אנשים! תתעוררו! ל"ג בעומר שמח לכולם

אנשים! תתעוררו! ל"ג בעומר שמח לכולם

עם מי אתם עושים ת'מדורה
ואיפה
אני כנראה עושה בבנימינה עם שתי חברות וכמה ילדים שאני לא מכירה..חח.. או שאני עושה עם חברה ועוד ילדים מהקיבוץ שלה
עדיין לא החלטתי..

טוב אני הראשונה .אז......../images/Emo170.gif;-

....... אני עושתי עם הנוער העובד והלומד (למרות שאני לא בנוער העובד והלומד ) עם חברות שלי אשינו את המדורה בחור ליד חיפה ליד הבית שלי חחחח
נשערתי עד 1:30 כי היתי עיפה אבל היה מש כף ומציק!!!!!!!

בכל שנה החג הזה מעלה צחנה,

אלא שהשנה נכחתי במדורה ששברה את המסורת-והיה לי ממש כיף. עשיתי מדורה בשכונת הפשע והרשע שלי,עם כל החברים הקרובים שלי, והם הפתיעו אותי במשך כל היום והערב בענייני יום ההולדת שלי..היה סביר יחסית לאירוע מסואב שאני כה מתעבת. היה ערב הזוי ורווי-אלכוהול והיה משחרר..ונרדמתי 4 פעמים. ל"ג בעומר נחמד...ומעייף (ישנתי שעתיים כל הלילה+חברים העירו אותי עוד אתמול ב-8 בבוקר!!!)

אני../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

היה ממש ממש ממש ממש כיף.. אבל הייתי אמורה לעשות עם חבר שלי.. והוא אמר לי לפני שאני הולך לארגן את המדורה וזה אני אראה אותך כמה זמן.. אמרתי בסדר היינו מ-10 עד 12 והוא הלך לחבר שלו כי בלעדיו אפ'חד לא מארגן... ב-1 אני מתקשרת אומרת לו איפה אתה? הוא אמר אני רק עכשיו מעביר הכול ליער.. אמרתי אז אני הולכת לטייל ניפגש מאוחר יותר.. הלכתי עם איזה 10 בנות (חברות שלי) התקשרתי שאלתי אותו איפה הוא הוא אמר אני עוד מעט יבוא.. אמרתי טוב קיצר השעה 3 וחצי הודעתי לכולם שאני רוצה ללכת אליו כולם באו איתי כ-שעתיים הליכה הגענו הייתי איתו בדיוק חמש דק' או פחות.. הוא הלך לים.. אבל בכל מקרה היה צחוקים ונהנתי קיצר: ל=י=ג=ה

L i T a L 1

New member
אה קצת באיחור אבל....

טוב אז אנחנו ניפגשנו במקום שהוא יותר חור מאיפה שאני גרה.... בהתחלה היה מזה יבש עד שחברה שלי (הגאונה) הביאה משקאות השתכרנו (סתם סתם) ואז התחיל העניין הגיעו כמה בנים נישארנו ערים כל הלילה חזרתי הביתה ב7 התקלחתי ונירדמתי עד 4 אחרי הצהרים.....

למעלה