אנשים, תשתקו ואל תעבירו ביקורת אחד על השני

אנשים, תשתקו ואל תעבירו ביקורת אחד על השני

לא בא לכם לדבר על ג'סטין?! תפתוח פורום על מה שבא לכם! מתייבשים פה?! אז תצאו מפה, אפחד לא רוצה פה בדיחות , עד כמה שהן נחמדות זה לא פורום של בדיחות, אוהבים בדיחות?! תפתחו פורום בדיחות. זה ממש מעצבן. מאיולולי.

צודקת!לגבי כל מה שאמרת!

זה פורום ג'סטין ו.. "פרת השוקולד " או איך שלא קוראים לך אל תגידי לי מה לרשום כי אני רושמת דברים שקשורים(לעומתך..()\ בסדר??! אני רשמתי מידע על השירים-->סתכלי עמודיפם אחורה! הבנת.? ביי!

אע?

בתכלס בפורום בדרך כלל כותבים ומפעילים אותו ככה...אין פה מנהל אז אל תקבעו חוקים בבקשה......לא מוצא חן בעינייכם אל תקראו..אני ניסיתי להפעיל פה סה"כ למה לתקוף.... ושימו לב בכל פורום יש משחקים ודברים כאלו...זה מה שאמורים גם לעשות בפורום אני מנהלת פורום אז אני יודעת את זה וככה בתפוז אמרו לי שזה מה שאני צריכה לעשות עם הפורום שלי וזה מה שעושים בפורום ולא רק לדבר על ג'סטין....בחייכםםם קחו בקלילות איי איי כולה שרשורררר איזה ענייןןן....יהיה פה מנהל הוא יחליט מה בא לו....אני רציתי לשים...למי שלא נוח לקרוא שלא יקרא...זה מפריע לכם?אני לא חושבת...זה סתם:"להעביר ביקורת" חבל.. באתי ברוח טובה בחייכת בלי תקיפות...לא רוצים בדיחות ומשחקים?לא יהיה....אני סה"כ מנסה לעשות פה נחמד...סבבה נכתוב רק כתבות=]רק תפסיקו בבקשה להעביר ביקורת על הודעות....מנסים לעשות פה נחמד ואתם הורסים את זה עם הודעה מגעילה של:"אל תכתבו פה בדיחות" אז יאלה לא מכריחה אתכם

למעלה