אנשים, תתעורו ,

roeid

New member
אנשים, תתעורו ,

למה שעינב ויוסי ואשר יהיהו מודחים? למה מה קרה? בלי האנשים הלה לא יהיו תוכנית טוןבבות, יוסי הוא בדרן,איש כזה טוב ותמים, עינס אומנם קצת סנובית אבל היא או אבא שלה אחד מהם יצאו להם קשה , ואשר מה הכלל עשה? אז הוא לקח חברה שיהיו נגד שפרה וצבר ובתכלס באמת לא מגיע להם להיות בתוכנית,אחרי ששיפרה אישה דתיה שומרת לוקחת אוכל שבישלו לפני שבת ומחחמת אותו בשבת וזה אוכל של בית דתי,אשר צדק,להם מגיע לצאת תבינו האח הגדול שפטו את אשר ואת עינב -אבל אשר התנהג ככה בגלל שהוא היה כועס על מה שהשםה עשתה ואיך אומרים לא שוטים אדם על שעת כעסו ההפקה צריכה להתבייש כי הם כעסו בן אדם בשעת כעסו

יNOT

New member
../images/Emo2.gif יש כבר שרשורים ארוכים על זה

למה להתחיל את הנושא מחדש?!
תקרא בפורום את התשובות לכל השאלות שהעלית בפוסט הזה.
ואנא פעם הבאה אל תפתח שרשורים בנושא שכבר יש עליו דיון באורך הגלות

oneboy1

New member
שאלה אם כבר

אני גולש בפורומים רבים גם בחו"ל, וכאן זאת הפעם הראשונה שנתקלתי במסך עמוס כזה מבחינה טכנית, או שאולי אני לא רגיל לשיטה הזאת בכל הפורומים שאני מכיר הודעה חדשה נשתלת בראש, ואז יש תגובות או שלא, ולאט לאט היא יורדת עם כניסתן של הודעות חדשות יש גם כמובן מספר צופים ומספר תגובות כמו שזה נעשה כאן אני מוצא את המסך מאוד מבלבל ונורא קשה לעקוב מה קורה, מה התחדש, איפוא כבר הייתי וכו' זאת לא ביקורת על העבודה הברוכה של מנהלי הפורום, פשוט לא רגיל למסך כזה

יNOT

New member
זה בעיקר הפורמט של תפוז

מעבר לזה שיקולי המנהלים מה "לנעוץ" ומה לא. לכן הודעות חדשות לוקח להן זמן לצבור "תאוצה" . ויש שרשורים ארוכיםםםםםםםםם מאוד.

Jason2

New member
שיפרה אישה דתיה שומרת?

איך הגעת לזה, לפי החצאית או לפי השביס?

יNOT

New member
../images/Emo4.gif

על צביעות אני מבין שאתה מעיר , אבל על ריח ? אתה הרחת אותו?
(תגיבו לעניין אנשים,
, לטובת דיון פורה, ולא שרשורים של קללה רודפת קללה
)

Jason2

New member
אם הטלויזיה היתה מעבירה גם ריחות

נראה לי השמנת היתר היתה עוברת את ה-80 אחוז, כל תוכניות הבישול האלה.

למעלה