אנשים! תרחמו עליי ותיעזרו לי

yosee

New member
אנשים! תרחמו עליי ותיעזרו לי ../images/Emo53.gif

אני לא יכול לסבול יותר! אני מתחיל לאבד את הביטחון העצמי שלי, זה עלול להיגמר בצורה לא טובה!!! אני בחור כמעט בן 20 שנה בן לאחת המשפחות הגדולות בכלכלה הישראלית, אני ממלא מספר תפקידים בכירים בכמה חברות בינוניות בארץ, ואויי כמה בחורות כבר מנסות להכיר אותי אך הבעייה שאני כבר שנתיים מתאהב בבחורה X בגילי ומהעיר שלי שגרה רחוק מביתי כמה מיטרים!. X הכירה אותי כי שמעה עליי ועל משפחתי! - וכבר שנתיים ו-11 ימים היא רק עובדת עליי, שנתיים ו-11 ימים שבתוכם דיברנו רק 9 שיחות טלפון - ו4 מפגשים בינינו וכל השאר היה מכתבים באינטרנט. כל פעם אני והיא מדברים באינטרנט במשך שבוע-שבועיים אחר כך מתפרצת בינינו בעייה, מנתקים את הקשר למשך לפחות חודשיים ואז חוזרים לדבר יחד לאחר שמחליטים לפתוח עמוד חדש ונקי, אך הסרט הזה המשיך לחזור על עצמו! פעם היא (X) סיפרה לי שהיא מתאהבת בבחור מסויים שלא יכולה לשכוח אותו! (לפי ידיעתי הוא לא רוצה אותה ובורח ממנה), חברה שלה סיפרה לי שהיא מנסה להתקרב לבחור שיש לו מחלת לב!. הבחורה ההיא כבר עובדת עליי, ואני יודע את זה אך מנסה לעבוד על עצמי ולשכנע את עצמי שאני טועה ואיננה עובדת עליי! היינו בסכסוך ואז היא (X) יזמה ודיברה איתי וביקשה ממני להעסיק לה את החברה שלה - לאחר שהעסקתי לה את החברה המציאה בעייה ונכנסנו לסכסוך בינינו, כשהיה לה מבחן יזמה וביקשה ממני עזרה ואז עזרתי לה ולאחר המבחן נכנסנו לעוד סכסוך, כשההורים שלה נסעו לחוץ עזרתי לה, כשלמדה נהיגה עזרתי לה, ועוד הרשימה ארוכה ואחרי כל עזרה שלי כלפיה הייתה רק ממציאה בעייה ונכנסים לסכסוך, היא איננה מעריכה שום דבר. הבעייה היא שכבר שנתיים אינני מצליח לשכוח אותה למרות שבשנתיים הכרתי הרבה הרבה בחורות ואפילו עם אחת מהן בשם G נכנסתי לקשר הכי רציני בעולם שהוביל אותי איתה למיטה, אך לאחר חודשיים עם G התחלתי להזכר בX ונתקתי את הקשר עם G למרות שהייתה אחת הבחורות הכי יפות בעיר שכולם רק קינאו אותי וחלמו לדבר איתה. אינני מצליח לתפקד בעבודה, איניני מצליח לישון טוב, היא X אמורה להתחיל ללמוד באוניבירסיטה השנה כשיכול להיות שאני אוותר השנה על לימודים למען העבודה! וכל פעם שאני ניזכר בדבר הזה שהיא יכולה להיות יושבת על הדשא עם בחור אחר ואני עובד אני מרגיש סכין טוען אותי בלב שלי! והורס את יום העבודה שלי רק במחשבות על הנושא הזה. אנא מכם, תיעזרו ותייעצו לי, אני ממש בדיכאון שלם ובבעייה גדולה, אנא מכם, תיעזרו לי.

טאKילה

New member
אם תפסיק לרחם על עצמך..../images/Emo12.gif

זו תהיה העזרה הכי גדולה שניתן לתת לך,כלומר אתה עצמך תתן לך. אהבה קורית,מתמלא רגשות ותחושות מתחלפות בתחושות חדשות, האהבה לעולם אינה מתכלה,תמיד יש מקום לאהוה עוד ועוד. נסה לתת לעצמך אפשרות להיכנס לדלת פתוחה של אהבה אחרת. שיהיה יום נפלא..

למעלה