אנשים תתעוררו !!!!

Drowned World

New member
אנשים תתעוררו !!!!

אני לא מבין איך אתם יושבים בשקט בזמן שחצי תפוז מלכלך על הבנות וחושב שהאיחוד הוא סתם תרגיל כספי ולא יותר מזה! אלה אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ולא העריצו את הספייס כמונו והאיחוד הזה הוא בשביל המעריצים ולא בשביל זבלות כמו אלה שרושמים בפורומים על האיחוד אז תתחילו להכנס לעניינים ולהגיב להודעות ולהיות עירנים למה שקורה זה לא בסדר ! בפורום MTV !!!!

britmel

New member
../images/Emo45.gif|צודק../images/Emo70.gif

קראתי את המה השיחלד הזה כתב... מה זה השטויות האלה.. למה הם חופרים למה זה מעניין אותם שלא ידברו ככה על הספייס
הפורום שלנו ממש ישן :(

actimel

New member
אני מצטערת מאוד על ההתנשאות הזו...

מי סופר אותם? כאילו MTV... ראיתי את התחנה הזו בגיל 17
הם משעממים בטירוף, אין כלום מיוחד (דגש REAL LIFE ודומיו) אין על ערוץ 24! למרות שזה לא לועזי... ערוץ נעים ומנוהל מצויין

זה נכון, אבל גם לערוץ 24 לא חסר בדיוק...

לא כל הקליפים שמשודרים בערוץ 24 ברמה. הם יותר מידי חושבים שם על המיינסטרים.

אני מצטערת, אבל אני לא יורדת לרמה הנמוכה הזאת

בואו אני אספר לכם משהו. אני לא יודעת כמה זה מזיז לכם כי זה על רוני, אבל שיהיה. בתקופה שממש, אבל ממש הערצתי אותה. הייתי מגיבה לכל כתבה שטותית של איזה עיתונאי משועמם שכתב עליה. הייתי מגיבה לכל לכלוך שכתבו עליה. הייתי יושבת שעות מול המחשב ורק מחפשת איפה להגיב. זה לא יעזור, חמודים שלי. אנחנו לא נרד לרמה הזאת. דווקא את מלאני, שאני כל- כך אוהבת, הרבה יותר מרוני, אני מרגישה בטוחה בכישרון שלה ובמה שהיא עושה. אני לא חושבת שאנחנו צריכים להגיב לכל שטות כזאתי. אני חושבת שהפורום שלנו עושה בשכל הפעם...

למעלה