל פעם.. בקטעים של...וואוו הפרה הזאת כל כך טעימה... או הכבש הזה פשוט הניח את עצמו על הצלחת שלי.... הם קוראים לי "חובב טופו"..ולי אין בעיה עם זה תביני כשמישהו מתגרה בך ואת לא מחזירה מלחמה הבן אדם פשוט עוד יותר מתעצבן מזה... חבר ממש טוב שלי עובר עכשיו דירה ובבית החדש הוא עושה חנוכת בית...וכמובן הוא עושה מנגל...טהרת הבקר,כבש וחזיר הוא יודע שאני צימחוני ולא יתפתה לאכול בשר אז הוא למשל הבטיח לי שיהיה מנגל נפרד שעליו הוא יכין לי קציצות טופו ושניצל טופו.. יש חברים שמתחשבים ויש כאלה שפחות אבל באמת שאת לא צריכה להתעצבן מדברים כאלו...חבל על האנרגיות שלך ב
אייל

אייל..

אני ממש לא מתעצבנת. אבל אני אוהבת להתווכח במיוחד שאני יודעת שאני צודקת ויש אנשים כאלו מעצבנים שפשוט יכולים להוציא אותי משלוותי. בעיקרון אני בן אדם די שקט ואני בדרך כלל לא נגררת לויכוחים כאלו במיוחד שכל המשפחה והחברים שלי אומרים לי מה הבעייה לאכול את זה הרי זה כבר מת.. אל תאכלו חיות מתות הילדה של אור הירח -גלי

Weird Eyal 21

New member
גלוש

סבבה בכייף הכי חשוב זה לא להתעצבן לחיות חיים שקטים וטובים יאללה מתוקה נדבר.. אייל

Henpeck

New member
בעיה שלהם??!?!?!?!

בעיה שלהם??!? בעיה שלהם????!?!?!?!?! איך אתה יכול להגיד את זה??? למרבה הצער, זאת לא הבעיה שלהם, כך שהביטוי השחוק הזה לא יעבוד כאן! זו הבעיה של החיות!! בוקר טוב!! ברור שזה לא יועיל לצעוק על אנשים, כי הם לא יקשיבו בעניניות לדברים, אבל אסור לוותר על לנסות לשכנע בטיעונים הגיוניים. כל עוד אכפת לנו, זו גם הבעיה שלנו. מאיה

Weird Eyal 21

New member
חבל שאת תוקפת

ברור שבראש ובראשונה זאצת הבעיה של החיות המסכנות אבל כשאת מדברת עם אנשים שהם אטומים לנושא אז מה עוד אפשר לעשות???? אני את החברים שלי מזמן הפסקתי לשכנע כי זה אבוד אלו אנשים שאוהבים לטרוף נ-ק-ו-ד-ה אומנם כל פעם שהם נוגסים בהמבורגר או בנקניק אני קורא להם רוצחים אבל זה לא מזיז להם אפילו לא שערה.... אז זאת בעיה שלהם שהם מחליטים לרצוח ולהכניס לגוף שלהם רעל אוהב אייל

אייל צודק

תביני יש אנשים כאלוש באמת רוצים לנהל איתך ויכוח מאתגר ויש כאלו שזה נורא מצחיק בשבילם כל הקטע וזה לא מזיז להם.

איילת12

New member
מה שדווקא כן עוזר....

להתווכח זה נורא ומביא את הסעיף וכולם נכנסים לאנטי ואת עוד יותר מתעצבנת ו.... אני מצאתי שלהראות לחברי תמונות של עגלים בתעשיית הבשר פי אלף יותר יעיל... תחשפי אותם לאמת לאט לאט. אני כבר לא מתווכחת רק שולחת טונה של חומר מאנונימוס ומנסה להסביר באדישות. זה עובד לפעמים אבל מה לעשות שיש גם אנשים בינות לחברינו הטובים שמעדיפים לחיות בעיוורון.

gali1984

New member
יש את החולצה של פיטום אווזים

חולצה מצויינת! הלכתי איתה כמה פעמים לבית הספר החברות שלי השתגעו מהתמונה (הן אוכלות בשר אבל לא כבד אווז) וכל פעם ניסו להסתיר את החולצה (אם לבשתי מעל זה חולצה על כפתורים או ריצ´רץ´ הן מייד סגרו לי את זה) בכל אופן ראיתי גם את המבטים של ה"ילדים" (נערים ונערות) וזה היה מאד מעניין. שווה לקנות אחת כזאת (בקרוב אני גם אקנה חולצה של האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים...)

למעלה